Utrolig nærværende service! Blev mødt med smil og hjælpsomhed! Jeg bor lidt langt væk fra butikken, men det er bestemt køreturen værd! :) Perlen får min varmeste anbefaling!!
Vi købte vores vielsesringe her. Vi fik fantastisk vejledning og virkelig god service! Vi blev oplyst om en masse overvejelser i valg af design og materialer, som vi ikke selv havde tænkt på. Vi be... Se mere
Fantastisk service af perlenodense, ringen nåede frem inden vi skulle bruge den, selvom jeg ikke havde turde håbe. Og virkelig smuk ring. Jeg handler gerne her igen 🤩
Lad mig starte med at sige, at jeg synes deres udvalg og priser er vældig fine, ikke en finger at sætte på dem der. Dog har vi ved efterfølgende besøg i forretningen fået nogle ærgerlige oplevels... Se mere
Åløkke Allé 32, 5100, Odense C
- +45 66114210
- mail@perlenodense.dk
- perlenodense.com
Svarer typisk inden for 1 uge
Utrolig nærværende service
Utrolig nærværende service! Blev mødt med smil og hjælpsomhed!
Jeg bor lidt langt væk fra butikken, men det er bestemt køreturen værd! :)
Perlen får min varmeste anbefaling!!
Fantastisk service af perlenodense
Og virkelig smuk ring.
Jeg handler gerne her igen 🤩
Lad mig starte med at sige
Dog har vi ved efterfølgende besøg i forretningen fået nogle ærgerlige oplevelser. Heriblandt ved aflevering af en ring som skulle repareres, her blev der talt ned til en generelt som var man en på 10 år. Vi kom derned for at få rådgivning på en reparation af en ring, men gik derfra med en følelse af at vi var da dumme at komme med sådan nogle spørgsmål. Herregud...vi fik afleveret ringen (Den skulle gøres mindre osv) men vi fik egentlig ikke nogle tidsfrist, vi ringede derned et par gange under forløbet for at høre om de kunne give en horisont, her gav de uklare svar, og vi endte med at være uden ring i knap en månedes tid. Dette havde været fint hvis de i starten da vi ville indlevere den kunne fortælle at der var lang tid/kø eller hvad det nu var grunden var.
Så ja, fint udvalg, kommer ikke igen med den kundeservice.
Ærlig og super god service
Ærlig og super god service. Kan bestemt anbefales.
Vi købte vores vielsesringe i dec 25
Vi købte vores vielsesringe i dec 25, vores oplevelse var meget positiv. Vi følte os godt mødt og vejledet.
Vi købte vores vielsesringe her
Vi blev oplyst om en masse overvejelser i valg af design og materialer, som vi ikke selv havde tænkt på. Vi besøgte Perlen over tre gange: først for at tale om ønsker og design, anden gang for at lægge bestillingen og tredje gang for at hente ringene. Vi blev mødt med den samme varme og nærvær hver gang!
Vi anbefaler med den største varme at købe dine vielsesringe her. Det kan helt sikkert betale sig, og du vil med sikkerhed ikke fortryde det!
Bestilte et par øreringe om søndagen og…
Bestilte et par øreringe om søndagen og fik allerede pakken om tirsdagen og det var til en rigtig god pris.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har handlet flere gange på…
Har handlet flere gange på Perlenodenses hjemmeside og også været forbi butikken for at returnere og afhente. Det hele har fungeret fint.
Min farmors ring
Hvis du er glad for dine arvestykker, vil jeg anbefale, at du bruger en anden guldsmed end Perlen Odense.
Min farmors alliancering skulle gøres en størrelse større og indgraveres. Da jeg henter ringen, har de glemt at gravere den. Det kan jo smutte, så de beholder ringen. Da jeg henter ringen anden gang, opdager jeg på vej hjem, at graberne der holder stenene pludselig stikker op og ridser huden. Det har de aldrig gjort før. Tilbage med ringen igen. Perlen Odense tager ringen ind igen og retter graberne til uden beregning. Halvanden måned efter falder der en sten ud af ringen. Jeg skriver til Perlen, og de lover faktisk at sætte en ny sten i uden beregning. De har de så netop gjort, men nu er selve ringskinnen blevet bøjet, så ringen har fået en ellipseform.
Et eneste lyspunkt er ekspedienten Sophie, som har været meget venlig og forstående i forløbet.
Men jeg kommer aldrig til at gå til Perlen Odense igen med mine smykker, da jeg føler, de har ødelagt min farmors ring.

Besvarelse fra Perlenodense
Vi købte en ring gennem Perlen
Vi købte en ring gennem Perlen, det tog 3 uger for dem at få den hjem i en alt for stor størrelse, selvom vi fik taget mål. Vi byttede den og måtte igen vente 3 uger på en ring der stadig var for stor, selvom der blev taget mål.Da vi beklagede os fik vi at vide at de godt kunne gøre den mindre, men det ville koste os yderligere 600 kr.
Det endte med at vi gik til vores lokale guldsmed og betalte de 600 kr.
Vi kommer ikke til at handle hos Perlen igen og kan absolut ikke anbefale den

Køb af vielsesringe
Vi har fået en virkelig god oplevelse ud over det sædvanlige, da vi skulle ind og vælge vores vielsesringe i marts 2025! Den sødeste medarbejder tog sig virkelig god tid til at lytte, guide og forklare omkring de forskellige muligheder vi stod overfor.
Vi følte os virkelig forstået og hjulpet igennem en stor beslutning og vi er så glade for det endelige resultat 😊
Kan klart anbefale andre at tage ind til Perlen i Odense, for her får man en virkelig god service!
Blev hjulpet med stor indlevelse.
Sikken service. Havde brug for hjælp til at købe en gave. Blev straks forstået i min opgave og gik fuldt tilfreds fra forretningen. Kommer helt sikkert igen.
Daarlig service.
Har faaet en Guldring i gave, med en Saphir og 2 diamanter i .. Efter 2 mdr har jeg mistet en sten, og reklameret dette i forretningen. Ingen reperatur, men et tilbud paa 1500 kr for reperatur. Ringen har kostet over 4000 kr.. Syntes det er utrolig daarlig service og skal aldrig anbefale andre at koebe smykker der..

Besvarelse fra Perlenodense
Altid super god service og hjælpsomhed…
Altid super god service og hjælpsomhed hos Perlen ☺️
Altid venlig og imødekommende…
Altid venlig og imødekommende betjening. Fås vist ikke meget bedre.
Har fået en meget kompetent og grundig…
Har fået en meget kompetent og grundig vejledning vedr. ændring af gamle ringe og design af ny ring. Følte mig “set og hørt” af min primære kontakt, ekspedient Lene, lige fra starten! Hendes ærlige og oprigtige facon er en kæmpe hjælp, når man er ved at købe smykke for livet . . . og måske endda for en del penge!
Guldsmeden(e) klarede at lave ændringer på ringe, som jeg i andre butikker havde fået nej til.
Så en varm anbefaling fra mig.
Jeg var mandag den 18-11 2024 ca kl 15…
Jeg var mandag den 18-11 2024 ca kl 15 .. ved jer for at købe hc Andersens hjerter og et spørgsmål om en ny rem til mit ur .. fik en meget dårlig og uforskammet behandling af en ældre dame … jeg købte 4 hjerter ( 1000kr) hvis jeg ikke skulle ha brugt dem lige nu havde jeg købt et andet sted … rem til mit kunne kunne ikke laves ved jer da i ikke sælger remme ( fair nok )
Engang en dejlig butik at handle i 🍀
Klar anbefaling
Venlig service og meget kompetent rådgivning i forbindelse med købet af vores vielsesringe. Vi var længe om at beslutte os for det endelige design, men til gengæld var Perlen Odense hurtige i guldsmedeværkstedet, og vi fik ringene i god tid inden den store dag.