Perla Dental Clinics

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

С клиникой Perla Dental я провела полную имплонтацию.С первого дня и до последнего не сколько не сомневалась в професанализме и доверила им все от А до Я. Также же хочу отметить, что в клинике очень... Se mere

Onur bey cok tesekkur ederim 4 sene once yaptiginiz bir dis problemini hic kosulsuz arkasinda durarak sorunumu cozdunuz cok tesekkur ederim isletme olarak her konuda kosulsuz hep arkamizda durdunuz he... Se mere

Needed work on my teeth, as even under a dental plan, with my uk dentist my teeth we getting worse. Pretty much a faultless trip from start to finish , very organised and I felt cared for. Back i... Se mere

Prieš pora metų lankiausi Perla dental clinic. Tvarkiausi dantis (implantai ir karuneles.) Likau patenkinta. Dabar galiu šypsotis, šneketi laisvai nesikompleksuoti. Jus pasitiks šaunus kolektyvas, lab... Se mere

1. Tandklinik

For more than 15 years Perla Dental Clinics has been devoted to creating faultless smiles that will withstand the test of time. A state of the art Dental Clinic located near the dazzling shores of Antalya, with a team of highly trained specialist doctors working hard to help patients achive not only an aesthetically beautiful smile but also an optimium oral health. In order to create the perfect smiles Perla Dental Clinics has its own laboratory, using only the best equipment. Smiles are digitally designed to absolute perfection by highly skilled dental technicians via computer. You can get your dream smile at Perla Dental Clinics while enjoying a small holiday in the beautiful city of Antalya.

Overtrædelse af retningslinjer

İzmir’den duyup geldik perla diş…

İzmir’den duyup geldik perla diş kliniği dedikleri kadar varmış karsılamadan doktorlara kadar çok güler yüzlü çok ilgili bir klinik muayene olduk panoramik film çekildi implantlarımı yaptırdım eşim diş taşı temizliği yaptırdı onur hocama ve ramazan hocama çok teşekkür ederiz

16. juni 2025

Merhabalar

Merhabalar tavsiye üstüne geldim çok memnun kaldım calisanlar çok ilgili güler yüzlü doktorum çok yardımcı oldu bütün korkularimi yendim çok teşekkür ederim kesinlikle tavsiye ederim 🙏

11. juni 2025

Kızım eşim perlaya geliyoruz…

Kızım eşim perlaya geliyoruz tanıdıklarımıza tavsiye ediyoruz cok memnunuz Onur hocam cok iyi eldae beyede cok geldik tüm hizmetten cok memnunuz cok ilgili temiz bir klinik dişlerim cok güzel oldu cok mutluyum

13. juni 2025

Bu zamana kadar olan tüm dişçi…

Bu zamana kadar olan tüm dişçi korkularımı yenerek gittiğim perla da karşılamasından doktorlarına kadar her şey mükemmel ve harikaydı. İlgi alaka ve sonsuz güven için herkese tek tek teşekkür ederim.

29. maj 2025

Perla are crap

Had a friend go to Perla, and it was the worst decision of her life. Her teeth were just mutilated and destroyed, and she ended up needing 13 root canals and crowns replaced, She is now £20K down, and regrets what Perla Dental did to her teeth; they were filed down, destroyed and ruined for life. Don't go to Turkey folks, it's cheap and quick dentistry, which will end up being a painful and costly experience.

26. maj 2025

Ailecek gidiyoruz ve çok memnunuz diş…

Ailecek gidiyoruz ve çok memnunuz diş taşı temizliği ve beyazlatma işlemleri yaptirdim perla kurumuna güleryüzleri ve ilgileri için çok teşekkürler☺️

31. maj 2025

Besvarelse fra Perla Dental Clinics

Nezaketiniz ve güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz! Ailecek kliniğimizi tercih ettiğiniz ve memnun kalmanız bizi çok mutlu etti. Diş taşı temizliği ve beyazlatma işlemlerinden memnun kalmanıza sevindik. 😊

Perla dış klinigi

İlhan Hocaya dişlerimi yaptırdım en başından beri benimle çok ilgilendi hep aradılar tüm randovulerim çok güzel geçti artık dişlerim çok güzel ve hiç ağrım yok dış rengim ve şekli çok hoşuma gitti çok memnun kaldım protez olarak ilhan altınsoy u tavsiye ediyorum

14. maj 2025

2014 ten beri geldiğim güvendiğim bir…

2014 ten beri geldiğim güvendiğim bir klinik Onur bey tüm implantlarimi yaptı eli çok hafif ve başarılı bir cerrah çok memnunum şimdi de kontrol için geldim klinik yenilenmiş gelişmiş güzelleşmiş tüm çalışanlar çok ilgili herkese teşekkür ediyorum

29. maj 2025

Besvarelse fra Perla Dental Clinics

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. 2014’ten bu yana bize duyduğunuz güven ve sadakat bizim için çok kıymetli. Onur Bey’in uzmanlığına olan memnuniyetinizi duymak bizi ayrıca mutlu etti. Yenilenen kliniğimizde sizi tekrar ağırlamak bizim için büyük bir mutluluktu. Güler yüzlü ekibimizle birlikte sizlere her zaman en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Tekrar görüşmek dileğiyle, sağlıklı gülüşler dileriz 😊

2 senedir Perlaya geliyorum doktorum…

2 senedir Perlaya geliyorum doktorum İlhan bey de tedavi görüyorum çok memnunum dişlerimden herkes çok ilgili anlayışlı

28. maj 2025

Besvarelse fra Perla Dental Clinics

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. 2 yıldır bizi tercih ettiğiniz ve İlhan Bey’in tedavisinden memnun kaldığınızı duymak bizleri çok mutlu etti. Tüm ekibimizle birlikte size her zaman anlayışlı, ilgili ve kaliteli bir hizmet sunmak için buradayız. 😊