Blandet oplevelse men god kundeservice
Vi fik rengjort vores lejlighed af Perfect shine – lidt blandet oplevelse, men vil gerne prøve at bruge dem igen.
Vi havde aftalt at der skulle fortages flytterengøring i vores lejlighed. Lejligheden er ejet af Barfoed og vi vidste derfor godt, at barfoed kunne være bestemte med rengøringen.
Jeg skriver en besked på deres hjemmeside og kommer i kontakt med Gitte. Her aftaler vi en dag og timepris på rengøringen, og hun giver et estimat af den tid der skal anvendes til at rengøre vores hjem. En uges tid inden rengøringen skal finde sted, efterlyser jeg tidspunkt på hvornår de kommer på den aftale dag. Her bliver jeg informeret om at jeg vil blive kontaktet af en af deres medarbejdere, dette bliver jeg så to dage inden rengøringen, og tidspunktet bliver aftalt.
Da vi er flyttet til en anden by, beder vi om at de giver os en melding ca 1,5 time inden de er færdige, så vi kan kører hen og godkende rengøringen.
Da vi ankommer, er de langt fra færdige og selv ting, der er inkluderet i deres flytterengøring på hjemmesiden, bla. rengøring af stikkontakter og lister, er ikke udført. Vi snakker frem og tilbage med de to rengøringsfolk – hvor det var tydeligt at mærke, at jo længere tid der gik, jo mere frustreret blev vi med hinanden. Til sidst siger vi at lejligheden er fin, så må vi betale for at vores udlejer gør resten.
Inden flyttesynet tager jeg tilbage til lejligheden og går over områder med en fugtig klud, da jeg hurtigt kan finde hjørner og kanter der ikke er rengjorte.
Efter flytteopgørelsen tager jeg kontakt til Gitte fra Perfect shine og snakker med hende om min oplevelse. Sjældent har jeg mødt en kvinde der prioriterer kunden SÅ højt, men samtidig også beskytter sine medarbejdere. Det var en rigtig god og konstruktiv dialog, hvor vi fandt frem til nogle finde løsninger. Udelukket på Gittes måde at håndterer problematikken på, gør at jeg gerne ville give Perfect shine en chance igen, og derfor også 4 stjerner.