Peptidecenter.nl Anmeldelser

1. Leverandør af biokemikalier

Peptidecenter is een Nederlands bedrijf dat research-grade peptides en aanverwante research supplies aanbiedt voor onderzoeksdoeleinden. Wij richten ons op klanten die waarde hechten aan duidelijke productinformatie, zorgvuldige verwerking van bestellingen, discrete verzending en betrouwbare communicatie. Onze producten worden sourced uit Switzerland en geselecteerd op basis van productspecificaties, batchinformatie waar beschikbaar, verpakking en leverbetrouwbaarheid. Peptidecenter streeft naar een transparante werkwijze waarbij klanten vooraf duidelijk kunnen zien wat zij bestellen, welke inhoud het product heeft en onder welke voorwaarden het product wordt aangeboden. Het assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde research compounds en supplies die uitsluitend bedoeld zijn voor research purposes. Producten van Peptidecenter zijn niet bedoeld voor menselijke consumptie, medisch gebruik, diagnose, behandeling of preventie van ziekten. Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor correct, wettig en verantwoord gebruik binnen de geldende regelgeving. Peptidecenter staat voor professionele service, snelle communicatie en een zorgvuldige afhandeling van iedere bestelling. Van productselectie tot verzending ligt de focus op duidelijkheid, discretie en betrouwbaarheid. Ons doel is om een betrouwbare leverancier te zijn voor klanten die research-grade producten zoeken met heldere informatie en consistente service.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,5

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Goede service…

Goede klanten service tijdens De gehele aankoop product kwam niet aan wegens fout bij DHL toen is er een 2de zending gegaan die gelukkig wel meteen binnen kwam hoewel later de 1ste ook binnenkwam kortom eerlijk En Klantvriendelijk bedrijf als het om de peptides gaat

26. august 2026

Hele proces verliep prima

Hele proces verliep prima. Dat het ook nog in de sale was, was helemaal een meevaller.

5. august 2026

Besvarelse fra Peptidecenter.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je bestelling!

Snel en

Snel en
Correcte service

8. august 2026

Besvarelse fra Peptidecenter.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.

Great service

Great service! Excellent communication, fast delivery, and quick responses to messages. Everything went smoothly, and I’m very happy with the service. Highly recommended!

5. august 2026

Besvarelse fra Peptidecenter.nl

Thank you for the kind review! We really appreciate your recommendation and are glad you’re happy with our service.

Team PeptideCenter

Good products and a laboratory that…

Good products and a laboratory that takes great care of its customers by keeping them informed.

Besvarelse fra Peptidecenter.nl

Thank you for your review! We really appreciate your trust in PeptideCenter and your positive feedback on our service.

perfect!!!

3. august 2026

Besvarelse fra Peptidecenter.nl

Thank you! We really appreciate it.

Super snel geleverd

Super snel geleverd,
Ik had een foutje gemaakt bij mijn mededeling en ik kreeg via whatsapp te horen dat ik mij geen zorgen hoefde te maken.

Besvarelse fra Peptidecenter.nl

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat we het snel voor je konden oplossen. Daar zijn we voor. Bedankt voor het vertrouwen in PeptideCenter!

Good!

Snelle verzending, het product wordt geleverd zoals besteld.

Besvarelse fra Peptidecenter.nl

Bedankt voor je review en het vertrouwen in PeptideCenter. Wordt gewaardeerd!

Good!!!

Good!!!! Perfect!!!

25. juli 2026

Besvarelse fra Peptidecenter.nl

Thank you! Great to hear you’re happy with your experience. We really appreciate your support and trust in PeptideCenter!

Team PeptideCenter

Alles is netjes gegaan contact via…

Alles is netjes gegaan contact via whatsapp fijn, verzending was snel en alles kwam goed verpakt aan. kwaliteit ziet er tot nu toe goed uit en is zeker geen goedkope rommel. ben tevreden en zou hier zeker weer bestellen 👍

23. juli 2026

Besvarelse fra Peptidecenter.nl

Bedankt voor je review! We vinden het belangrijk dat zowel onze service als de kwaliteit goed aanvoelt, dus fijn dat dit ook zo is ervaren. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Supersnelle levering

Supersnelle levering! In mijn vergelijking kwam peptidecenter het best uit de bus.

18. juli 2026

Besvarelse fra Peptidecenter.nl

Dankjewel voor je review! Super fijn om te horen dat alles zo snel binnen was en dat we het beste uit je vergelijking kwamen. Wordt echt gewaardeerd!

Snel en discreet ook hulp via WhatsApp

Snel en discreet ook hulp via WhatsApp. Binnen 2 dagen had ik alles binnen.

14. juli 2026

Besvarelse fra Peptidecenter.nl

Dankjewel voor je fijne review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Je bent altijd weer welkom bij PeptideCenter!

Goede service

Goede service, snelle levering! En ook nog eens voor een goede prijs! Bedankt

13. juni 2026

Besvarelse fra Peptidecenter.nl

Heel graag gedaan! 😊 Super dat alles goed bevallen is. Bedankt voor je vertrouwen en je bent altijd weer welkom bij ons 🙌

Beauty and the Beast

Vond direct mijn product.Het whatsapp contact vond ik waardevol , verder doe ik lekker mee met hype 😈

2. juni 2026

Besvarelse fra Peptidecenter.nl

Haha, bijzondere titel 😄 Bedankt voor je review! Fijn dat je snel hebt gevonden wat je zocht en dat het contact via WhatsApp waardevol was. Je bent altijd weer welkom bij ons 🙌

Vriendelijke klanten service

Vriendelijke klanten service, snelle verzending en al 5 kilo kwijt. Zeker een aanrader!

5. juni 2026

Besvarelse fra Peptidecenter.nl

Thanks voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat de verzending snel is gegaan. We doen ons best om alles netjes en duidelijk te laten verlopen, dus waarderen je feedback enorm.