Pyramidespil - Jeg vil anbefale jobbet hos Pepperminds til min værste fjende.
Pyramidespil. Invester din tid et andet sted, det er det eneste som jeg kan anbefale.
Du vil skulle bruge meget ulønnet tid på at forberede og gøre din "indre sælger" bedre, så du kan tjene flere penge på færre tid. Det er ikke alle som nogensinde formår at blive den gode sælger, og man kommer til at spilde mere tid, end man egentlig tror.
Du vil blive lokket med "fællesskabet", og dine "muligheder" for at klatre op i virksomheden stillingsmæssigt.
Derudover vil du skulle sælge til folk, som ikke gider at købe dit produkt, og dette gøres gennem løgn og manipulation. Disse mennesker, som du skal sælge til på gaden, vil nogle gange blive aggressive. Dette oplevede jeg på min første vagt, og Pepperminds påstod, at det var meget unormalt. Da jeg forhørte mig lidt videre, fandt jeg ud af, at det ikke var så unormalt igen.
De får virksomheden til at se rigtig godt ud for udefrakommende, men indeni er det råddent. Derudover vil du lægge mærke til, at på diverse Facebook-grupper, søger de hele tiden nye ansatte, da i forvejen ansatte får penge for at rekruttere nye sælgere, og de sælgere, som de rekrutterer falder hurtigt fra, når de opdager, hvor rådden en virksomhed det i realiteten er.
Brug hellere noget mere tid på at lede efter et andet arbejde. Det her arbejde er absolut kun, hvis du er ved at blive smidt på gaden eller ved at dø af sult. Hvis jeg skulle anbefale dette job til nogen, ville jeg anbefale det til min værste fjende.
Du vil ikke blot blive snydt af Pepperminds, men du vil også komme til at skulle snyde andre.
23. december 2020