Pepperminds Danmark Anmeldelser 11

4,0

1. Marketingvirksomhed

Pepperminds er et field marketing agentur - og hvad betyder det så helt præcist? Læs meget mere om hvem vi er, vores arbejde, og hvad du kan få ud af et arbejde hos os.

4,0

God

Vidunderligt arbejdsmiljø

Min oplevelse med Pepperminds har været intet andet end et fantastisk arbejdsmiljø. Det er et sted hvor man både får muligheden for at udvikle sine kompetencer inden for kommunikation, men også et sted hvor man finder super fede kollegaer og venner. Jeg har været ufattelig glad for at kunne være en del af det fanatiske team og være en del af det helt fantastiske fællesskab der er i Pepperminds Danmark.

27. december 2022

Fed arbejdsplads!

Rigtig god arbejdsplads med et fedt fællesskab og en tilpas dejlig uformel tone. Klar anbefaling hvis man vil prøve et lidt anderledes studiejob eller til et sabbatår.

31. marts 2022

Pyramidespil - Jeg vil anbefale jobbet hos Pepperminds til min værste fjende.

Pyramidespil. Invester din tid et andet sted, det er det eneste som jeg kan anbefale.

Du vil skulle bruge meget ulønnet tid på at forberede og gøre din "indre sælger" bedre, så du kan tjene flere penge på færre tid. Det er ikke alle som nogensinde formår at blive den gode sælger, og man kommer til at spilde mere tid, end man egentlig tror.

Du vil blive lokket med "fællesskabet", og dine "muligheder" for at klatre op i virksomheden stillingsmæssigt.

Derudover vil du skulle sælge til folk, som ikke gider at købe dit produkt, og dette gøres gennem løgn og manipulation. Disse mennesker, som du skal sælge til på gaden, vil nogle gange blive aggressive. Dette oplevede jeg på min første vagt, og Pepperminds påstod, at det var meget unormalt. Da jeg forhørte mig lidt videre, fandt jeg ud af, at det ikke var så unormalt igen.

De får virksomheden til at se rigtig godt ud for udefrakommende, men indeni er det råddent. Derudover vil du lægge mærke til, at på diverse Facebook-grupper, søger de hele tiden nye ansatte, da i forvejen ansatte får penge for at rekruttere nye sælgere, og de sælgere, som de rekrutterer falder hurtigt fra, når de opdager, hvor rådden en virksomhed det i realiteten er.

Brug hellere noget mere tid på at lede efter et andet arbejde. Det her arbejde er absolut kun, hvis du er ved at blive smidt på gaden eller ved at dø af sult. Hvis jeg skulle anbefale dette job til nogen, ville jeg anbefale det til min værste fjende.

Du vil ikke blot blive snydt af Pepperminds, men du vil også komme til at skulle snyde andre.

23. december 2020

Kære Andreas,
Vi er kede af, at Pepperminds ikke har kunne leve op til det, som du så udefra.
Det er rigtigt, at man kan bruge tid på forbedring, dette gøres via de workshops vi tilbyder. Ligesom så mange andre virksomheder, vil vi rigtig gerne opkvalificere vores ansatte. Det gælder både til selve jobbeskrivelsen som fundraiser hos Pepperminds, men også i en opkvalificering til deres videre færd på jobmarkedet.

Det er derudover også meningen at disse træninger, skal sørge for at folk, der møder os ude på gaden, har en god oplevelse under samtale og hvervning. Derudover høre vi ind under ISOBROs retningslinjer for gadesalg, som også skriver, at man ikke må benytte sig af manipulative metoder. Der er vi kede af, at der har været et indtryk af, at man skal lyve og manipulere - Da vi bestræber os helt vildt på, at vores arbejde er gennemsyret af kvalitet.

Vores projektleder, Simon Bertelsen, vil rigtig gerne tage en mere uddybende snak omkring det som din anmeldelse berører. Hvis dette ønskes, må du rigtig gerne sende ham en mail på simon.bertelsen@pepperminds.com

Mvh.

Forfærdelig arbejdsplads

Forfærdelig arbejdsplads. Ville ikke anbefale til min værste fjende. Umenneskelig ledelse og dårlig løn. Bliver behandlet som robotter og kun anerkendt når man leverer dem gode resultater. Holder på folk gennem det sociale fællesskab og deres kult-lignende mantraer og ritualer... Derudover bliver man opfordret til at lyve for og presse de mennesker man skal skrive op på gaden. Alle kneb gælder, så længe man når i mål for dagen. For at det ikke skal være løgn, er der desværre også upassende adfærd blandt chefer og ansatte. Hold dig væk!

14. november 2020

Hej Nans,
Det er vi virkelig kede af at høre. Vores projektleder, Simon Bertelsen, vil gerne tale personligt med dig om det du skriver, da det ikke er sådan vi ønsker at drive vores forretning. Du må rigtig gerne henvende dig til ham på simon.bertelsen@pepperminds.com
Vi sætter virkelig pris på din anmeldelse.

Jeg var ansat hos

Jeg var ansat hos, dem og de kørede ned på en med psykisk press, var totalt ligeglade med en, og da jeg havnede under en trafikulykke under arbejdstid var de igen lige glade og pressede mig tilbage på arbejde dagen efter ulykken. De kigger på en som om de er penge sedler hvilket som er helt forkert og lønnen er altfor dårlig.

14. november 2020

Hej Silje,

Vi er utroligt kede af at høre at du har haft den oplevelse, og det er ikke i overensstemmelse med hvordan vi ønsker at behandle vores ansatte og håndtere en sådan sag. Vi håber, at du kom dig oven på ulykken, og er i bedste velbefindende nu.
Om det andet du skriver i din anmeldelse, vil vores Projektleder Simon Bertelsen gerne tale med dig om. Hvis du ønsker dette, så må du meget gerne kontakte ham per mail på simon.bertelsen@pepperminds.com

Pepperminds

umoralsk arbejdsgiver som lyver og…

umoralsk arbejdsgiver som lyver og holder ting hemmeligt.
alt for ofte er en stakkels, ung arbejdssøgende ført bag et slør af falske værdier og skuffelse.
en dårlig løn til meget ekstra tid der skal investeres (ulønnet, men måske får man pizza), hvor såkaldte "salesgames" er lokkemad til unge sælgere, som forgæves venter på de ting, der bliver lovet. Hvis man overhovedet får sin løn udbetalt...
Hvis du er blevet inviteret til et meet&greet (uforpligtende jobsamtale), så gør dig selv den tjeneste og bliv hjemme.
Man ville jo heller ikke spise et sted, hvor de altid søger nye medarbejdere? Det siger vel lidt om arbejdsvilkår.

15. juni 2020

Hej Peter,

Vi er kede af at du har den oplevelse. Vi bestræber os på at være så gennemsigtige og åbne som muligt i det arbejde vi laver og overfor vores medarbejdere.
Til Meet&Greets og individuelle jobsamtaler fortæller vi alle aspekter af arbejdet, heriblandt lønnen, og vi er kede af, at Pepperminds ikke levede op til de forventninger, som blev lovet.

Vi værdsætter feedback, og vi vil meget gerne høre yderligere fra dig så vi kan forbedre os som arbejdsplads for nuværende og kommende peppers, så hvis du gerne vil uddybe din anmeldelse vil vores projektleder Simon Bertelsen rigtig gerne tale med dig om det. Vi er sikre på, at han også kan besvare nogle ustillede spørgsmål. Ønsker du dette, kan du kontakte ham på simon.bertelsen@pepperminds.com.

Pepperminds

Vis anmeldelser på alle sprog. (11 anmeldelser)