Pegasus Horse Jewelry Anmeldelser 29

3,9

Bestilte et armbånd til min datter med halehår fra hendes første parts pony. Det er blevet helt fantastisk smukt, måske en smule tyndere end forventet, men ellers helt perfekt. De resterende hår... Se mere

5🌟🌟🌟🌟🌟 herfra! Sindssyg god service og en altid smilende/imødekommende ejer når man kom med sine ønsker omkring smykket!🙏🏼 Mit armbånd er blevet helt perfekt og helt som jeg ønskede mig, kan... Se mere

Jeg havde fået et armbånd i julegave, som jeg egentlig var glad for, men desværre en smule for småt. Jeg leverer så armbåndet tilbage igen om lørdagen til hest og rytter, for at få armbåndet forlæ... Se mere

Håndarbejde i bedste kvalitet. Jeg har modtaget mit armbånd der er lavet af hår fra mine to heste. Woaw må jeg bare sige! Det med at have sine bedste venner rundt om håndleddet betyder bare alt... Se mere

1. Smykkehåndværker

Personlige smykker af hestehår, hundehår, kattehår, aske mv. Her kan du selv designe dit næste armbånd, halskæde, øreringe mv, ved selv at sammensætte en ønsket flettype, lås og vedhæng. Et personligt og unikt smykke, så du altid har din bedste ven med dig.

3,9

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Meget meget tilfreds.

Bestilte et armbånd til min datter med halehår fra hendes første parts pony.
De resterende hår blev sendt med da armbåndet blev sendt til os.
Så vi har både et smukt armbånd og en tot hår i et glas. Mik datter så er glad 🥰

10. november 2024

Kæmpe anbefaling🌟

5🌟🌟🌟🌟🌟 herfra!
Sindssyg god service og en altid smilende/imødekommende ejer når man kom med sine ønsker omkring smykket!🙏🏼 Mit armbånd er blevet helt perfekt og helt som jeg ønskede mig, kan slet ikke få øjnene væk fra det!😍 Kæmpe anbefaling fortryder på intet tidspunkt at det var Pegasus Horse Jewelry som jeg fik til at lave dette meget betydningsfulde armbånd til mig! 🌟😍

26. september 2024

Mega god service, smilende og god hjælp

Mega god service! Jeg er evig taknemlig for at have fået minder af min elskede hest som dsv. Gik bort ret pludseligt!😔

Pegasus Horse Jewelry, har lavet den smukkeste kæde, uden den er for vulgær! Samt det smukkeste armbånd!🙏🏻

Ikke nok med det, lavede hun en ekstra ting til
Mig, da jeg gerne vil have noget hår flot bundet sammen til en ramme! Det gjorde hun også uden problemer!

Armbåndet var dsv. For stort, men det var ikke noget problem! Hendes søde kæreste tog imod og hjalp med at tage billede, så hun ku se hvor det skulle kortes! Bedste service og super søde og smilende!

Jeg er så taknemlig og glad for det! Bruger kæden hverdag og kan ikke vente med at modtage armbåndet!😍 som allerede er på vej med dao!

Ikke sidste gang jeg bruger hende! Kan 10000% anbefales!🙌🏻

11. juli 2024

Hvis jeg kunne give minus i stjerner…

Hvis jeg kunne give minus i stjerner gjorde jeg det!

Jeg fik lavet et armbånd som desværre var alt for stort da jeg modtog det. Jeg indleverede det derfor til hingstekåringen i Herning 2024 - og har stadig ikke fået det retur. Nu er vi i juli og jeg har skrevet utallige gange til hende, men får ingen svar. Om hun har fået det væk eller bare ikke gider at lave arbejdet, når hun har fået pengene ved jeg ikke. Det værste er faktisk, at jeg har mistet mit minde fra min hest jeg ikke længere har.

Jeg er i kontakt med flere, som desværre også har oplevet det samme, at de ikke kan få kontakt ved reklamation.

Min veninde fik også lavet et armbånd, men det er helt elendigt i kvaliteten på materialerne. Det holdt kun få måneder inden det blev affarvet grimt i lås og kæde.

Mit bedste råd er aldrig at få lavet smykker hos hende!

9. marts 2024

Useriøst firma og dårlig kundeservice

Jeg leverer så armbåndet tilbage igen om lørdagen til hest og rytter, for at få armbåndet forlænget.
Jeg skriver til hende første gang d. 13. april og her vender hun tilbage og skrive hun lige vil tjekke op på det. Siden da har jeg skrevet til hende over flere gange, både på mail, en kommentar på Facebook, hendes private Messenger og firmaets Messenger, og intet svar.
Rigtig useriøst virksomhed og dårlig kundeservice.

2. marts 2024

Super fin oplevelse, og smukke smykker!

Bestilte 3 armbånd til hingstekåringen i Herning..
Og ja der var lang ventetid, men det er helt forståeligt grundet mange bestillinger i den periode..

For mig var det dog ikke vigtigt at få dem hurtigt, men vigtigt at der blev gjort et flot stykke arbejde - og det må jeg sige at der er blevet gjort.

Jeg har modtaget 3 utroligt smukke armbånd - og resten af hårene retur 🙏

Bestiller gerne derfra igen!

18. maj 2024

de smukkeste smykker

Fik de smukkeste smykker fra Sacha og min moster er overlykkelig for at hun har fået dem så hun altid har sin bedstven med sig, det med at miste er mega hårdt, men nu har hun minder med sig hele tiden så kan varmt anbefales også kan man følge med i processen da hun opdatere løbende 🥰

1. maj 2024

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service, super flot arbejde. Kan kun anbefales at få lavet et smykke af sin bedste ven hos pegasus horse jewelry. Man får lov at følge med i processen om hvor langt hun er.
Hun har en fantastisk tilgang og forståelse for det at have mistet sin bedste ven.

Kæmpe anbefaling her fra og ikke sidste gang jeg får lavet smykke her.

2. maj 2024

Virkelig tilfreds med hele forløbet

Virkelig tilfreds med hele forløbet, ved køb af smykke hos Pegasus Horse Jewelry 🤩
Var i tvivl om et par ting, og der er hun så hurtig til at svare og hjælpe!
Kæmpe anbefaling, hvis du skal have lavet et smykke med dit dyr 🌼

26. april 2023

De smukkeste smykker og med absolut…

De smukkeste smykker og med absolut service hele vejen igennem! 🤩🤩
Jeg bestilte mit smykke til hest & rytter i Herning, hvor jeg fik den vejledning jeg havde brug for. Jeg blev mødt af to meget venlige piger, som glædeligt fortalte om produkterne. Jeg fik besked da Sascha gik i gang med mit smykke, da hun havde pakket det og selvfølgelig da det blev indleveret. Fra det var indleveret til jeg fik det gik der kun 2 dage og jeg modtog et smykke og rest håret. Det hele var passet på og pakket pænt sammen.
Tusind tak for det kæmpe arbejde og for mit smukke armbånd! 😍

17. april 2024

Jeg kan desværre ikke sige noget godt…

Jeg kan desværre ikke sige noget godt om pegasus horse Jewelry.
Jeg bestilte en halskæde med hår og har aldrig modtaget den. Jeg kontakter hende og får først svar, hvor hun vil kigge ind i sagen. Derefter stopper hun med at svare. Jeg står nu tilbage og har hverken fået smykket eller pengene tilbage, samt har jeg mistet det sidste minde jeg havde fra min hund.
En rigtig forfærdelig oplevelse her fra

6. marts 2024

Håndarbejde i bedste kvalitet

Håndarbejde i bedste kvalitet.
Jeg har modtaget mit armbånd der er lavet af hår fra mine to heste. Woaw må jeg bare sige! Det med at have sine bedste venner rundt om håndleddet betyder bare alt ❤️
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg får laver smykker her 🫶🏻

Kan kun anbefale Pegasus Jewelry - Ny
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24. marts 2024

Jeg har tilbage i 2022 fået lavet…

Jeg har tilbage i 2022 fået lavet armbånd af mine 3 bonus “børn”🥰
Jeg har fået det FLOTTESTE armbånd ud af det, og med sublim service af skønne Sascha🥰
Derudover har jeg haft bestilt en dreaming halskæde til min Svigermor, med hår fra hendes skønne BorderCollie den er så fin🥰

Jeg har ikke en finger at sætte på de 2 smukke smykker eller servicen 🥰
KÆMPE TAK til søde Sascha🥰

16. marts 2024

Jeg er så begejstret over…

Jeg er så begejstret over arbejdet herfra! Jeg har nu haft mit armbånd i mere end 5 år, og jeg har fået så mange komplimemter på det.

Låsen faldt desværre af for 2 uger siden, men jeg gik et hurtigt smut forbi standen til Hest og Rytter messen i Herning, og låsen blev ordnet omgående!

Kommer gerne igen og har anbefalet til mine veninder. Smukt arbejde og sød ejer af shoppen.

13. marts 2024

Køb aldrig fra Pegasus horsejewelry....

Køb aldrig fra Pegasus horsejewelry....
Det er ikke andet end billigt bras og tingene holder ikke engang en måned.
Hvis jeg havde læst trustpilot inden jeg bestilte havde jeg aldrig købt derfra.

Hun laver heller ikke hvad der bliver aftalt og selv om man har aftalt at man skal have overskydende hår tilbage, smider hun dem ud.
Og det er nok det sidste man har fra sine kære dyr.

Er så skuffet og ked af at ens uerstattelige hestehår er blevet brugt til smykker som skulle holde for evigt og så holder de ikke engang 14 dage....

3. november 2023