Ik kocht 2 Deluxe orthopedische manden (L) en mijn 2 grote honden liggen er heel erg graag in. In mijn kleine behuizing vind ik het grote voordeel dat ik deze manden heel gemakkelijk kan stofzuigen en... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Geweldige mand besteld. Waren op zoek naar een goede mand voor onze labradoodle (kunnen nog wel eens eigenwijs zijn ;) ), en deze mand van Pebble Pets viel gelijk in de smaak bij onze hond. Aanrad... Se mere
Blij met een mand van Pebblepets, ik zie onze hond het aanzienlijk fijner hebben!!
Pebblepets levert top kwaliteit! Ben erg tevreden hoe snel ze hebben geleverd en mijn hond slaapt erg lekker in zijn nieuwe zijdezachte mand!
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Cocoon kattenmand
De cocoon kattenmand werd snel geleverd. Nog in de doos ging mijn kat er al in liggen, en ze ligt nu de hele dag lekker te slapen in haar nieuwe mandje!
Geweldige mand
Mijn hond Mats heeft altijd een hekel gehad aan hondenmanden. De mand van Pebble Pets is de eerste mand waar hij met plezier in gaat liggen, en hij is er ook niet meer uit te krijgen. Veel dank, Pebble Pets!
Mooie mand, snelle levering!
Heel blij met de hondenmand van PebblePets. Ziet er super netjes uit, voelt stevig aan en staat mooi in huis. Levering was snel en de verpakking was ook goed verzorgd. Onze hond lag er meteen in. Aanrader!
top mand
hondenmand voor de hond van mn ouders gekocht, zowel ouders als de hond zijn erg blij met de mand, snel geleverd en top kwaliteit!
Geweldige mand besteld
Aanrader voor iedereen!
Deze orthopedische mand is een vondst…
Deze orthopedische mand is een vondst voor mij en mijn honden (nadat ik over de jaren vele manden heb uitgeprobeerd). Ik bestelde deze en ga er een 2e bij bestellen, want mijn 2 honden willen alleen nog maar in deze liggen! Schuimvulling is makkelijk in en uit de hoes te halen, dus ideaal om de compacte hoes in z'n geheel te wassen. Ideaal! Niet onbelangrijk ook dat het efficiënt verpakt is en beperkt afval heeft. Super tevreden.
Fijne hondenmand gekocht
Fijne hondenmand gekocht! Snelle levering en goed product
Ik heb een mand gekocht bij Pebble Pets…
Ik heb een mand gekocht bij Pebble Pets en ben superblij! Ziet er top uit, goede kwaliteit en snel geleverd. Aanrader
Top mand
Wij en onze Labrador zijn in de wolken met de nieuwe hondenmand. Voorheen had hij zo'n kunststoffen hondenmand met daarin een kussen of een dekentje. Ik heb me blauw betaald aan steeds nieuwe kussens/ dekens...hij sleurde ze altijd uit de mand om ze in stukken te bijten! Dat kan nu niet meer en hij rolt zich echt met plezier knus op in de nieuwe aankoop. Een aanrader...