Peachpit Pizza Anmeldelser 39

2,1

Vi ventede 45 min. udover det planlagte tidspunkt, indtil vi valgte at annullere vores ordre, da de ikke var begyndt på den. Vi fik af vide af en anden kunde, der også ventede, at vi ligeså godt kunne... Se mere

Jeg modtog aldrig min mad, selvom jeg ventede i to timer. Jeg kunne ikke kontakte butikken, da telefonen var lukket. Derudover fik jeg ingen besked fra Just Eat om, at leveringen var blevet annulleret... Se mere

Et stjerne er en stjerne for meget!!!!! Max dårlig oplevelse. Bestilte tre pizzaer kl. 17:30 med forventet levering 18:15. Ringer en time efter aftalt tid og rykker for levering. Får at vide, at piz... Se mere

Vi bestiller nogle gange derfra og selv om ventetiden kan variere, så er det ALTID lækker pizza og durum. Vi får, hver gang vi bestiller pommes til, de lækreste og mest sprøde pommes. Helt kla... Se mere

2,1

Under middel

Næsten en time for sent, forkert pizza.

Bestilte 2 pizzaer til levering 18:16.

Jeg fik besked om at ordren skulle ankomme cirka 19:20.

Jeg ringede til dem cirka 19:45 for at spørge hvordan det går med ordren, hvor det lød til at de først skulle til at lave dem.

Pizzaerne ankom så først 20:14, og en af dem var en forkert pizza, selvom de over telefonen også spurgte hvilke pizzaer jeg havde bestilt.

De smagte dog godt, men det var dog skuffende service, så jeg ved ikke om jeg kan give 3 stjerner.

10. august 2024

Virkelig dårlig service

Blev ved med at prøve at bestille over WOLT, hvor de hele tiden afviser min bestilling, og så når jeg enlig bestiller så kommer maden 1 time forsent og er helt kold. Bestiller aldrig derfra igen!

28. juli 2024

(Peach Pit Kolding)

(Peach Pit Kolding)

🌟🌟Du skal forvente, at der er en leveringstid på 1,5 - 2 timer og måske mere, hvis du er heldig😉🌟
Hvis du har tålmodighed til det så go for it.

Vi fik vores mad efter 2 dejlige timer + 15 minutter
☀️🤭

Tænker egentlig også, din mad kommer til at ligge et godt stykke tid i varmen, før den leveres. Vores mad har i hvertfald været under tilberedning i over 1,5 timer, og så har det vel puttet sig i varmen, før det blev leveret. 💚

Hvad din mad alt kan tiltrække i varmen, er jo et "dejligt" spørgsmål, men altså hvis ikke det generer dig så go for it

Maden vi fik var lidt kold, og så var der kylling på en pizza, der kun skulle være fisk på 🐟😳😳

18. maj 2024

Forfærdeligt sted

Forfærdeligt sted med lang leveringstid. Hvis du klager over dette via Wolt, resulterer det i at stedet fremadrettet afviser eller ignorer alle dine bestillinger.

4. marts 2024

Mega dårlig service .

Mega dårlig service .. total ubehøvlet personale. Tager imod ordre , men ringer og annullere 15 min før man har aftalt , fordi der er kommet stam kunder , og dem vil han hellere lave mad til, aldrig om jeg vil bruge penge der igen

9. marts 2024

Under alt kritik.

Under alt kritik.
Levering 40min efter aftale.
Bestilte mad omkring kl. 16:00
Bestilte til klokken 17:30
Peach vil levere kl 18:10
Klokken er 18:10, de har stadig ikke leveret.
Vi afventer på klokken bliver 19:10, så vi kan få penge retur. Da Just Eat har fået af vide at Peach pit ikke vil lave vores ordre.

Historie medfølger:
Ringer til Just Eat og spørger om det kan passe det først er 18:10.
Misser opkald fra Just Eat efter at de have aftalt at de vil ringe tilbage efter at have snakket med dem.
Jeg ringer så selv til Peach Pit, men får at vide min ordre er sat igang fordi de har fået at vide den haster.
Men jeg kunne ikke annullere den, da den var igang.
Men hvor mange står så og mangler deres pizza?
Sluttede af med at Peach Pit sagde jeg selv måtte finde en måde at få mine penge retur.
Just Eat kunne ikke annullere noget før at ordren er en time forsinket efter Peach Pit levering tidspunkt.

Det er anden gang vi har fået en dårlig oplevelse her🫤🤯

3. december 2023

tager rundt på Fyn og især Odense for…

tager rundt på Fyn og især Odense for at prøve forskelligt fastfood og vurdere smag og kvalitet. dette sted var langt under hvad jeg har prøvet de dårligste steder. købte pizza slice til min test. der var næsten intet fyld eller ost. dejen var tynd som mariekiks og smagen var dårligere end en kiks. dejen smagte også ubagt at og rå. forstår ikke dette sted findes. frost pizza er bedre end det de laver. trist dette sted var eller rigtig godt for 20 år siden 😥

12. oktober 2023

Pizzaen er god nok meeen for h...

Pizzaen er god nok meeen for h.... de kan bare ikke levere til den aftalte tid... Har flere gange siddet og vente på at gå min mad udleveret i 20min af gangen. Mega træls når man får et tidspunkt st vide og så det ikke holder

11. august 2023

Klam hygiejne

Det er rigtig fint at de alle har gummihandsker på, men når de både tager imod penge og laver maden med de samme handsker, så falder hygiejnen ligesom til jorden.
Da jeg konfronterede ham med, at han lige havde stået med penge i hånden inden han rørte vores mad med hænderne, grinte han og sagde at de jo ikke kunne skifte handsker hele tiden 🤢
I nat har min søn kastet op hele natten og om det har en sammenhæng vides ikke, men det er for klamt.

10. april 2023

Vi bestilte pizza fra jer den 10/4 og…

Vi bestilte pizza fra jer den 10/4 og for det første gik der halvanden time fra vi bestilte til den blev leveret. Da de endelig kommer mangler der oliven og ekstra ost på den ene som vi har betalt ekstra for + den var helt brændt i kanten.

10. april 2023

De var halvanden time om at levere 2…

De var halvanden time om at levere 2 pizzaer og da de endelig kommer er pizzaerne brændte og der mangler fyld som der er betalt ekstra for på den ene. Det er ret skuffende da det eller plejer at være godt

10. april 2023

Kan deres bud ikke finde ud af at bruge en GPS? eller glemte de bestillingen.

bestilte 2 familie pizza'er til kl. 18:00 det kunne de ikke nå så blev det til 18:50. men da klokken er 18:50 er pizza'erne ikke ankommet. ringer til dem og de siger at de er forsinket. venter 20 minutter og klokken er nu 19:10 og ringer igen de er stadig forsinket. venter igen til 19:30 og jeg ved ikke om de har glemt mig da maden stadig ikke er kommet ringer igen og nu siger de at de er kørt forkert til Dalby som ligger i den anden ende af kolding, så er jeg nød til at vente extra 20 minuter igen på at pizza'erne endelig kommer frem og så er pizza'erne ikke varme mere. Jeg har bestil her før men aldrig oplevet så dårlig servise fra Peach Pit Pizza før.

-1 time forsinket
-pizza'erne er ikke varme mere
-første gang jeg ringer for jeg at vide de køre om 2 minuter men de kom ikke efter 2 minuter.
-fra Peach Pit til Frejasvej tager 7 minuter.

31. marts 2023

Lad vær med at bestille hos dem

Lad vær med at bestille hos dem.

Det tager dem 1,5 time at leverer også bruger de undskyldningen at de har travlt, men de oplyser selv en levering under en time. Ellers havde jeg heller ikke bestilt.

Kundeservice lagde på og fandt inden løsning. Hun oplyste at det tog yderligere 20 minutter.

Bare ikke i orden.

15. marts 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (39 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto