Är du seriös och välj då en seriös utbildning. Du får allt, resten hänger på dig. Jag är otroligt nöjd, speciellt bra stöd från coacher och ett starkt community. Att få ha one to one med samma coach... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Det bästa investeringsbeslutet jag har tagit i mitt liv var att gå med i P&D-gruppen. Ni är bäst! Tack för all kunskap, inspiration och allt stöd. Samson!
Extremt bra utbildning. Ger presis de kunskaperna man behöver och ges ut på ett bra och effektivt sätt. Utmärkta mentorer som hjälper och vägleder mycket effektivt, och gör så på ett sätt som får en a... Se mere
P&D har ett genomtänkt program för att eleverna ska utvecklas till en proptrader i sin egen takt. Digitala workshops varje vecka samt möten med sin badygrupp ger en fortgående utveckling och inspirat... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Trots att Dennis Sahlström och Philip Klang har började sin resa belastade med skulder har de tillsammans med Marcus De Maria framgångsrikt avslöjat formeln för att generera välstånd med sina olika investeringar sedan 2014. Motiverade av sina egna erfarenheter har de gjort det till sin mission att ge så många individer som möjligt möjlighet att uppnå liknande ekonomisk framgång. Det är strategierna som presenteras i dessa utbildningarna som varit nyckeln till den framgång de uppnått idag. Tillsammans grundade de P&D Group Investments and Education, ett företag som har åtagit sig att inte bara bygga ett formidabelt imperium utan också stödja miljontals människor världen över i deras strävan efter finansiell stabilitet och tillväxt. Som erfarna investerare och visionärer har författarna kombinerat sina unika talanger och kunskaper för att skapa en plattform som främjar utbildning, mentorskap och delning av ovärderliga investeringsstrategier. Genom P&D Group Investments and Education syftar de till att hjälpa människor från alla samhällsskikt att låsa upp sin potential och förändra sin ekonomiska framtid. Genom att utnyttja sin surt förvärvade expertis och orubbliga engagemang för sitt uppdrag, fortsätter de att göra en betydande inverkan på investeringsvärlden och livet för dem de har förmånen att vägleda och stödja.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Helt otrolig utbildning
Helt otrolig utbildning! Så glad jag vågade satsa! Underbara kunniga coacher som man har tät kontakt med. När man hamnar i tradingträsket ser dom till att man tar sig upp igen och positiva och upplyftande när man gör framsteg! Alla i P&D och de andra kursdeltagare i communityt önskar att man lyckas. Parallellt med utbildningen så gör man en positiv personlig utveckling för att kunna hantera trading/investeringar. Stort tack till Dennis och Philip och alla coacher!
BEDRÄGERi
Tog en titt på hemsidan och såg att alla signaturer var skrivna med samma handskift aka alltså en font i photoshop så håll er borta då enligt lagen så måste man ha tillstånd från fnans inpekionen för sådan här slags företagande så håll er borta
jimmy

Besvarelse fra P&D Group Investments and Education AB
Winterevent med P&D Group i Stockholm
Jag har nu deltagit i Mentorskapsprogrammet hos P&D group i drygt tre månader. Ett fantastisk upplägg med utbildning via inspelade instruktionsvideos blandat med PDF-filer och personlig coachning. Mycket duktiga och seriösa coacher. Ett fantastiskt stöttande community som hjälper på traven när massor av ny kunskap skall tränas in. Särskilt vill jag poängtera vikten av företagets val att ha egen psykoterapetut som coach i gänget för att stödja oss i processen att utvecklas som människor, i takt med att vi avverkar utbildningen! I helgen var jag i Stockholm på Winterevent 2025, och fick träffa hela teamet i P&D Group, live. Fantastisk inspirerande! Bästa omdöme från mig!
TACK
TACK! För alla lärdomar och glädjestunder. Trots min ålder känner jag mig hemma i PD GROUPE, som inspirerat mig, till att lära mig Trading och Investering. Tacksam att jag tog steget in i Trading världen. Sitter på tåget hem efter ett fantastiskt Event. TACK. Annci
Investering i denna utbildning är en av mina bästa investeringar
Investering i denna utbildning är en av de bästa investerngar i mitt liv. P&D group lär dig både att trada och investera och om man föjer strategier ganska snabbt avbetalar man hela medlemsavgiften. Utbildningen är från början till slutet strukturerad att man lär sig olika strategier som man kommer använda resten av livet. Alla mentorer är super pedagogiska, kunniga, har alltid en positiv energi samt väldigt hjälpsama. Man får stödet hela tiden från Dennis (som är super kunnig), andra mentorer eller community.
Vill varmt rekommendera P&D!
Bästa tradingkursen i Sverige
Går en tradingkurs hos P&D Group. Efter tre månader håller jag nu på med ett test för att bli proptrader för FTMO.
Utbildningen ger dig allt du behöver för att kunna trada på egen hand. Coacherna är superproffessionella och finns alltid där när du behöver dem. Finns oseriösa aktörer i denna bransch. Tro mig, detta företag är inte en av dem. De ger allt för att du ska lyckas och är med dig varje steg på vägen.
Superstrukturerad utbildning där du lär dig allt steg för steg. Stor community med nya och gamla elever där man alltid kan få stöd och hjälp. Ja, jag kan fortsätta hur länge som helst men jag tror du förstått att P&D är de du ska vända dig till om du vill lära dig trading.
Under de tre månader jag gått utbildningen har mitt trading resultat på demokonto blivit över 40%. Företaget (Dennis delar under utbildningen, även med sig av information om hur de ligger placerade i aktier, crypto och andra tillgångar. Jag har tagit detta till mig och har nu en avkastning på mellan 70-95% på mina olika ISK-konton. Tack PD Group!
Jag tycker att denna utbildning har har varit väldigt ekonomiskt givande.
Jag tycker att denna utbildning har varit helt amazing, jag har fått denna utbildningen gratis flera gånger om pga Dennis investerings tips och kunskap. Jag är verkligen tacksam för det. Dennis är super pedagogisk, har alltid en positiv energi samt väldigt hjälpsam.
Min upplevelse från P&D Group har varit mycket bra .
P&D group lär dig både att trada och investera vilket är helt amazing.
Fantastisk bra utbildning i Trading med…
Fantastisk bra utbildning i Trading med bra lärare som hela tiden stöttar och hjälper till. Dessutom får vi en bra insyn i vad de investerar i på marknaden.
Letar du efter en pålitlig och seriös…
Letar du efter en pålitlig och seriös utbildning gällande trading och lära dig investera på rätt sätt behöver du inte leta mer! Jag har varit med länge nu och du får verkligen valuta för pengarna. Bästa coachingen, bästa stödet du kan tänka dig. De är verkligen där för att hjälpa dig att lyckas. Sen är det den bästa communityn som jag varit med i. Har varit med i väldigt många med åren. Detta slår alla med hästlängder. Jag är så enormt tacksam för att jag hoppade på. Har väninna som också hoppade på efter mig och har tjänat in alla pengar redan. Du får mer än du kan tänka dig och mer än vad du har tid att ta in. Gör det bara ditt framtida jag kommer tacka dig!
Livs förändrande
Verkligen kunniga mentorer.Live trading 2ggr i veckan.
Lärorikt både för trading och investeringar,mina investeringar har gått från 6%år till 40/45%år.
Kan verkligen rekomendera denna utbildning.
P&D group ett bra val
P&D group ger ett fantastiskt stöd till alla som vill lära sig trejda och investera. Utbildningsmaterialet är lättillgängligt och tipsen vi får av stort värde. Kan rekommendera dem varmt.
Kan varmt rekommendera denna utbildning…
Kan varmt rekommendera denna utbildning för alla som vill lära sig mer om trading och investeringar. Bra mix av vettigt material som finns tillgängligt i ett tempo som passar dina förutsättningar och med flera live sessioner varje vecka där du får möjlighet till aktivt deltagande. Mycket kompetenta och tillgängliga coacher och det finns en transparens som jag uppskattar.
Levande och trevlig community med många medlemmar som är givmilda med att dela erfarenheter är ytterligare ett plus.
P&D group är ett genuint seriöst…
P&D group är ett genuint seriöst företag som har professionella personliga mentorer. Eftersom trading till 90 % handlar om hur vi hanterar vårt mind-set, så har jag verkligen uppskattat P&Ds specifika upplägg kring att utveckla personligt mind-set. Utöver teknisk analys så erbjuds vi personlig mind-set coaching. Kombinationen av proffsig teknisk analys och mjukare värden i form av medmänsklighet och mind-set är är det jag uppskattat mest.. Jag kan varmt rekommendera P&D group och särskilt tack till Dennis, Philip och min egna mind-set coach Louise. Välj den här utbildningen om du vill lära dig trading och ta dig själv på en personlig utvecklingsresa!
Blev uppringd av dessa lyckosökare
Blev uppringd av dessa lyckosökare. När den grundaren bor i hyresrätt i Lund och den andra kör en Skoda så kan de ju absolut försöka sälja på mig någonting men kanske inte en utbildning hur man blir rik... Ni får nog ha några Ferraris eller liknande för att locka i reklamen för 93 procent av Lunds kommun äger mer tillgångar än vad ni gör. Ja nu har ni ju dolt era hemadresser ser jag.

Besvarelse fra P&D Group Investments and Education AB
Som svar på erat inlägg på mitt omdömde…
Som svar på erat inlägg på mitt omdömde måste jag säga att det var väldigt cringe.
Jag använder mig av chatgpt dagligen och ser direkt att erat svar inte är från chatgpt. Ni har alltså suttit och skrivit själva dessutom skrivit "Svar från ChatGPT".
Det säger väldigt mycket om er där ni även ljuger för mig och alla som läser denna kommentar.
Utbildningen är i toppklass
Utbildningen är i toppklass. Mentorer som vägleder en hela vägen. Väldigt lärorika kurser. Finns ett brett utbud på strategier att välja på. Mentorerna hjälper dig att hitta vilken strategi och vilka tillgångar du får bäst framgång med. Är kursmöten ett par gånger i veckan och det blir en familjär känsla med alla elever. Deras framgång blir min framgång och min framgång blir deras framgång.
Kan varmt rekommendera P&D. Ser fram emot vart enda kursmöte då jag lär mig något nytt varenda gång.
Absolut den största förändingen jag har gjort i mitt liv!
Ett helt ärligt och genuint svar! Absolut den största förändring jag har gjort i mitt liv. Att ta steget och lära sig trading av detta gäng var så mycket mer och så mycket djupare än jag trodde! En sjukt stark comunity där du blir stöttad från alla håll, både av personliga coacher samt andra medlemmar som har samma mål som dig själv, att förändra ditt liv och din ekonomi. Jag gick med som 18 åring HELT utan tidigare kunskap om vad trading ens betydde eller vad det innebar. Jag är helt säker på att precis vem som helst som har ett driv och vill något kan lyckas med denna comuinty i ryggen som backar än!
Det här är bland det bästa jag har gjort i mitt liv.
För ett år sedan påbörjade jag en ny resa i och med min utbildning i trading. Jag hade inga tidigare förkunskaper och har på ett år lärt mig flera strategier för att bli en trader som kan generera kontinuerliga vinster. Jag har genomfört utbildningen online, i min egen takt och på tider som passar mig. I utbildningen ingår individuell coaching som är anpassad efter mina förutsättningar och behov. I utbildningen har vi även s.k. Buddygrupper där vi hjälper och stöttar varandra för framgång. En viktig del av tradingen handlar om psykologi och detta samtalas det också om. Jag har dessutom förmånen att få vara medlem i ett fantastiskt Community. Nu är jag snart framme vid slutmålet på resan, mot vad som skulle kunna bli ett ekonomiskt oberoende, som definitivt kommer att bli, mer fritid och det bästa av allt att få göra det som jag allra helst vill. Detta har varit möjligt tack vare alla fantastiska personer på P&D Group. Det enda jag ångrar är att jag inte genomfört utbildningen tidigare. Det här är bland det bästa jag har gjort i mitt liv.
Så bra, rekommenderas :)
Har erfarenhet från investeringar tidigare men här får vi ett komplett program på ett år för att bli bra traders. Mycket generöst med information och kunskap och coatcher som kan ge feedback. Väl genomtänkt digitalt program med egna studier och flera live sektioner i veckan. En blandning mellan teknisk analys och mindset som gör processen så mycket snabbare än att hitta information själv. Tack alla på P&D för det.
MITT BÄSTA BESLUT
jag är precis i början av min utbildning men har redan upptäckt att detta är ett av dom bästa besluten jag har tagit i mitt liv. jag hade ingen erfarenhet överhuvudtaget av börsen och aldrig trott jag skulle klara av det . men tack vare alla fantastiska människor som ingår i p&d group så har jag aldrig känt mig tryggare och säkrare på att jag kommer lyckas med mina mål som jag har ! jag har investerat i en månad nu och redan kunnat stänga 2 aktier som redan nått 40 % :)
tacksam till alla på p&d
mvh Jonas
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.