Lätt att boka supertrevlig kille som kom och gjorde test på våra barn. Sen inser jag att jag skrev in fel e-post kl var då över 19 på kvällen en fredag chansar skriver till kundtjänst och får svar med... Se mere
Ett väldigt smart, flexibelt och effektivt sätt för att ta test. I mitt fall utfördes hela proceduren med kort varsel, men trots detta sköttes det otroligt smidigt och professionellt. Fick även... Se mere
Vi hade besök av Qura på vårt företag som skulle genomföra hälsokontroll! Efter ett par dagar å kom resultatet till min jobbmail, och första sidan samt andra sidan med sammanfattnin... Se mere
Qura.nu (tidigare PCRbilen.se) är en mobil provtagningstjänst i Stockholm och Göteborg som erbjuder hälsokontroller, NIPT-test och andra tjänster. Alltid där du är.
Stockholm, Sverige
- 010-330 02 43
- info@pcrbilen.se
- pcrbilen.se
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Riktigt proffsiga och allt gick så…
Riktigt proffsiga och allt gick så smidigt och enkelt! Kan verkligen rekommendera 🙌
Tusen tack för att ni ställde upp sista…
Tusen tack för att ni ställde upp sista sekund och räddade vår resa, vi kommer självklart boka er igen vid vår nästa resa.
Fantastisk service!
Smidigt, enkelt och otroligt trevlig personal. Familjen lär aldrig böka med att beställa test på annat sätt igen. Bokade PCRBilen snabbt på nätet och ngn timme senare var de utanför oss. Någon ytterligare timme på det så hade vi de negativa svaren med reseintyg.
Rekommenderas starkt!
Super smidig tjänst och snabbt…
Super smidig tjänst och snabbt resultat, även bra kundtjänst om man har frågor.
Sjukt smidigt
Sjukt smidigt, bokade på hemsidan och valde bilen, skrev in adressen där jag var just då och de dök upp i tid. Trevlig personal!
Fantastiskt bemötande både via…
Fantastiskt bemötande både via telefonen och IRL. PCR bilen kom ut till skärgården och mötte oss vid färjeläget där vi kunde testas snabbt och smidigt.
Mycket smidigt att boka provtagning och…
Mycket smidigt att boka provtagning och att pcrbilen kom hem till oss efter några timmar och provtog oss. Trevlig och professionell personal!
Ett givet val av testleverantör
Fick även ett fantastiskt bemötande av personalen.
Stort tack till er på Pcrbilen!
Enkelt att boka
Enkelt att boka, bra service, enkelt, smidigt, bra!
Använde PCR bilen nyligen
Använde PCR bilen nyligen
Så proffesionella och gick väldigt smidigt. Rekommenderar starkt
Väldigt bra service
Väldigt bra service, snabba med svar & trevliga
👌😊
Helt klart det bästa alternativet!
Helt klart det bästa alternativet!! Supernöjd med deras service!
Extremt pålitliga med hög servicekänsla!
Kan bara rekommendera! Ringde sa det är akut och de dök upp på 10 min. Seriösa och enkla att ha och göra med.
Jag hade helt glömt att jag behövde…
Jag hade helt glömt att jag behövde testas innan en resa. Hade smått panik så jag ringde PCR bilen, direkt var bilen hos mig. Från samtal till testsvar var klart på några få timmar!! För övrigt en riktigt trevlig och proffsig person. Långt över mina förväntningar, wow!
Underbar service och trevlig personal…
Underbar service och trevlig personal som gjorde det lilla extra för att vi skall hinna med vår spontanresa.
Bra bemötande och supertrevlig kille…
Bra bemötande och supertrevlig kille som kom ut och utförde test på hela familjen.
Snabbt och enkelt
Smidigt, snabbt och enkelt i kombination med trevlig och bra service.
Pålitliga!
Oerhört proffsiga samt pålitliga. Rekommenderas starkt!