Spammers sending out unsolicited texts
Spammers sending out unsolicited texts. Avoid!
Spammers sending out unsolicited texts. Avoid!
This is why I hate giving out my real number to companies because clearly someone sold my details to this company claiming I can get money from pcp but I have never owned a car. Do not trust others with your mobile or if you give it out use different names and make note so you can track who sold your details and sue
SPAM CLAIMS ,, send unsolicited spam texts. A total scam outfit. Make complaint to the FCA and also ICO
BAMBOO MARKETING NW LIMITED
SK5 6DA
Tel 0734 668381
Firm reference number: 930314
ANDREW JAMES FLANNAGAN is the director
DOB 1981
They operate out of a mill building and have lots of spam companies
Mis-sold car finance must be a boom industry for desperate solicitors. The latest firm telling me that their records indicate I may be owed up to £2487.56 is an outfit called pcphero.
I've never had a car on finance so clearly they don't have any records on me.