P. Christensen A/S Anmeldelser

1.014

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 565 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte det engagerede personale for en utrolig professionel og imødekommende tilgang, som gør hele processen omkring bilkøbet både tryg og utrolig behagelig fra start til slut. Mange fremhæver desuden den hurtige og særdeles kompetente kundeservice, hvor der altid bliver taget rigtig godt hånd om alle de spørgsmål og praktiske henvendelser, der måtte opstå. Nogle anmeldere var ikke glade for mindre mekaniske fejl ved bilerne ved levering eller oplevede en langsom opfølgning på enkelte sager. Nogle forbrugere nævnte desuden i deres anmeldelser, at ikke alle indgåede aftaler blev overholdt helt til punkt og prikke undervejs i det samlede forløb.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler positive meninger om service og fremhæver ofte professionel og imødekommende betjening.... Se mere

Staff

Forbrugere udtrykker stor tilfredshed med personalet, som beskrives som utrolig imødekommende, professionelle... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produktet, hvor nogle udtrykker stor tilfredshed ved bilkøbet... Se mere

Customer service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kundeservice og føler sig virkelig godt behandlet af... Se mere

User experience

Kunder havde positive oplevelser med user experience og følte sig trygge samt godt hjulpet hele vejen... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi havde en virkelig god oplevelse ved vort bilkøb gennem P. Christensen, Skejby. Fordi Niclas (sælger) viste sig at være tillidsskabende, professionel og charmerende. Vi er meget tilfredse med hand... Se mere

Når en sælger føler sig tryk ved en sælger, bliver anbefalingen næsten ikke bedre. Vi har købt ny bil til min kone og havde Mathias Armand Batelaan som sælger og kontaktperson. Bedste beskrivelse er æ... Se mere

Jeg købte en Mini Cooper SE hos P. Christensen i Albertslund. Rasmus Tikjøb gav service i absolut topklasse, som både var professionel og venlig. Han fik rettet de små mangler ved bilen uden nogle pr... Se mere

Vores oplevelse har været virkelig god, fra første samtale med Preben, vi var uheldige med vores EQV som betød at vi måtte besøge P. Christensen i Kolding 3 gange. Med 3 forskellige ting som pludseli... Se mere

1. nr. 16 af de 37 bedste virksomheder i Bilforhandler
  2. nr. 39 af de 59 bedste virksomheder i Autoværksted
  3. nr. 7 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing

P. Christensen er en af landets ældste, største og mest innovative bilforhandlere. Koncernen har afdelinger i hele landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Jeep, Leapmotor, Hongqi og VOYAH. Virksomheden er privatejet gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give vores kunder en troværdig og god personlig rådgivning.

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.014)

581 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kære Lis Rasmussen

Mange tak for jeres fine anmeldelse! ⭐

Det er dejligt at høre, at I fik god vejledning i forbindelse med valget af jeres nye bil, og at I er meget tilfredse. Vi er glade for at I valgte at købe jeres bil hos os og vi håber, at I får rigtig mange gode oplevelser med bilen.

Skulle der opstå spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte os.

Morten Mygind, Salgschef Risskov

En særdeles venlig og kompetent sælger…

En særdeles venlig og kompetent sælger (Bo).
En rigtig god oplevelse

23. juni 2026

Kære Mona

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er en fornøjelse at høre, at du havde en god oplevelse, og at Bo gjorde et positivt indtryk med sin venlige og kompetente rådgivning.

Vi sætter stor pris på din anbefaling, og skulle du få spørgsmål eller brug for hjælp fremover, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os 😊

P. Christensen | Kundecenter

Køb af bil

Køb af bil. En god og imødekommende sælger, der lagde vægt på en god handel både for køber og sælger. Jeg kender øvrigt ikke mere til firmaet.

11. juni 2026

Kære Inge

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og blev taget godt i mod af vores sælger.

Det er altid vores mål at skabe en tryg og positiv oplevelse, og det er fantastisk at høre, at vi også har ramt plet i dit tilfælde.

Skulle der opstå spørgsmål eller behov for hjælp, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Morten Mygind | Salgschef, Risskov

Kære Rikke Lunde Jepsen

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Vi er glade for at høre, at du fik den nødvendige rådgivning ved skift til elbil. Vi ved, at der kan være mange spørgsmål, når man skifter til el, så det betyder meget for os, at du følte dig godt vejledt.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye bil, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der opstår spørgsmål undervejs.

Peter Sørensen | Salgschef, Skejby

En super service og god vejledning fra…

En super service og god vejledning fra salgskonsulenten som gjorde det let at træffe beslutningen om at skifte bil

28. juni 2026

Kære Vivi

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede god service og vejledning, som var med til at gøre valget af din nye bil lettere.

Tak fordi du valgte os – vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye bil, og håber at se dig igen en anden gang.

Thomas Secher | Salgschef, Stellantis Kolding

Som altid fik jeg en super behandling…

Som altid fik jeg en super behandling med gode informationer omkring opgaven.

29. juni 2026

Kære Susanne Ørskov

Mange tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du endnu en gang har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din tillid. Det betyder meget for os at du føler dig godt behandlet og at du er tilfreds med den information du har fået undervejs.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

God behandling .

21. juni 2026

Kære Lone

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du har fået en god behandling hos os. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, hvis du får brug for vores hjælp en anden gang.

Vi ønsker dig en rigtig god sommer.

Peter Sørensen | Salgschef, Skejby

Super god og tryg handel

Super god og tryg handel. Fantastisk intro til bilen og kommunikation hele vejen igennem.

Kære Marianne

Tusind tak for din fine feedback.

Vi er glade for at høre, at du har haft en tryg oplevelse, og at du har været tilfreds med både kommunikationen og introduktionen til bilen. Tak fordi du valgte os.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der skulle opstå spørgsmål eller behov for hjælp.

Tilfreds med processen

Skulle lease en bil og processen var meget tilfredsstillende

17. juni 2026

Kære Klaus

Mange tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med processen. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse fra start til slut.

Skulle du få brug for hjælp eller have spørgsmål, står vi altid klar til at hjælpe. 😊

Vi ønsker dig en god sommer ☀️

Pieter Tage Larsen | Salgsdirektør, Østerbro

Sælgeren var imødekommende og behagelig…

Sælgeren var imødekommende og behagelig at handle med.

27. juni 2026

Kære Hardy.

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris på.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse i forbindelse med din handel.

Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden gang her hos P. Christensen.

Dette var 2. gang jeg handlede ved P. Christensen

Dette var 2. handel med Mathias ( 1. var i 2024).
En rolig og særdeles behagelig fremtræden fra Mathias. Meget informativ uden at man føler " sig overfaldet".
Fremragende service, kommer igen 3. gang.

Kære Søren.

Tusind tak for din meget fine anmeldelse, og de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på.
Det er altid dejlig med tilbagevendende kunder, og vi glæder os til at se dig en anden gang her hos P. Christensen.
Vi sørger for at give dine fine ord videre til Matias. Dem bliver han glad for at høre.
Rigtig god sommer til jer.

Thomas Secher | Salgschef, Stellantis Kolding

Dejlig bil med mange finesser

Dejlig bil med mange finesser. God instruktion ved levering.

Kære Palle.

Mange tak for de 5 stjerner. Dem er vi meget glade for.
Det er dejligt at høre at du er glad for din nye bil, og at du har fået en god instruktion ved udlevering.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, skulle der opstå spørgsmål, og så glæder vi os ellers til at byde dig velkommen hos P. Christensen en anden gang.

Hav en rigtig god sommer.

Jan Meier | Salgsdirektør, Mercedes-Benz
P. Christensen

Vi fik en god vejledning

Vi fik en god vejledning. Dog blev alle aftaler ikke overholdt. Vi fik 1000kr mindre for den gamle bil, end vi oprindelig var blevet lovet! Det aftalte afleveringstidspunkt blev udskudt med en dag!

Kære Else Kirstine

Tak for din anmeldelse og for at fremhæve den vejledning, du modtog.

Vi er samtidig kede af at læse, at forløbet ikke levede op til dine forventninger. Vi har noteret din oplevelse og tager din feedback med i vores løbende arbejde med at forbedre vores processer og kommunikation.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

P. Christensen Kundecenter

Super service sammen fandt vi vores bil…

Super service sammen fandt vi vores bil ud fra vores kriterier- super sælger sød og venlig - tak til Danial fra P Christensen i Albertslund

24. juni 2026

Kære Gitte.

Tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at I har fundet den perfekte bil til jer, og at I har fået god service hos Danjal. Vi sørger for at give jeres anmeldelse videre til ham. Den vil han sætte pris på.

Vi ser frem til at byde jer velkommen en anden gang her hos P. Christensen, og I er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, skulle der opstå spørgsmål.

Hav en rigtig god sommer.

Jørgen Krarup Mogensen I Afdelingsleder, Albertslund

Kære Christian.

Tak for de 5 stjerner. Dem sætter vi pris på. Vi er glade for at du har fået god service, og vi ser frem til at byde dig velkommen en anden gang her hos P. Christensen.

Rigtig god sommer til dig.

18. juni 2026

Kære Kirsten.

Mange tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at du har fået god service hos os, og vi ser frem til at byde dig velkommen en anden gang her hos P. Christensen.

Rigtig god sommer til dig.

Altid super service👌

26. juni 2026

Kære Nikolai

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du altid oplever super service hos os og vi sætter stor pris på din tillid.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan være behjælpelige.

18. juni 2026

Kære Simon

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi sætter stor pris på din feedback, og skulle du få brug for vores hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte os.

P. Christensen Kundecenter

Behagelig og super kompetent sælger.

Behagelig og super kompetent sælger.

19. juni 2026

Kære Kunde

Tusind tak for din fine feedback.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord og er glade for at høre, at du oplevede sælgeren som både behagelig og kompetent.

Vi håber at se dig igen, og hvis der er noget, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Thomas Secher | Salgschef, Stellantis Kolding

TAK igen for en rigtig god oplevelse at…

TAK igen for en rigtig god oplevelse at blive modtaget med navn af venlige værkførere og aflevere bilen der skulle repareres ved et dørophæng. Jeg blev anvist en plads på "eget kontor" hvor jeg i ro og mag kan arbejde alt imens bilen bliver ordnet af kompetente teknikere der brænder for at levere noget godt arbejde. Som en overraskende gestus sluttede seancen med at bilen blev vasket og støvsuget ! Sådan - 5* ud af 5* til teamet i Albertslund

24. juni 2026

Kære Hans Christian

Tusind tak for den flotte anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder os meget at høre, at du følte dig godt taget imod fra det øjeblik, du ankom, og at du kunne benytte vores kundeområde til at arbejde i ro og mag, mens vi tog os af din bil.

Vi er også meget glade for at høre, at servicen levede og til dine forventninger. Det er netop de små ekstra detaljer, vi håber, er med til at gøre en forskel.

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Vi sørger for at give din ros videre til hele teamet i Albertslund.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, næste gang din bil har brug for os. 🚗

Jesper Tønnes | Eftermarkedschef, Albertslund