P. Christensen A/S Anmeldelser

1.014

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 565 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte det engagerede personale for en utrolig professionel og imødekommende tilgang, som gør hele processen omkring bilkøbet både tryg og utrolig behagelig fra start til slut. Mange fremhæver desuden den hurtige og særdeles kompetente kundeservice, hvor der altid bliver taget rigtig godt hånd om alle de spørgsmål og praktiske henvendelser, der måtte opstå. Nogle anmeldere var ikke glade for mindre mekaniske fejl ved bilerne ved levering eller oplevede en langsom opfølgning på enkelte sager. Nogle forbrugere nævnte desuden i deres anmeldelser, at ikke alle indgåede aftaler blev overholdt helt til punkt og prikke undervejs i det samlede forløb.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler positive meninger om service og fremhæver ofte professionel og imødekommende betjening.... Se mere

Staff

Forbrugere udtrykker stor tilfredshed med personalet, som beskrives som utrolig imødekommende, professionelle... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produktet, hvor nogle udtrykker stor tilfredshed ved bilkøbet... Se mere

Customer service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kundeservice og føler sig virkelig godt behandlet af... Se mere

User experience

Kunder havde positive oplevelser med user experience og følte sig trygge samt godt hjulpet hele vejen... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi havde en virkelig god oplevelse ved vort bilkøb gennem P. Christensen, Skejby. Fordi Niclas (sælger) viste sig at være tillidsskabende, professionel og charmerende. Vi er meget tilfredse med hand... Se mere

Jeg købte en Mini Cooper SE hos P. Christensen i Albertslund. Rasmus Tikjøb gav service i absolut topklasse, som både var professionel og venlig. Han fik rettet de små mangler ved bilen uden nogle pr... Se mere

Vores oplevelse har været virkelig god, fra første samtale med Preben, vi var uheldige med vores EQV som betød at vi måtte besøge P. Christensen i Kolding 3 gange. Med 3 forskellige ting som pludseli... Se mere

1. nr. 16 af de 37 bedste virksomheder i Bilforhandler
  2. nr. 39 af de 59 bedste virksomheder i Autoværksted
  3. nr. 7 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing

P. Christensen er en af landets ældste, største og mest innovative bilforhandlere. Koncernen har afdelinger i hele landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Jeep, Leapmotor, Hongqi og VOYAH. Virksomheden er privatejet gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give vores kunder en troværdig og god personlig rådgivning.

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.014)

581 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Sød, og venlig betjening.
God service for afhentning af min "nye" bil.

15. juli 2026

Kære Maria Thorsted

Mange tak for de fem stjerner og for at dele din oplevelse med os.

Det er dejligt at høre, at både forløbet og udleveringen af din bil levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på dine ord om den venlige betjening og servicen – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.

Vi håber, du bliver rigtig glad for din bil og ønsker dig mange gode ture.

Tak fordi du valgte P. Christensen.

P. Christensen Kundecenter

Man skal betale før udlevering af bilen…

Man skal betale før udlevering af bilen og før man har fået en regning. Det er sku' frækt...

20. juli 2026

Kære Henrik

Vi beklager, at vores betalingsprocedure ikke levede op til dine forventninger.

Betaling inden udlevering af bilen er en fast del af vores procedure, og derfor informerer vi om dette ved indskrivningen. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og din feedback tager vi med os i vores fortsatte arbejde med at sikre den bedst mulige kundeoplevelse.

Du ønskes en rigtig god dag.

P. Christensen | Kundecenteret

Alt som aftalt.

Alt som aftalt.
God kaffe.

20. juli 2026

Kære Ulrik

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at alt var som aftalt, og at kaffen faldt i god smag. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Rigtig god dag til dig.

P. Christensen Kundecenteret

Fin service

Fin service. Det hele spillede.
Dejlig lejebil.

Kære Annette

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at både vores service og lejebilen fungerede godt for dig.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp fremadrettet, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

God betjening

Min oplevelse er/var god så må vi se om det fortsætter, mange af de ting vi snakkede om har jeg fået skrevet ned på slut seddelen.

Kære Tom

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse, og at de ting, I gennemgik sammen, blev noteret som aftalt. Vi sætter stor pris på din feedback.

Skulle du få spørgsmål eller få brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

En rar sælger.

Kære Lindvig Marianne

Mange tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores sælger. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber, at du får stor glæde af din bil.

P. Christensen Kundecenter

Det var en god oplevelse at købe bil…

Det var en god oplevelse at købe bil hos P. Christensen.
Følte os trygge hele vejen igennem og glade for resultatet.

Kære Søren Fynbo

Mange tak for din flotte anmeldelse og for de 5 stjerner.

Det betyder meget for os at høre, at I har haft en positiv oplevelse hos P. Christensen, og at I følte jer godt taget hånd om gennem hele forløbet. Vi er glade for, at I er tilfredse med jeres nye bil, og at købsoplevelsen levede op til jeres forventninger.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Vi ønsker jer mange gode kilometer i jeres nye bil og skulle I have spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte os.

Profesionelle mennesker

Profesionelle mennesker, 100% klar til at hjælpe og finde løsninger

14. juli 2026

Kære Keld.

Tak for de 5-stjerner. Dem sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, og at du føler at vi har været professionelle og hjælpsomme i forbindelse med dit besøg.

Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden gang her hos P. Christensen, og skulle du have spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hav en god sommer

P. Christensens kundecenter.

Jeg har købt en MB eqa 250+

Jeg har købt en MB eqa 250+. Super lækker bil. En meget tilfredsstillende handel, hvori min gamle bil indgik som en del af handelen. Venlig og imødekommende personale. Fem stjerner herfra.

7. juli 2026

Kære Finn.

Mange tak for din anmeldelse, og de 5 stjerner. Dem er vi meget glade for, og vi er også glade for at du er tilfreds med både din nye bil og vores personale.

Vi ønsker dig en god dag, og en god sommer herfra, og skulle du have spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

P. Christensens Kundecenter

Der leveres med høj kvalitet og…

Der leveres med høj kvalitet og fantastisk service hver gang! Og vil man gerne vente er der super faciliteter og god kaffe :-)

15. juli 2026

Kære Lars

Mange tak for din fine anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du oplever høj kvalitet og god service, hver gang du besøger os. Vi er også glade for, at vores venteområde og kaffen var med til at gøre ventetiden lidt mere behagelig 😊.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

P. Christensen Kundecenter

Virkelig fedt at købe bil her…

Virkelig fedt at købe bil her (Østerbro-afdelingen).
Vi blev mødt af en dygtig og engageret sælger, da vi bare browsede for vores første bilkøb. Med Kewen fik vi super rådgivning og virkelig imødekommende service. Et par dage efter købet virkede en af nøglerne ikke, men Kewen var fleksibel og vi fik det fikset dagen efter. Alt i alt virkelig god købsoplevelse og bilen lever op til alt vi blev lovet.

Kære Simon Præstegaard

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi glæder os over at høre, at I havde en så god oplevelse hos os. Vi er glade for, at Kewens rådgivning, engagement og imødekommende service gjorde en positiv forskel, og at den lille udfordring med nøglen blev løst hurtigt og fleksibelt.

Vi sørger selvfølgelig for at give dine flotte ord videre til Kewen – det vil han helt sikkert sætte stor pris på.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med bilen.

Pieter Tage Larsen | Salgsdirektør, Østerbro

Rigtig god og behagelig vejledning fra…

Rigtig god og behagelig vejledning fra Gustav

14. juli 2026

Kære Rene AArup

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse og fået en behagelig vejledning af Gustav. Dine pæne ord betyder meget for os, og vi skal selvfølgelig sørge for at give dem videre til ham – det vil han uden tvivl blive glad for.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Morten Mygind | Salgschef, Risskov

God bil god pris

God bil god pris. Behagelig kontakt og god service

Kære Julie Hvidberg

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at vi kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil og at du havde en god oplevelse igennem hele salgsprocessen.

Skulle der opstå spørgsmål eller behov for hjælp undervejs, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os.

P. Christensen Kundecenter

Når en sælger føler sig tryk ved en…

Når en sælger føler sig tryk ved en sælger, bliver anbefalingen næsten ikke bedre. Vi har købt ny bil til min kone og havde Mathias Armand Batelaan som sælger og kontaktperson. Bedste beskrivelse er ærlighed, ordentlighed og grundighed. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber bil ved p.christensen og Mathias 👍😊

3. juli 2026

Kære Thomas Bork Landtved

Tusind tak for den flotte anmeldelse – og for de pæne ord om Mathias!

Vi er rigtig glade for at vide, at I havde en så god oplevelse med købet af jeres nye bil og vi er stolte af, at Mathias, med sin måde at repræsentere vores virksomhed på har efterladt en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi lader de fine ord gå videre til Mathias.

Vi sætter stor pris på jeres tillid og ser frem til at byde jer velkommen igen, næste gang I skal finde en bil.

Tak fordi I valgte P. Christensen og for at dele jeres oplevelse med os!

Skulle der opstå spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte os.

super imødekommende

super imødekommende, ærlig, vi fik en go og behagelig snak, Jan var virkelig god til at forklare og svare på alle vores spørgsmål, vi er mere end tilfredse med måden vi blev taget hånd om

12. juli 2026

Kære Leon

Mange tak for jeres flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at I havde en god oplevelse, og at I følte jer taget godt imod. Vi er glade for, at Jan kunne besvare alle jeres spørgsmål og give en grundig og imødekommende rådgivning, så I følte jer godt hjulpet.

Tak fordi I delte jeres oplevelse. Skulle der opstå spørgsmål eller behov for hjælp, er I naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

P. Christensen Kundecenter

Indtil videre er den god 😁 men nu må vi…

Indtil videre er den god 😁 men nu må vi se når vi skal hente bilen 😁

Kære Randi Buch

Mange tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i forbindelse med køb af din nye bil.

Vi skal gøre vores bedste for, at afhentningen af bilen lever op til dine forventninger – og gerne lidt til!

Vi ser frem til at byde dig velkommen, når det er tid til at hente bilen.

Vi fik en god betjening

Vi fik en god betjening, udvalget af biler var stort

12. juli 2026

Kære Morten

Tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner! ⭐

Det er dejligt at høre du var tilfreds med udvalget af biler og din oplevelse af vores rådgivning levede op til dine forventninger. Vi lægger stor vægt på at give vores kunder en god oplevelse og hjælpe dem med at finde den bil, der passer bedst til deres behov.

Tak fordi du valgte os, og fordi du delte din oplevelse med os.

God og kyndig vejledning

God og kyndig vejledning

Kære Kim Øst

Tak for din anmeldelse! ⭐

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at du følte dig godt hjulpet, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Skulle der opstå spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

P. Christensen Kundecenter

Rasmus Tikjøb var absolut årsagen til…

Rasmus Tikjøb var absolut årsagen til at vi handlede vores Mercedes hos P Christensen
Vi følte os rigtig godt behandlet.

3. juli 2026

Kære Ole Berling Løj

Tusind tak for de 5 stjerner og for de flotte ord!

Det glæder os meget at høre, at I følte jer rigtig godt behandlet, og at Rasmus var med til at gøre forskellen i jeres oplevelse. Vi er stolte af at have engagerede medarbejdere, der brænder for at give vores kunder den bedst mulige rådgivning og service, og vi sørger for, at give jeres ros videre til ham.

Tak fordi I valgte P. Christensen. Vi ønsker jer rigtig mange gode oplevelser bag rattet.

Hvis der skulle opstår spørgsmål er I meget velkommen til at kontakte os.

Jørgen Krarup Mogensen I Afdelingsleder, Albertslund

Køb din næste bil her.

Dygtig, kompetent og serviceminded sælger. Værksted som overholder tider og aftaler.

10. juli 2026

Kære KM

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede vores sælger som både serviceminded, dygtig og kompetent.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at du også har haft en god oplevelse på vores værksted.

Skulle der opstå spørgsmål eller behov for hjælp, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.