Vi havde en virkelig god oplevelse ved vort bilkøb gennem P. Christensen, Skejby. Fordi Niclas (sælger) viste sig at være tillidsskabende, professionel og charmerende. Vi er meget tilfredse med hand... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
P. Christensen er en af landets ældste, største og mest innovative bilforhandlere. Koncernen har afdelinger i hele landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Jeep, Leapmotor, Hongqi og VOYAH. Virksomheden er privatejet gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give vores kunder en troværdig og god personlig rådgivning.
Krumtappen 20, 2560, Odense , Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Gennemgang af bil efter servicebog.
Service afsluttet med videooptagelse.
Venligt samt imødekommende personale.
Fuld tilfredshed.

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Jeg fik den bil som vi havde bestilt godt nok lidt forsinket men det er en god oplevelse

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Jeg har brugt P. Christensen Mobility siden 2024 og er enormt glad for samarbejdet med Simon U. I en travl hverdag er det en genial løsning til at være godt kørende uden noget at skulle forholde sig til - og samtidig til konkurrencedygtige priser, hvor konceptet giver mening.

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Behagelig sælger der ved hvad han taler om og
virkelig god behandling.

De er bare gode.
Selv da man havde skrevet under på bilen og der lige var nogen små ting som ikke stod i kontrakten var de bare super søde.
Det er anden gang vi køber derfra og slet ikke den sidste gang.

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Behagelig person at handle med.
Eneste minus var at jeg ikke blev tilbudt kaffe eller noget at drikke.
Ellers rigtig fin service da vi fandt et par mindre fejl ved bilen på gennemgang.

Besvarelse fra P. Christensen A/S
God service hele vejen igennem. Der var skift af sælgere grundet sommerferie, men dette var intet problem.

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Hurtig og præcis tilbagemelding, med løsningsforsalg.
Altid meget positiv behandling af værkfører Preben

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Vi købte bil ved dem Super rare sælger ingen præs det var os selv der sagde om vi ikke skulle se om vi kunne lave en handel og jeg fik det for vores bil som jeg ville have nu glæder vi os bare til vi får den

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Professionel, hurtig, venlig, imødekommende.

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Bestiller et rudeskifte og gør opmærksom på at astolpe beklædninger ikke er monteret korrekt ved sidste skifte.
Ved afhentning konstaterer det stadig ikke sidder korrekt, afmonterer selv, den ene clips rykket ud af plast, den anden mangler helt. Min radio har ikke virket i et år, nu virker den igen.Dårligt arbejde

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Personalet imødekommende vidende og løsningsorienteret.
Ærlig og troværdig.

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Pålidelig og ærlig handel.
Forståelse for min geografiske situation. Kommer fra “skagen”
Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Kompetent og meget venlig og høflig kundebetjening.
Levering af bil som aftalt - til tiden