P. Christensen A/S Anmeldelser

1.014

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 565 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte det engagerede personale for en utrolig professionel og imødekommende tilgang, som gør hele processen omkring bilkøbet både tryg og utrolig behagelig fra start til slut. Mange fremhæver desuden den hurtige og særdeles kompetente kundeservice, hvor der altid bliver taget rigtig godt hånd om alle de spørgsmål og praktiske henvendelser, der måtte opstå. Nogle anmeldere var ikke glade for mindre mekaniske fejl ved bilerne ved levering eller oplevede en langsom opfølgning på enkelte sager. Nogle forbrugere nævnte desuden i deres anmeldelser, at ikke alle indgåede aftaler blev overholdt helt til punkt og prikke undervejs i det samlede forløb.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler positive meninger om service og fremhæver ofte professionel og imødekommende betjening.... Se mere

Staff

Forbrugere udtrykker stor tilfredshed med personalet, som beskrives som utrolig imødekommende, professionelle... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produktet, hvor nogle udtrykker stor tilfredshed ved bilkøbet... Se mere

Customer service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kundeservice og føler sig virkelig godt behandlet af... Se mere

User experience

Kunder havde positive oplevelser med user experience og følte sig trygge samt godt hjulpet hele vejen... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi havde en virkelig god oplevelse ved vort bilkøb gennem P. Christensen, Skejby. Fordi Niclas (sælger) viste sig at være tillidsskabende, professionel og charmerende. Vi er meget tilfredse med hand... Se mere

Når en sælger føler sig tryk ved en sælger, bliver anbefalingen næsten ikke bedre. Vi har købt ny bil til min kone og havde Mathias Armand Batelaan som sælger og kontaktperson. Bedste beskrivelse er æ... Se mere

Jeg købte en Mini Cooper SE hos P. Christensen i Albertslund. Rasmus Tikjøb gav service i absolut topklasse, som både var professionel og venlig. Han fik rettet de små mangler ved bilen uden nogle pr... Se mere

Vores oplevelse har været virkelig god, fra første samtale med Preben, vi var uheldige med vores EQV som betød at vi måtte besøge P. Christensen i Kolding 3 gange. Med 3 forskellige ting som pludseli... Se mere

1. nr. 16 af de 37 bedste virksomheder i Bilforhandler
  2. nr. 39 af de 59 bedste virksomheder i Autoværksted
  3. nr. 7 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing

P. Christensen er en af landets ældste, største og mest innovative bilforhandlere. Koncernen har afdelinger i hele landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Jeep, Leapmotor, Hongqi og VOYAH. Virksomheden er privatejet gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give vores kunder en troværdig og god personlig rådgivning.

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.014)

Meget til fest.

12. august 2026

Kære Jintana Andersen

Mange tak for de 5 stjerner!

Det glæder os meget, at du er tilfreds med oplevelsen hos os.

Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye bil og får mange gode kilometer i den.

Skulle der opstå spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Årligt service på bil

Gennemgang af bil efter servicebog.
Service afsluttet med videooptagelse.
Venligt samt imødekommende personale.
Fuld tilfredshed.

12. august 2026

Kære Michael

Tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både gennemgangen af bilen og den efterfølgende service. Vi lægger stor vægt på en grundig gennemgang og god information undervejs, så det er dejligt at høre, at du også lægger vægt på vores procedure med videooptagelsen.

Tak for de pæne ord om vores kollegaer – dem sørger vi naturligvis for at give videre.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og ønsker dig mange gode kilometer.

Daniel Kristensen | Servicechef, Stellantis Kolding

God service og flinke medarbejdere

God service og flinke medarbejdere

7. august 2026

Kære Pernille Frank

Tusind tak for de fem stjerner og de pæne ord.

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og blev mødt af vores flinke medarbejdere. Vi er glade for, at vores service har levet op til dine forventninger.

Vi håber, at vi får glæden af at hjælpe dig igen en anden gang. Du er altid velkommen hos os.

Peter Sørensen | Salgschef, Skejby

Ny Citroen e-5 Aircross

Jeg fik den bil som vi havde bestilt godt nok lidt forsinket men det er en god oplevelse

Kære Anders Brogaard

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med dit køb, og at din nye Citroën ë-C5 Aircross nu er kommet godt frem. Vi beklager, at leveringen blev lidt forsinket, og sætter pris på din forståelse.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye bil og mange gode kilometer på vejene. Skulle der opstår spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Peter Sørensen | Salgschef, Skejby

Kanon samarbejde!

Jeg har brugt P. Christensen Mobility siden 2024 og er enormt glad for samarbejdet med Simon U. I en travl hverdag er det en genial løsning til at være godt kørende uden noget at skulle forholde sig til - og samtidig til konkurrencedygtige priser, hvor konceptet giver mening.

14. august 2026

Kære Mathias

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for P. Christensen Mobility og ikke mindst samarbejdet med Simon. Vi er rigtig glade for, at Mobility fungerer så godt for dig. Vi ved, at hverdagen kan være travl, og derfor er det vigtigt for os, at det skal være nemt og overskueligt at være godt kørende.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde! 😊

P. Christensen Kundecenter

Behagelig sælger der ved hvad han taler…

Behagelig sælger der ved hvad han taler om og
virkelig god behandling.

13. august 2026

Kære Tommy Nielsen

Mange tak for de flotte 5 stjerner!

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og vores kollega levede op til dine forventninger med kyndig vejledning, Vi sætter stor pris på de pæne ord om vores kollega– dem sørger vi selvfølgelig for at give videre. 😊

Tak fordi du gav dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, du bliver rigtig glad for bilen og ønsker dig mange gode kilometer på vejene!

Fremragende værksted!

Fremragende værksted

13. august 2026

Kære Laith Hussain

Tusind tak for de 5 stjerner.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med oplevelsen hos vores værksted. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Du skal være hjertelig velkommen igen, når bilen næste gang har brug for et besøg på værkstedet. 😊

De er bare gode.

De er bare gode.
Selv da man havde skrevet under på bilen og der lige var nogen små ting som ikke stod i kontrakten var de bare super søde.
Det er anden gang vi køber derfra og slet ikke den sidste gang.

5. august 2026

Kære Nicki Christensen

Tusind tak for de fine ord og for at vælge os igen.

Det betyder meget for os, at I har haft en god oplevelse begge gange, og at I følte jer godt hjulpet, da de sidste små ting skulle falde på plads.

Vi sætter stor pris på jeres tillid og håber, at I bliver rigtig glade for bilen. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen. 😊

P. Christensen Kundecenter

Behagelig person at handle med.

Behagelig person at handle med.
Eneste minus var at jeg ikke blev tilbudt kaffe eller noget at drikke.
Ellers rigtig fin service da vi fandt et par mindre fejl ved bilen på gennemgang.

11. august 2026

Kære Søren Brinks Rasmussen

Tak for din flotte anmeldelse og for de 5 stjerne. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og følte dig godt behandlet gennem handlen. Dejligt at høre, at vi fik taget hånd om de ting, I bemærkede ved gennemgangen.

Og kaffen – den tager vi til os! Det skal selvfølgelig ikke være sådan, at man går tørstig fra et besøg hos os. Vi håber, du bliver rigtig glad for bilen!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Thomas Secher | Salgschef, Stellantis Kolding

God service hele vejen igennem

God service hele vejen igennem. Der var skift af sælgere grundet sommerferie, men dette var intet problem.

5. august 2026

Kære Søren

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem processen med at købe en ny bil. Selvom sommerferien gav lidt udskiftning undervejs, er det godt at vide, at overgangen mellem sælgerne forløb uden problemer.

Vi håber, du bliver rigtig glad for din bil og skulle der opstå spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Morten Mygind | Salgschef, Risskov

Hurtig og præcis tilbagemelding

Hurtig og præcis tilbagemelding, med løsningsforsalg.
Altid meget positiv behandling af værkfører Preben

3. august 2026

Kære Carl

Mange tak for de flotte 5 stjerner.

Det glæder os meget at høre, at du har en god dialog og får brugbare løsninger, når du besøger vores værksted.

Vi sørger for at give de pæne ord videre til Preben – det er altid dejligt med sådan en anerkendelse!

10. august 2026

Kære Gunnar Holm

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at høre, at du var tilfreds med servicen hos os. Det betyder meget for os, at vores kunder går herfra med en god oplevelse.

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at hjælpe dig igen en anden gang! 🚗😊

P. Christensen Kundecenter

Vi købte bil ved dem Super rare sælger…

Vi købte bil ved dem Super rare sælger ingen præs det var os selv der sagde om vi ikke skulle se om vi kunne lave en handel og jeg fik det for vores bil som jeg ville have nu glæder vi os bare til vi får den

31. juli 2026

Kære tonny lærke

Tusind tak for din fine anmeldelse og for handlen.

Hvor er det dejligt at høre, at I havde en god oplevelse hos os, og at I oplevede en rar og uforpligtende dialog omkring bilen. Det er altid vores mål, at en handel skal føles god og tryg for kunden, så vi er rigtig glade for, at vi kunne finde en løsning, som I var tilfredse med – både når det gælder den nye bil og det, I fik for jeres egen bil.

Vi sætter stor pris på jeres tillid og ønsker jer rigtig meget glæde med jeres nye bil! 🚗😊

Morten Mygind | Salgschef, Risskov

Professionel, hurtig og venlig

Professionel, hurtig, venlig, imødekommende.

30. juli 2026

Kære Charlotte Havers-Christensen

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vores service levede op til dine forventninger.

Vi håber, at vi får mulighed for at hjælpe dig igen en anden gang og ser frem til at byde dig velkommen hos P. Christensen. 😊

Alt forløb perfekt

Alt forløb perfekt

Kære Laurids Thomsen

Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐ Dem sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os og har fået den service, vi ønsker at give vores kunder.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang her hos P. Christensen.

Rudeskifte

Bestiller et rudeskifte og gør opmærksom på at astolpe beklædninger ikke er monteret korrekt ved sidste skifte.
Ved afhentning konstaterer det stadig ikke sidder korrekt, afmonterer selv, den ene clips rykket ud af plast, den anden mangler helt. Min radio har ikke virket i et år, nu virker den igen.Dårligt arbejde

8. juli 2026

Kære Jørgen Ellegaard

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er selvfølgelig kede af, at forløbet omkring dit rudeskift har givet anledning til denne oplevelse. Vi har efterfølgende fulgt op med vores værkfører, som oplyser, at det ved rudeskiftet blev konstateret, at beklædningen manglede en clips. Der blev derfor udleveret en ny clips, som vi forstod, at du selv ville montere.

Vi beklager, hvis kommunikationen omkring dette ikke har været tydelig nok, og vi tager naturligvis din feedback med os. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt behandlet og får en god oplevelse hos os.

I forhold til radioen er vi glade for at høre, at den nu virker igen. Det er dog ikke noget, vi tidligere har fået besked om, og det har ikke sammenhæng med rudeskiftet.

Vi vil gerne finde en løsning sammen med dig, du er velkommen til at kontakte vores værksted.

9. august 2026

Kære Kaj Lund Knudsen

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din feedback og på, at du tog dig tid til at dele den.

Du er altid meget velkommen igen, hvis vi kan hjælpe dig en anden gang.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Jørgen Krarup Mogensen I Afdelingsleder, Middelfart

Personalet imødekommende vidende og…

Personalet imødekommende vidende og løsningsorienteret.
Ærlig og troværdig.

1. august 2026

Kære John Forslund

Tusind tak for din fine feedback.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at vores rådgivning og service levede op til dine forventninger. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Skulle der opstå spørgsmål eller yderligere behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. 😊

P. Christensen Kundecenter

Pålidelig og ærlig handel.

Pålidelig og ærlig handel.
Forståelse for min geografiske situation. Kommer fra “skagen”

Kan varmt anbefales.

Kære Jørgen Jacobsen

Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord! 😊 Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse igennem hele salgsprocessen og at vi fandt en løsning på afstanden.

Vi giver dine pæne ord om vores kollega videre, det vil han glæde sig over.

Det er dejligt at høre, at du vil anbefale os videre – det sætter vi stor pris på. Rigtig god fornøjelse med bilen! 🚗

Jørgen Krarup Mogensen I Afdelingsleder, Albertslund

Kompetent og meget venlig og høflig…

Kompetent og meget venlig og høflig kundebetjening.
Levering af bil som aftalt - til tiden

Kære Thorkild Bertelsen

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du har oplevet vores kundebetjening som både kompetent, venlig og imødekommende. Vi er også galde for at høre at levering af bilen levede op til dine forventninger. Det er selvfølgelig sådan, det skal være. 😊