Vi havde en virkelig god oplevelse ved vort bilkøb gennem P. Christensen, Skejby. Fordi Niclas (sælger) viste sig at være tillidsskabende, professionel og charmerende. Vi er meget tilfredse med hand... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
P. Christensen er en af landets ældste, største og mest innovative bilforhandlere. Koncernen har afdelinger i hele landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Jeep, Leapmotor, Hongqi og VOYAH. Virksomheden er privatejet gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give vores kunder en troværdig og god personlig rådgivning.
Krumtappen 20, 2560, Odense , Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg har lige haft min bil til service. Forrige gang fik jeg at vide, at ved denne service skulle der skiftes bremseklodser og bremseskiver. Derfor siger jeg troligt denne gang, at de skal tjekkes og skiftes, hvis der er behov for det. Jeg får dem så skiftet foran. Så tager jeg min bil til syn. Det går den så ikke igennem, fordi skiverne på bagakslen er tæret og skulle have været skiftet. Det synes jeg er meget dårligt - det skaber yderligere udgifter for mig, det spilder min tid og det ødelægger tilliden til værkstedet.

Besvarelse fra P. Christensen A/S
God information undervejs og rimelig prisleje ift det der skulle gøres. Imødekommende personale og gode rammer at vente i

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Da vi punkterede på Djurslandsmotorvejen midt i morgenmylderet, steg pulsen en smule, og behovet for et nyt dæk blev pludselig meget akut. Efter et par opkald til dækfirmaer, som desværre ikke kunne hjælpe os, ringede vi til P. Christensen i Skejby.
Svaret var enkelt: "Kom bare forbi."
Det gjorde vi – og kort tid efter sad vi med en god kop kaffe, mens bilen fik monteret et nyt dæk. Hurtig hjælp, fantastisk service og et personale, der var både imødekommende, venlige og løsningsorienterede.
Det er ikke hver dag, man er glad for at punktere, men hvis det skal ske, så er det rart at møde et team som dette.
Tusind tak for hjælpen – I reddede vores dag! 👍🏻

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Der skulle ifølge tjeklisten, have været kontrolleret og påfyldt sprinklervæske, den løb dog tør dagen efter, så bliver jeg i tvivl om man kan stole på værkstedet, omkring de andre ting der skulle tjekkes og følges op på. Jeg betalte tæt på 2300 kr, og på baggrund af ovenstående, kommer jeg ikke til af få serviceret min bil der mere. Derudover talte jeg med dem om at bremserne ofte hænger, og spurgte om de ville kigge på det, meldingen var at, hvis de skulle undersøge det ville det komme til at koste ekstra, dette til trods for at bilen er lige under 5 måneder gammel

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Jeg er ejer af en EQE SUV, som fortsat er dækket af fabriksgaranti.
Min bil modtager løbende softwareopdateringer, men den seneste opdatering kunne desværre ikke installeres. Jeg forsøgte derfor tre gange at bestille tid på værkstedet. Først efter cirka to måneder og mit tredje opkald blev jeg kontaktet og tilbudt en tid.
Ved værkstedsbesøget blev jeg opkrævet 2.054 kr. for softwareopdateringen samt fejlsøgning af en defekt parkeringssensor foran.
Jeg fik oplyst af P. Christensen, at fabriksgarantien ikke dækker softwareopdateringer eller fejlsøgning. Det undrer mig, da bilen fortsat er omfattet af fabriksgarantien.
Jeg må desværre sige, at jeg er meget skuffet over den service, jeg har oplevet. Derudover fandt jeg det ubehageligt, at bilnøglen ikke blev udleveret, før betalingen var gennemført, og jeg oplevede personalets fremtoning som uhøflig og lidt afvisende.
Jeg forventer en service og kundeoplevelse, der matcher det niveau, man forbinder med Mercedes-Benz, og håber derfor, at I vil tage min oplevelse til efterretning.

Besvarelse fra P. Christensen A/S
den forudbestilte reservedel var ikke kommet, så jeg måtte køre 2gange.
regning var forkert og jeg har aftalt kreditnota med Johannes, men ikke fået den endnu, efter 1½ uge.

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til P. Christensen i Skejby og især til Nicklas Petersen, som uden tvivl er den bedste bilforhandler, jeg nogensinde har mødt.
Jeg har desværre været uheldig med ikke at få min bil leveret til tiden, men det har på ingen måde været P. Christensens fejl. I mellemtiden har jeg fået en lånebil i samme mærke som den bil, jeg har købt, hvilket allerede siger meget om serviceniveauet.
Sent en aften omkring kl. 23 fik bilen pludselig en systemfejl. Jeg har ikke den store erfaring med elbiler, så jeg blev selvfølgelig ret usikker. Det viste sig efterfølgende, at fejlen faktisk skyldtes noget forkert i forbindelse med opladningen fra min side. Jeg sendte derfor en mail til Nicklas uden nogen forventning om svar så sent.
Til min store overraskelse svarede han inden for 5 minutter. Ikke nok med det, han ringede mig op med det samme og blev i røret i næsten 30 minutter for at guide mig roligt igennem hele situationen, indtil alt fungerede igen.
Det niveau af service, engagement og menneskelighed har jeg aldrig oplevet fra en bilforhandler før. Man bliver virkelig taget seriøst som kunde, og Nicklas levede fuldt ud op til alt det, han lovede. Det var ikke bare et salgstrick, mens jeg sad i stolen og skulle underskrive papirerne. Han har været der hele vejen igennem, også efter handlen var afsluttet.
Kæmpe ros til Nicklas og hele teamet hos P. Christensen i Skejby!

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Altid den bedste service i både salgsafdelingen og på værkstedet. Jeg bruger kun dem til både køb af nye biler og service og har gjort det i mange år. De bedste anbefalinger herfra!

Besvarelse fra P. Christensen A/S
En særdeles god oplevelse. Rigtig god information og alle nødvendige oplysninger blev givet. En tryg oplevelse at handle der

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Fik en rigtig behagelig hjælp til at finde lige den bil jeg ønskede mig og professionel hjælp

Jan som jeg handlede med var TIP TOP
men inden jeg fandt ham var de andre sælgere ikke glade for at komme ud af deres bure.
Her er det kunden der opsøger sælgeren

Besvarelse fra P. Christensen A/S
På tros af en fuld bookede periode, tilbød værkstedet at jeg kunne stille bilen, og HVIS de fik tid ville de se på den. "Skulle på ferie"
1½ dag efter blev bilen meldt færdig. Dejligt med en sådan forståelse.

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Super service af værkfører Jimmy. Nemt at betale, nemt at se hvad der var lavet på bilen og alt kørte elektronisk.
Følte mig "holdt i hånden" hele vejen.
Virkelig en god oplevelse👍

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Alt var perfekt- følte mig velkommen, information under vejs, udskiftning af bremseskiver og klodser i forlængelse af service uden problemer. Det hele virkede professionelt og der er en behagelig stemning.

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Hej, prøvekørte en brugt bil af andet mærke end det de gør sig i til daglig, endte med at købe den😀 alt der blev aftalt var som det skulle være ved afhentning, Rasmus som jeg handlede med sørgede for alt det skriftlige ,både forsikring og finans samt at da bilen skal have træk mont at det bliver gjort rigtigt vedr senere opdateringer så det stadig virker korrekt,alt i alt en rigtig god oplevelse og god kundepleje.,

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Jeg er ikke tilfreds med forløbet. Jeg måtte selv kontakte P. Christensen 3 dage før den aftalte levering. Først her fik jeg besked på, at leveringen var forsinket. Først her fik jeg besked på, at jeg endvidere skulle underskrive leasing kontrakten elektronisk og betale udbetalingen, før bilen kan udleveres. Vi har endvidere aftalt, at P. Christensen skal købe min gamle bil og jeg har godkendt prisen mundtligt, men intet set på papir. Dagen før jeg skulle hente bilen var aftalen, at jeg skulle modtage en mail med reg.nr., således jeg kunne ændre min forsikring. Igen måtte jeg da klokken var 15.30, ringe til sælger for, at rykke for mailen der ikke var sendt.Jeg synes virkelig i bør kigge jeres kundeservice igennem. Man skal nok ikke regne med, at jeg køber min næste bil her, desværre.

Besvarelse fra P. Christensen A/S
Jeg må sige en ting.Casper salgskonsulent jeg kom i snak med er jo genial.Snakkesalig samt god på alle måder.Vikle altid anbefale p.christensen på Østerbro.tak for handlen.Glæder mig til min bil snart 😊mvh