P. Christensen A/S Anmeldelser

1.014

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 565 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte det engagerede personale for en utrolig professionel og imødekommende tilgang, som gør hele processen omkring bilkøbet både tryg og utrolig behagelig fra start til slut. Mange fremhæver desuden den hurtige og særdeles kompetente kundeservice, hvor der altid bliver taget rigtig godt hånd om alle de spørgsmål og praktiske henvendelser, der måtte opstå. Nogle anmeldere var ikke glade for mindre mekaniske fejl ved bilerne ved levering eller oplevede en langsom opfølgning på enkelte sager. Nogle forbrugere nævnte desuden i deres anmeldelser, at ikke alle indgåede aftaler blev overholdt helt til punkt og prikke undervejs i det samlede forløb.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler positive meninger om service og fremhæver ofte professionel og imødekommende betjening.... Se mere

Staff

Forbrugere udtrykker stor tilfredshed med personalet, som beskrives som utrolig imødekommende, professionelle... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produktet, hvor nogle udtrykker stor tilfredshed ved bilkøbet... Se mere

Customer service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kundeservice og føler sig virkelig godt behandlet af... Se mere

User experience

Kunder havde positive oplevelser med user experience og følte sig trygge samt godt hjulpet hele vejen... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi havde en virkelig god oplevelse ved vort bilkøb gennem P. Christensen, Skejby. Fordi Niclas (sælger) viste sig at være tillidsskabende, professionel og charmerende. Vi er meget tilfredse med hand... Se mere

Når en sælger føler sig tryk ved en sælger, bliver anbefalingen næsten ikke bedre. Vi har købt ny bil til min kone og havde Mathias Armand Batelaan som sælger og kontaktperson. Bedste beskrivelse er æ... Se mere

Jeg købte en Mini Cooper SE hos P. Christensen i Albertslund. Rasmus Tikjøb gav service i absolut topklasse, som både var professionel og venlig. Han fik rettet de små mangler ved bilen uden nogle pr... Se mere

Vores oplevelse har været virkelig god, fra første samtale med Preben, vi var uheldige med vores EQV som betød at vi måtte besøge P. Christensen i Kolding 3 gange. Med 3 forskellige ting som pludseli... Se mere

1. nr. 16 af de 37 bedste virksomheder i Bilforhandler
  2. nr. 39 af de 59 bedste virksomheder i Autoværksted
  3. nr. 7 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing

P. Christensen er en af landets ældste, største og mest innovative bilforhandlere. Koncernen har afdelinger i hele landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Jeep, Leapmotor, Hongqi og VOYAH. Virksomheden er privatejet gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give vores kunder en troværdig og god personlig rådgivning.

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.014)

Har ikke tjekket bremserne ordenligt

Jeg har lige haft min bil til service. Forrige gang fik jeg at vide, at ved denne service skulle der skiftes bremseklodser og bremseskiver. Derfor siger jeg troligt denne gang, at de skal tjekkes og skiftes, hvis der er behov for det. Jeg får dem så skiftet foran. Så tager jeg min bil til syn. Det går den så ikke igennem, fordi skiverne på bagakslen er tæret og skulle have været skiftet. Det synes jeg er meget dårligt - det skaber yderligere udgifter for mig, det spilder min tid og det ødelægger tilliden til værkstedet.

Kære Thomas

Vi kan godt forstå din frustration over at bilen efter service ikke bestod syn, og at det har medført både ekstra tid og bekymringer. Det beklager vi.

Ved serviceeftersynet konstaterede vi, at bremseskiver og bremseklodser foran var slidte og derfor skulle udskiftes. På samme tidspunkt vurderede vi, at de bageste bremseskiver fortsat var i en stand, der ville kunne godkendes ved syn.

Desværre viste det sig, at synshallen havde en anden vurdering. Det er naturligvis beklageligt, da det har givet dig et ekstra værkstedsbesøg og et omsyn.

For at rette op på situationen vil vi gerne tilbyde at dække arbejdslønnen ved udskiftning af bagskiverne hos os, samt sørger for at køre bilen til omsyn.

Tak fordi du har gjort os opmærksomme på din oplevelse. Din feedback er vigtig for os, har du spørgsmål eller ønsker at drøfte sagen yderligere, er du meget velkommen til at kontakte mig direkte på tlf: 43 66 23 38

Henrik Tornøe | Værkstedschef, Østerbro

Bil til service

God information undervejs og rimelig prisleje ift det der skulle gøres. Imødekommende personale og gode rammer at vente i

Kære BMS

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at både service og priser levede op til dine forventninger.

Vi håber at se dig igen, og hvis der er noget, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Akut hjælp ved punktering

Da vi punkterede på Djurslandsmotorvejen midt i morgenmylderet, steg pulsen en smule, og behovet for et nyt dæk blev pludselig meget akut. Efter et par opkald til dækfirmaer, som desværre ikke kunne hjælpe os, ringede vi til P. Christensen i Skejby.
Svaret var enkelt: "Kom bare forbi."
Det gjorde vi – og kort tid efter sad vi med en god kop kaffe, mens bilen fik monteret et nyt dæk. Hurtig hjælp, fantastisk service og et personale, der var både imødekommende, venlige og løsningsorienterede.
Det er ikke hver dag, man er glad for at punktere, men hvis det skal ske, så er det rart at møde et team som dette.
Tusind tak for hjælpen – I reddede vores dag! 👍🏻

9. juni 2026

Kære Kunde.

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er glade for at have sænket din puls, trods en punktering midt i myldretrafikken :)
Vi er glade for at du har været tilfreds med vores service, og ikke mindst vores kaffe☕😉
Skulle der opstå spørgsmål eller behov for hjælp, er I naturligvis altid meget velkomne til at kontakte os.

Lars Poulsen | Eftermarkedschef, Skejby

Utroligt dårlig service

Der skulle ifølge tjeklisten, have været kontrolleret og påfyldt sprinklervæske, den løb dog tør dagen efter, så bliver jeg i tvivl om man kan stole på værkstedet, omkring de andre ting der skulle tjekkes og følges op på. Jeg betalte tæt på 2300 kr, og på baggrund af ovenstående, kommer jeg ikke til af få serviceret min bil der mere. Derudover talte jeg med dem om at bremserne ofte hænger, og spurgte om de ville kigge på det, meldingen var at, hvis de skulle undersøge det ville det komme til at koste ekstra, dette til trods for at bilen er lige under 5 måneder gammel

4. juni 2026

Kære Flemming

Vi forstår godt en frustration opstår, når der er afkrydset for kontrol og påfyldning af sprinklervæske, og beholderen løber tør kort tid efter dit servicebesøg.
Det beklager vi, da det ikke er den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

I den forbindelse vil vi gerne rette op på fejlen, og tilbyder derfor en gratis påfyldning af sprinklervæske samt en premium maskinvask.

Vedrørende dine bremser, vil en nærmere undersøgelse af hængende bremser kræve en ekstra kundebetaling, da det ikke er en del af det ordinære serviceeftersyn, og er heller ikke dækket af garantien.

Vi tager din feedback seriøst, og hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at drøfte din oplevelse nærmere, er du meget velkommen til at kontakte mig direkte på tlf.: 43 66 23 38.

Henrik Tornøe | Værkstedschef, Østerbro

Jeg er ejer af en EQE SUV

Jeg er ejer af en EQE SUV, som fortsat er dækket af fabriksgaranti.

Min bil modtager løbende softwareopdateringer, men den seneste opdatering kunne desværre ikke installeres. Jeg forsøgte derfor tre gange at bestille tid på værkstedet. Først efter cirka to måneder og mit tredje opkald blev jeg kontaktet og tilbudt en tid.

Ved værkstedsbesøget blev jeg opkrævet 2.054 kr. for softwareopdateringen samt fejlsøgning af en defekt parkeringssensor foran.

Jeg fik oplyst af P. Christensen, at fabriksgarantien ikke dækker softwareopdateringer eller fejlsøgning. Det undrer mig, da bilen fortsat er omfattet af fabriksgarantien.

Jeg må desværre sige, at jeg er meget skuffet over den service, jeg har oplevet. Derudover fandt jeg det ubehageligt, at bilnøglen ikke blev udleveret, før betalingen var gennemført, og jeg oplevede personalets fremtoning som uhøflig og lidt afvisende.

Jeg forventer en service og kundeoplevelse, der matcher det niveau, man forbinder med Mercedes-Benz, og håber derfor, at I vil tage min oplevelse til efterretning.

9. juni 2026

Kære Mustafa Kiran

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse hos os. Vi vil gerne undersøge sagen nærmere, men vi har brug for flere detaljer fra dig. Derfor vil vi bede dig sende os en mail på: info@pchristensen.dk .

Vi ser frem til at høre tilbage fra dig.

P. Christensen Kundecenter

den forudbestilte reservedel var ikke…

den forudbestilte reservedel var ikke kommet, så jeg måtte køre 2gange.
regning var forkert og jeg har aftalt kreditnota med Johannes, men ikke fået den endnu, efter 1½ uge.

28. maj 2026

Kære M. Emmertsen

Vi ser frem til at høre tilbage fra dig.

P. Christensen Kundecenter

Jeg kan kun give mine varmeste…

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til P. Christensen i Skejby og især til Nicklas Petersen, som uden tvivl er den bedste bilforhandler, jeg nogensinde har mødt.

Jeg har desværre været uheldig med ikke at få min bil leveret til tiden, men det har på ingen måde været P. Christensens fejl. I mellemtiden har jeg fået en lånebil i samme mærke som den bil, jeg har købt, hvilket allerede siger meget om serviceniveauet.

Sent en aften omkring kl. 23 fik bilen pludselig en systemfejl. Jeg har ikke den store erfaring med elbiler, så jeg blev selvfølgelig ret usikker. Det viste sig efterfølgende, at fejlen faktisk skyldtes noget forkert i forbindelse med opladningen fra min side. Jeg sendte derfor en mail til Nicklas uden nogen forventning om svar så sent.

Til min store overraskelse svarede han inden for 5 minutter. Ikke nok med det, han ringede mig op med det samme og blev i røret i næsten 30 minutter for at guide mig roligt igennem hele situationen, indtil alt fungerede igen.

Det niveau af service, engagement og menneskelighed har jeg aldrig oplevet fra en bilforhandler før. Man bliver virkelig taget seriøst som kunde, og Nicklas levede fuldt ud op til alt det, han lovede. Det var ikke bare et salgstrick, mens jeg sad i stolen og skulle underskrive papirerne. Han har været der hele vejen igennem, også efter handlen var afsluttet.

Kæmpe ros til Nicklas og hele teamet hos P. Christensen i Skejby!

4. juni 2026

Kære Lina

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og for at tage dig tid til at dele din oplevelse!

Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig tryg og godt hjulpet af Nicklas gennem hele forløbet – også i forbindelse med den forsinkede levering af din bil.

Vores mål er altid at give kunden den bedste service, og møde dem med venlighed og hjælpsomhed. Derfor er vi særligt glade for at læse dine flotte ord om Nicklas, og den indsats han har ydet for at sikre, at du følte dig godt hjulpet – både før og efter handlen.

Vi sørger naturligvis for at give de rosende ord videre til Nicklas, dem vil han helt sikkert sætte pris på.

Skulle der opstå behov for yderligere hjælp eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Peter Sørensen | Salgschef, Skejby

Altid den bedste service i både…

Altid den bedste service i både salgsafdelingen og på værkstedet. Jeg bruger kun dem til både køb af nye biler og service og har gjort det i mange år. De bedste anbefalinger herfra!

5. juni 2026

Kære Jeremy

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du gennem mange år har haft gode oplevelser med både vores salgsafdeling og værksted.
Vi sætter stor pris på din tillid og loyalitet, når du vælger os til både bilkøb og service.

Tak for de varme anbefalinger – dem er vi rigtig glade for.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget.

En særdeles god oplevelse

En særdeles god oplevelse. Rigtig god information og alle nødvendige oplysninger blev givet. En tryg oplevelse at handle der

3. juni 2026

Kære Linda

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en særdeles god oplevelse, og at du følte dig godt informeret gennem hele forløbet.

Vi sætter stor pris på din feedback, og er glade for, at du følte dig tryg i forbindelse med handlen.

Skulle der opstå spørgsmål eller behov for hjælp, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

P. Christensen Kundecenter

Fik en rigtig behagelig hjælp til at…

Fik en rigtig behagelig hjælp til at finde lige den bil jeg ønskede mig og professionel hjælp

3. juni 2026

Kære Conny

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplevede et professionelt og trygt forløb, og du fik hjælp med at finde den bil, der passede bedst til dine behov.

Skulle der opstå spørgsmål eller behov for yderligere hjælp, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Jan som jeg handlede med var TIP TOP

Jan som jeg handlede med var TIP TOP

men inden jeg fandt ham var de andre sælgere ikke glade for at komme ud af deres bure.
Her er det kunden der opsøger sælgeren

Kære Jette

Mange tak for din anmeldelse, og for at dele din oplevelse!

Det glæder os at høre, at handlen med Jan levede op til forventningerne, og at du fik den hjælp du havde brug for.

Vi sætter stor pris på din feedback, og tager den med videre i vores arbejde med løbende at forbedre kundeoplevelsen. Vores mål er altid at give den bedst mulige service, og derfor værdsætter vi, at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os.

P. Christensen Kundecenter

God service, venlig og dygtig personale

Kære Jonna

Mange tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og blev hjulpet godt på vej af vores personale.

Forstående hjælpsomhed

På tros af en fuld bookede periode, tilbød værkstedet at jeg kunne stille bilen, og HVIS de fik tid ville de se på den. "Skulle på ferie"
1½ dag efter blev bilen meldt færdig. Dejligt med en sådan forståelse.

21. maj 2026

Kære Ole Olsen

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplevede os som hjælpsomme og forstående. Vi gør altid vores bedste for at finde en løsning – også i travle perioder. Og det glæder os, at vi kunne få bilen færdig hurtigere end forventet, så du kunne tage afsted uden bekymringer.

Vi er glade for at vide at det blev bemærket og værdsat! Tak fordi du tog dig tid til at dele det med os,

Tak fordi du valgte os, og rigtig god tur fremover!

Super service af værkfører Jimmy

Super service af værkfører Jimmy. Nemt at betale, nemt at se hvad der var lavet på bilen og alt kørte elektronisk.
Følte mig "holdt i hånden" hele vejen.
Virkelig en god oplevelse👍

26. maj 2026

Kære Thomas

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse, og at Jimmy gav en tryg og hjælpsom service.

En særlig tak for de pæne ord om Jimmy, dem sørger vi naturligvis for at give videre til ham.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at kunne hjælpe igen, når behovet skulle opstå.

P. Christensen Kundecenter

Personalet var smilende og imødekommende og hjælpsomme

30. maj 2026

Kære Mette

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplevede en god modtagelse og fik den hjælp, du havde brug for gennem forløbet.

Skulle der opstå yderligere spørgsmål eller behov for hjælp, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

P. Christensen Kundecenter

Alt var perfekt- følte mig velkommen

Alt var perfekt- følte mig velkommen, information under vejs, udskiftning af bremseskiver og klodser i forlængelse af service uden problemer. Det hele virkede professionelt og der er en behagelig stemning.

28. maj 2026

Kære LL

Mange tak for de flotte 5 stjerner og for din detaljerede tilbagemelding.

Vi er glade for at høre, at du følte dig velkommen, og at informationen undervejs gav dig en god oplevelse. Vi lægger stor vægt på at være åben og tydelig i vores rådgivning, så det er dejligt at høre, at det også var det du oplevede. Samtidig er vi glade for, at udskiftningen af bremseskiver og bremseklodser levede op til dine forventninger.

Tak for de pæne ord om både vores faglighed og den behagelige stemning – det betyder meget for hele teamet.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang.

Hej,køb af brugt bil.

Hej, prøvekørte en brugt bil af andet mærke end det de gør sig i til daglig, endte med at købe den😀 alt der blev aftalt var som det skulle være ved afhentning, Rasmus som jeg handlede med sørgede for alt det skriftlige ,både forsikring og finans samt at da bilen skal have træk mont at det bliver gjort rigtigt vedr senere opdateringer så det stadig virker korrekt,alt i alt en rigtig god oplevelse og god kundepleje.,

17. maj 2026

Kære Ib Ole

Det glæder os meget at høre, at både prøvekørsel, køb og afhentning levede op til dine forventninger.

Det er altid vores mål at give vores kunder den bedste oplevelse, og det er fantastisk at høre, at vi også har ramt plet i dit tilfælde.

En særlig tak for de pæne ord om Rasmus – vi sørger for, at han får dem videre, det vil han helt sikkert blive glad for at høre.

Vi ønsker dig mange gode kilometer i din nye bil, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der skulle opstå spørgsmål eller behov.

Jan Meier | Salgsdirektør, Mercedes-Benz
P. Christensen

Hurtig levering, god service.

Kære Frank

Mange tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplevede god service, og leveringen levede op til forventningerne.

P. Christensen Kundecenter

Jeg er ikke tilfreds med forløbet

Jeg er ikke tilfreds med forløbet. Jeg måtte selv kontakte P. Christensen 3 dage før den aftalte levering. Først her fik jeg besked på, at leveringen var forsinket. Først her fik jeg besked på, at jeg endvidere skulle underskrive leasing kontrakten elektronisk og betale udbetalingen, før bilen kan udleveres. Vi har endvidere aftalt, at P. Christensen skal købe min gamle bil og jeg har godkendt prisen mundtligt, men intet set på papir. Dagen før jeg skulle hente bilen var aftalen, at jeg skulle modtage en mail med reg.nr., således jeg kunne ændre min forsikring. Igen måtte jeg da klokken var 15.30, ringe til sælger for, at rykke for mailen der ikke var sendt.Jeg synes virkelig i bør kigge jeres kundeservice igennem. Man skal nok ikke regne med, at jeg køber min næste bil her, desværre.

Kære Kim

Tak for din anmeldelse!

Vi er kede af, at du ikke har været tilfreds med dit forløb hos os.

Det er altid vores mål at holde vores kunder opdateret gennem hele processen, og vi beklager, hvis kommunikationen ikke har levet op til dine forventninger.

I forhold til leveringstidspunktet blev der under forløbet informeret om, at bilen ville være klar kort tid efter den oprindelige leveringsdato. Vi havde forudgående dialog om både de nødvendige leasingdokumenter og processen omkring din byttebil.

Vi tager din feedback seriøst, da det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig velinformerede og trygge gennem hele købs- og leveringsforløbet.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at drøfte din oplevelse nærmere, er du meget velkommen til at kontakte mig direkte på tlf.: 40 43 43 35.

Pieter Tage Larsen | Salgsdirektør, Østerbro

Jeg må sige en ting.Casper…

Jeg må sige en ting.Casper salgskonsulent jeg kom i snak med er jo genial.Snakkesalig samt god på alle måder.Vikle altid anbefale p.christensen på Østerbro.tak for handlen.Glæder mig til min bil snart 😊mvh

Kære Zakkar

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en så positiv oplevelse, og at Kasper har gjort et særligt godt indtryk. Vi giver naturligvis de flotte ord videre.

Tak for anbefalingen og tilliden til os.
Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye bil.

Pieter Larsen | Salgsdirektør, Østerbro