Pc Pusher

1. Computerbutik

Elektronik til fair og overkommelige priser. Søger du nyt udstyr? Tøv ikke med, at give os et besøg - vi er det værd.

Dårlig service ingen levering

Dårlig service ingen levering
Jeg henvendte mig om leveringstid på en playstation 5, og der blev nævnt at det kom på lager dagen efter. Rigtigt nok stod der 10 stk på lager dagen efter, og jeg bestiller en. Jeg får hurtigt en ordre bekræftelse, men derefter er der stille. Det var næsten umuligt at få fat på dem hvad der sker med den ordre jeg havde lagt, og 2 uger efter får jeg et svar om at jeg får den inden weekenden der kom. Dette var ikke tilfældet, og jeg begyndte reelt at være bange for at de havde snydt mig. Jeg forsøger at annullere min ordre, og det håber/ regner jeg med at den er. Jeg har dog ikke fået noget svar på om ordren er annulleret. De har heldigvis ikke trukket pengene (endnu), men jeg vil fraråde alle at handle her. Selvom priserne er gode, så kig andre steder!

29. december 2024

Vi har bestilt og BETALT 2 macbook air…

Vi har bestilt og BETALT 2 macbook air til i alt 15.000 kr. gennem min virksomhed som vi aldrig fik. Intet lyd fra dem trods diverse mails og forsøg på kontakt, og ingen tager telefonen. Det er nu et par måneder siden og vi er i gang med at melde dem til politiet. Jeg kan kun opfordre andre i samme situation til at gøre det samme!

18. november 2024

Ingen levering og ingen kommunikafion

Jeg har sendt en bestilling til pc-pusher for 10 dage siden, og ikke hørt andet fra dem, end opfordringer til at skrive en anmeldelse…

Jeg har også skrevet et par mails til dem, men får ikke svar.

Indtil videre er det ikke så imponerende…

30. december 2024

Jeg har den 19/11 24 bestilt en iPhone…hos Pc-pucher

Jeg har den 19/11 24 bestilt en iPhone 16 Pro. Samme dag jeg bestiller trækker pc-pusher pengene fra min konto. Jeg har henvendt mig til firmaet 4 gange pr mail, hvor jeg har fået kontakt den 2/12-24 til Casper, som undskylder for at de har travlt og derfor ikke har sendt den endnu. I dag den 24/12 24 har jeg stadig ikke modtaget telefonen.
Jeg har bedt Casper og firmaet om at returnere de 8584kr som de har trukket for en telefon de endnu ikke har sendt afsted, men har ikke fået respons på min henvendelse. Tænker ikke at dette er en værdig måde at køre forretning på, og anbefaler ikke andre at handle her.

19. november 2024

Problematisk process

Problematisk process ved at handle hos pc-pusher. Efter at have aflagt min ordre, gik der flere dage, hvor jeg intet hørte angående eventuelt track and trace, eller generel status på min ordre. Jeg kontakter derefter kundeservice, hvor jeg efter nogle timer får svar på, at min pakke skulle komme indenfor de næste par dage. Dette var ikke tilfældet. Varen var ikke engang indleveret til GLS på daværende tidspunkt.. Jeg gik og troede at jeg var blevet svindlet, og var godt og grundig frustreret.

Efter lang ventetid (og et par beskeder til kundeservice som ikke svarede mig), fik jeg endelig svar på at varen blev indleveret til en pakkeshop. Jeg modtog derefter pakken ganske få dage efter.

Desværre har jeres kundeservice været noget mangelfuld. Jeg kan godt forstå at i (som i selv forklarer på mail) har været påvirket af travlhed grundet black friday, jeres mail har været i nedbrud mm. Så skulle man måske ikke komme med løfter man ikke kan holde.

Jeg vil dog give jer kæmpe ros for at forholde jer professionelle under hele processen. I har konkurrencedygtige priser, og en masse spændende tech til enhver smag. Kundeservicen skal bare lige strammes op. Effektiv kommunikation er så hammer nødvendigt at have som virksomhed. Får i styr på dette, så har vi at gøre med en virksomhed jeg vil anbefale til venner og familie!

13. december 2024

Fantastisk oplevelse hos PC Pusher – bedste priser og service!

Jeg skriver med stor glæde, at jeg er utrolig tilfreds med mit køb gennem den sidste måned. Jeg har købt en iPhone 15 Pro og en PS5, og jeg må sige, at ingen kan slå priserne hos PC Pusher. Både prismæssigt, supportmæssigt og leveringsmæssigt har alt været helt i top. En stor tak til Casper og hans team for at skabe den bedste oplevelse for kunderne. Jeg ønsker jer fortsat succes!

9. oktober 2024

God service og kommunikation

Købte en PS5 som var i restordre. Kommunikerede via deres online chat, og der var svar og god service hele vejen igennem. De overholdte deres forventede leveringsdato og har generelt bare ydet god service. Og så skader det jo ikke at priserne er lave 👍

10. november 2024

Fremragende Oplevelse

Fremragende Oplevelse!
Fra start til slut. Jeg bestilte min nye monitor, og dagen efter kunne jeg hente den i min lokale pakkeshop. Aldrig har jeg haft en bedre oplevelse med køb af elektronik/udstyr online før. Fremover vil jeg kun handle her, fremfor de stor tech-giganter. Her får man bedre viden og rådgivning.

19. september 2024

God service, ordren ankom inden for to dage. Pålideligt og gnidnings fri handel.

Ikke sidste gang jeg køber hos Pc Pusher

24. juli 2024

God hjemmeside, nemt!

God hjemmeside, lige til og gode muligheder.
De bestilte varer kom hurtigt og var som forventet. Kundeservice top! Levering! Og vigtigt af alt, det var nemt og overskueligt at bestille. Kan klart anbefale at handle her

17. juli 2024

Fantastisk firma

Fed fyr, fed pc, fed service og fede priser!
Fik et bæst af en pc med 4090, 7900x3d og masser af rgb. Alt var samlet genialt, bare plug’n’play. Smuk kabelføring, ingen fedtede fingre og alt var opdateret. 💪🏼⭐️

15. juli 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (15 anmeldelser)