Banner for Payt

Payt Anmeldelser 1.237

4,6

Het deel van de klantenopvolging is flexible opgezet, zodat je zelf kan bepalen of je al dan niet per factuur een aanmaning stuurt of een totaal overzicht stuurt met de status van de factuur hiero... Se mere

Programma werkt goed en doet wat je ervan mag verwachten. Verbetering wel mogelijk door zelf meer instellingen te kunnen aanpassen om het gebruik aan te kunnen passen aan onze wensen.

Implementatie verliep soepel. Zeer goed ondersteund en begeleid bij de implementatie door Mark Elema! Koppeling met Visma.net was snel gerealiseerd en de door Payt uit te voeren stappen goed weergev... Se mere

1. Softwarevirksomhed
  2. Automatiseringsvirksomhed
  3. Cloudcomputingtjeneste

Om Payt

De meeste complete software

Payt is de meest complete software en marktleider op het gebied van debiteurenbeheer. Met de slimme software worden repetitieve taken allemaal geautomatiseerd, waardoor onze klanten zich kunnen focussen op hun core-business. De software herinnert debiteuren geautomatiseerd aan openstaande facturen, zonder de controle en het persoonlijke contact te verliezen. Meer weten?

Download brochure >

Een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs aanvragen? Dat kan!

Vraag adviesgesprek aan >

Payt

Snelle en veilige factuurafhandeling voor elke organisatie
Zorg voor meer overzicht, verbeter de cashflow van je organisatie en verklein financiële risico's. Get it. Payt.

Promotion box for Payt

Ook een tevreden Payt klant?

Draag iemand aan en ontvang een cadeau t.w.v. €100!

4,6

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

het is fijn dat facturen snel bij…

het is fijn dat facturen snel bij clienten zijn. wat ik jammer vind is dat als er een email adres wijzigt in ons computer programma, dat het apart bij payt weer gewijzigd moeten worden. het zou fijn zijn dat het regelmatig de gegevens worden uitgewisseld

4. december 2025
Payt-logo

Besvarelse fra Payt

Bedankt voor je review, fijn om te horen dat je blij bent met hoe de facturen naar je cliënten verzonden worden!

Payt ontvangt inderdaad alleen de gegevens van jouw cliënten op het moment dat je de declaratie bij ons uploadt vanuit je apotheek software. Daarom bieden we, als je tussendoor toch het e-mailadres wilt wijzigen, de optie om dat ook in Payt te kunnen doen. Zo wordt het e-mailadres direct bijgewerkt, ook als we de gegevens niet kunnen synchroniseren vanuit je apotheek software.

We hopen je hiermee een goede oplossing te bieden, maar ik snap dat dit in de praktijk zorgt voor een extra handeling en dat dat niet prettig is. Wel zijn we altijd bezig met het verbeteren van de gebruikservaring en zullen we je review daarom in gedachten houden bij komende ontwikkelingen. Nogmaals bedankt voor het delen! ^Laura

Gebruiksvriendelijk en zeer effectief

Payt is ontzettend makkelijk in gebruik. Het systeem werkt intuïtief en bespaart veel tijd. Dankzij de duidelijke overzichten en automatische stappen verloopt ons incassoproces sneller en veel efficiënter. Echt een aanrader!

Joeri van CarCollect

makkelijk en overzichtelijk

Eigenlijk doen wij niet heel veel met Payt. Enkel het deel wat we nog nodig hebben van het bedrijf van ons wat eerst zelfstandig was en nu bij ons in de administratie in zit.
Het programma werkt makkelijk en is overzichtelijk

27. november 2025

Freightwatch & Payt

Als expediteur die dagelijks wegtransport, palletvervoer en express-zendingen wereldwijd organiseert, is een betrouwbare en geautomatiseerde betalingsopvolging essentieel. Payt heeft onze debiteurenbewaking en factuurafhandeling duidelijk naar een hoger niveau gebracht.

Voor een bedrijf met onze doorloopsnelheid (waarbij klanten vaak kiezen voor transparante all-in tarieven) is het cruciaal dat facturen correct, tijdig en foutloos worden opgevolgd. Payt zorgt daarvoor. Het systeem werkt stabiel, is duidelijk in gebruik en sluit naadloos aan op onze interne processen. Sinds de implementatie merken we dat betalingen sneller binnenkomen en dat we minder tijd kwijt zijn aan handmatige opvolging.

Die efficiëntie draagt direct bij aan de kwaliteit van onze dienstverlening, en sluit aan bij de reden waarom Freightwatch zelf zo veel goede reviews ontvangt van klanten. Dankzij Payt kunnen wij ons volledig richten op wat we het beste doen: het organiseren van betrouwbaar internationaal transport.

Kortom: een waardevolle partner die écht bijdraagt aan onze operatie én klanttevredenheid.

Wij werken nu 1.5 jaar samen met Payt

Wij werken nu 1.5 jaar samen met Payt. Als startende ondernemer heb je veel zaken waar je druk mee bent. Payt heeft ons onwijs goed geholpen met het opzetten van de factoring van onze praktijk naar onze patiënten. Super fijne klantenservice, snel reactie en duidelijke instructies.

Goed Totaaloverzicht

Makkelijk om debiteuren te selecteren en je hebt goed totaaloverzicht per debiteur maar ook over je totale debiteurenbestand waarop je eenvoudig selecties kunt maken

4. december 2025