Odličan program
Odličan program, sve je pregledno i jednostavno na jednom mjestu. Super podrška ako nešto zapne.

Besvarelse fra Paušaljivac
Paušaljivac je web aplikacija i pametni asistent za paušalne obrtnike u Hrvatskoj. Osmišljena je isključivo za paušalni obrt — bez nepotrebnih funkcija — i vodi vas kroz cijelo poslovanje korak po korak. Omogućuje izradu računa za građanstvo (B2C) i tvrtke (B2B), fiskalizaciju 1.0 (fiskalna blagajna) te pripremu za eRačune i fiskalizaciju 2.0. Automatski vodi knjigu prometa, izrađuje PO-SD obrazac, prati granicu paušala i radi projekciju prometa i poreza do kraja godine. Ugrađena pametna logika aktivno sprječava greške i upozorava prije nego nastanu. Za korištenje nije potrebno računovodstveno znanje, a obrasci su uvijek usklađeni s aktualnim zakonskim propisima i spremni za predaju, bez ručnog dopunjavanja. Podržani su i sezonski obrti. Domaći proizvod s podrškom na hrvatskom jeziku. Isprobajte besplatno 30 dana, bez unosa kartice: pausaljivac.online
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Paušaljivac
Lakoca upotrebe i setupa, bez skrivenih ili nerjesenih solucija.

Besvarelse fra Paušaljivac
Kao novi vlasnik obrta, tražila sam rješenje koje će mi olakšati izdavanje fiskaliziranih računa i administraciju. Paušaljivac je u potpunosti ispunio moja očekivanja.
Aplikacija je vrlo pregledna, intuitivna i jednostavna za korištenje. Sve je logično organizirano pa se u njoj lako snaći, čak i ako se prvi put susrećete s ovakvim načinom poslovanja.
Posebno bih pohvalila korisničku podršku. Gospodin Dražen od samog je početka bio izuzetno susretljiv, strpljiv i spreman odgovoriti na svako pitanje. Pomogao mi je oko postavljanja obrta i detaljno objasnio sve što mi nije bilo jasno. Svaki put kada sam imala neku nedoumicu, odgovor sam dobila vrlo brzo.
Do danas nisam imala nijedan problem u korištenju sustava i zaista mogu reći da mi je Paušaljivac uvelike olakšao poslovanje. Topla preporuka svima koji žele pouzdano, jednostavno i profesionalno rješenje za vođenje paušalnog obrta

Besvarelse fra Paušaljivac
This is the solution for small entrepreneurs which is fulfilling all your needs when it comes to invoicing, tracking financial statuses, and all related things.
It will help you to prepare reports for government for financial institution and even for bank if you want to grab a loan.
So everything what you need is Paušaljivac!
Paušaljivac is the best invoicing and bookkeeping tool I’ve used. It makes creating compliant invoices and managing local tax documents, like the PO-SD form, completely effortless. The platform is fast, clean, and saves me hours of paperwork every single month. Highly recommended to anyone looking to put their business admin on autopilot!
Online and phone support is outstanding—always friendly, quick to reply, and ready to walk you through any feature or administrative doubt.

Besvarelse fra Paušaljivac
Moja iskrena preporuka za web aplikaciju!
Vrlo je jednostavna za korištenje, isplanirana do najmanjeg detalja kako bi korisnicima olakšala poslovanje.
Svaki račun sadrži 2D bar kod za plaćanje što našim klijentima ne oduzima puno vremena i čini plaćanje jednostavnijim.
Aplikacija radi pouzdano, štedi mi vrijeme i značajno olakšava svakodnevno poslovanje. Preporučila bih je svakome tko traži praktično, učinkovito i moderno rješenje za cjelokupno poslovanje paušalnog obrta!

Besvarelse fra Paušaljivac
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.