Super service. Blev hele tiden underrettet om hvor langt min pakke var. Modtog den nogle dage før end forventet. Mit ur lever absolut op til mine forventninger. Smukt ur. Champagnefarvet Mesh ur. 32... Se mere
Always amazing jewels!!! Highly recommended :)
Jeg købte et ur jeg synes var virkelig flot og det var det os da jeg modtog det. Men lidt efter en uge så virkede batteriet ikke. Deres løsning var at jeg selv skulæe gå ud og bruge penge på et nyt... Se mere
PAUL VALENTINE - discover unique jewelry & watches, designed to make you shine.
Glücksteinallee 7 , 68163, Mannheim, Tyskland
Det tager typisk over 1 måned at svare
Always amazing jewels!!! Highly recommended :)

Besvarelse fra PAUL VALENTINE
Kualitt rektzeitig ge lifet.unde ser Biliga.ich entfele veizer.

Besvarelse fra PAUL VALENTINE
Deres løsning var at jeg selv skulæe gå ud og bruge penge på et nyt batteri. Og så vende tilbage derfter.
Mn synes simpelthen det er for dårligt at det skal være på min egen regning når det tydeligvis er dem der ikke har sat et ordenligt batteri i.

Besvarelse fra PAUL VALENTINE
Man kan ikke returnere sine vare som vist på deres hjemmeside og efter 3 uger har jeg ikke fået svar fra kundeservice.
Virkelig dårlig service

Besvarelse fra PAUL VALENTINE
Man kan ikke bestille en returlabel på hjemmesiden og når man kontakter kundeservice, er der ingen der vender tilbage. Virkelig dårlig kundeservice.

Besvarelse fra PAUL VALENTINE
Jeg vil gerne give positiv feedback for levering, men min datter og jeg har nu i 3 dage forsøgt at få lov til at returnere varer, men får samme besked hver gang: der er et problem prøv igen senere. Mine varer skal returneres senest d. 31/12-2021. Har mailet 2 gange til kundeservice og ringet 2 gange, men får kun fat på en telefonsvarer...

Smukt ur. Champagnefarvet Mesh ur. 32 mm

Besvarelse fra PAUL VALENTINE
Jeg har desværre ikke modtaget min pakke med smykke og smykkeskrin til 1646kr som jeg har bestilt D. 25 November. Jeg har forsøgt at ringe men tlf nummeret eksistere ikke bliver der sagt når man ringer. Jeg har også skrevet 2 mails men intet svar fået tilbage. Så det er selvfølgelig rigtig utilfredsstillende. Jeg håber stadig på at høre fra dem.

Besvarelse fra PAUL VALENTINE
Hurtig levering og lækkert ur præcis som på billedet