Pasningsguiden

1. Konsulent
  2. Dagpasningstilbud

Vi gør det let at vælge daginstitution i København! Pasningsguiden skaber overblik over byens daginstitutioner og hjælper forældre med at vælge det bedste dagtilbud for sit barn.

God hjælp til at vælge

Fin vej ind i det cirkus, det kan være at vælge institution. Jeg var ret meget på bar bund ift hvor jeg kunne finde relevante oplysninger om den vuggestue, jeg havde fået anbefalet. Google var ikke en stor hjælp. Og jeg vidste ikke hvilke alternativer, der var tæt på mig. Man skal ikke forvente en roman til hver institution - guiden giver mere et overblik og en vej ind. Jeg kunne hurtigt danne mig en mening og læse videre om institutionerne. Fx var jeg glad for infos om antal børn på ventepladser og hurtig oversigt over vurdering i tilsynsrapport + link til tilsynsrapport. Jeg følte mig først lidt dum og doven over at bruge penge på en guide og ikke bare gøre arbejdet selv. Men ift hvor mange flere penge man hele tiden bruger på at gøre livet med barn lidt lettere, så er de her penge fint givet ud.

24. april 2022

Besvarelse fra Pasningsguiden

Mange tak for anmeldelsen! Vi er glade for at høre, at guiden var en hjælp 😊

Hvem tør du overlade guldklumpen til?

Når man som førstegangsforældre står for at skulle vælge daginstitutionsplads til sit barn navigerer man lidt i fremmed og uberørt land. Man har måske fået lidt råd fra nær og fjern, men der er egentlig ikke nogen direkte procedure på området til forskel fra diverse lægeundersøgelser graviditeten igennem og så selve fødslen, som man ofte har lagt i andres trygge hænder, med efterfølgende mandsopdækkede opfølgende samtaler og hospitalsbesøg.

Der er ikke nogen voksen fra kommunen som guider dig og tager dig nænsomt i hånden når set kommer til institutionsvalgsprocessen. Jeg startede med at bruge Google Maps for at danne mig et overblik over daginstitutioner i nærområdet og måtte af kringlede og snoede webstier finde frem til relevant data.

Naiv som jeg var, troede jeg i starten af processen, at Københavns Kommune ville have en samlede hjemmeside hvor alt nødvendig information var samlet. Jeg blev dog klogere.

Vi skriver 2022, det meste er efterhånden digitaliseret og der findes en app til næsten alt. Ind fra højre kom Pasningsguiden os til undsætning.

Alt det man som forældre tidligere har måtte bakse med sørger Pasningsguiden for med et snuptag. Vælg enten de 10 eller 20 nærmeste institutionstilbud fra din bopæl og lad Pasningsguiden ordne grovsorteringen og dataindsamligen for dig. Det har sparet os for meget tid.

Pasningsguiden kan meget, men fortsat ikke træffe det endelig valg om dagsinstitutionspladsen. Der må man selv ud i virkeligheden og mærke efter i maven 😉

26. marts 2022

Besvarelse fra Pasningsguiden

Mange tak for anmeldelsen 😊 Vi er glade for, at guiden gjorde det lettere og hurtigere for jer at skabe overblik over daginstitutioner i nærområdet.

Fedt værktøj og virkelig god idé!

Dejlig overskuelig oversigt over institutioner i nærheden. Det er lidt en jungle at finde rundt i, og vi følte lidt, at vi bare skød i blinde, så det var rart at have noget at gå efter. Udover et overblik over institutioner giver guiden også en liste af gode råd til, hvad man kan lægge mærke til/spørge om, når man evt. besøger institutionen. Virkelig fedt, når man er helt ny i gamet!

25. marts 2022

Besvarelse fra Pasningsguiden

Mange tak for anmeldelsen og skønt at høre, at guiden hjalp jer med at finde rundt i institutionsjunglen! 😊

En nem og overskuelig guide

En nem og overskuelig guide, der lynhurtigt gav hvad vi havde brug for. Før vidste vi ingenting om de Københavnske pasningsmuligheder eller hvordan vi skulle forholde os til dem. Allerede første sætning i guiden lærte os noget nyt. Udover at give os overblik og vigtige info over de nærmeste institutioner, gav guiden os også værktøjer der kan hjælpe os til at spore os ind til det rette valg. :)

21. marts 2022

Besvarelse fra Pasningsguiden

Mange tak for anmeldelsen 😊 Vi er glade for, at I lærte noget nyt og fik værktøjer til at finde den rette daginstitution til jeres barn.

Praktisk og overskuelig guide

Overskueligt og praktisk guide til institutioner tæt på ens bopæl, der gør det nemt at få et overblik i vuggestue/børnehave-junglen alt efter ens behov og ønsker.

27. februar 2022

Besvarelse fra Pasningsguiden

Mange tak for anmeldelsen 😊 Godt at høre, at guiden hjalp med at skabe overblik.