Parykfeen Anmeldelser

1. Skønhed og velvære

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alt i paryk, toupeer extensions og huer

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Serviceniveauet er i top!

Aldrig har jeg været mere tilfreds med et frisørbesøg. Jeg har i lang tid været på udkig efter en frisør med evnerne, som mødte mine behov, men det har jeg fundet. Intet andet end en kæmpe anbefaling her fra.

7. marts 2022

Virkelig den værste service

Virkelig den værste service. !!!Efter at ha købt en paryk som er prøvet (ikke brugt) 3 gange kunne den ikke returneres og refunderes. Står med alvorlig sygdom og har ikke kræfter til at ta diskutionen.Ifølge købeloven skal det oplyses og stå på kvitteringen at man ikke kan fortryde det er ALDRIG oplyst. !!!!
Vil aldrig anbefale nogen at bruge så mange penge for efter at blive behandlet så dårligt.

30. maj 2021
Parykfeen-logo

Besvarelse fra Parykfeen

Hej Signe. Da du aldrig har været kunde i min butik, så går jeg ud fra du igen skriver på vegne af Louise.
Så til Louise.
Jeg vil igen beklage at du har fortrudt dit køb.
Det du har købt i min butik er en specialvare. En vare, der er bestilt hjem specielt til dig. En luksus vare, en vare i en speciel farve, en speciel størrelse og med en speciel frisure, bestilt hjem efter dit personlige ønske.
Da du forlod min forretning, med parykken på, var du glad og tilfreds.
For at sammenligne det, ville det svare til at du har købt et par nye sko, og tager dem på hjem. Varen er derfor brugt og kan ikke byttes.
At du så har fortrudt dit køb, det er selvfølgelig beklageligt.

Jeg vil tillade mig, at dele dine tideligere udsagn fra din mail:
"Du gav en super behandling".
"Efter at have sovet på det et par dage har jeg nu fortrudt. Jeg ved på ingen måde om du vil returnere den, jeg spørger bare".

Derfor var du i forvejen, altså godt klar over at den ikke kunne returneres.

Med Venlig Hilsen
Maria Vinkel

Meget positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse. Jeg bestilte en turban om aftenen og dagen efter om formiddagen, lå den i min postkasse. Et par mdr. senere, da jeg besluttede mig for paryk, lavede jeg aftale over sms sent lørdag aften, hvor der blev svaret hurtigt og en aftale blev indgået om, at jeg kunne komme derop en uge efter. Jeg skulle sende et billede af mig selv med hår + hovedmål og så havde hun fået 5 parykker hjem. Da jeg ankom sammen med min veninde, lå parykkerne klar og hun havde virkelig ramt plet. Hun pressede hverken på eller havde travlt, men udviste tålmodighed og god tid. Da jeg havde besluttet mig, klippede hun parykken til og gav god vejledning i vask og vedligehold. Jeg gik glad derfra med en rigtig positiv oplevelse. Efterfølgende har jeg fået at vide af min frisør, som jeg sendte et billede til, at den virkelig ser naturlig ud. Jeg kan varmt anbefale parykfeen.

28. marts 2021

Kan anbefales

Skulle grundet omfattende hårtab have paryk, hvorfor jeg henvendte mig til Parykfeen. Indehaveren udviste stor forståelse for dette meget følsomme emne, Fortalte at hun plejer at aftale med kunden, hvordan parykken skal se ud og hvilken kvalitet, der ønskes, hvorefter hun bestiller nogle stykker hjem, som man kan prøve. Hvis ingen af dem falder i smag, bestiller hun nogle andre.
Jeg tror, at jeg først var tilfreds, da jeg prøvede den 5. paryk. Den lignede det hår, jeg ikke længere havde og blev klippet i samme frisure.
Under de forhåndenværende omstændigheder kunne jeg ikke være mere tilfreds,

12. januar 2021