Jeg havde bestilt to mini frisbees og modtog i stedet 2 discgolf frisbees. Jeg skrev til kundeservice med et billede af tillægs sedlen og det forkerte produkt, og dagen efter blev det rigtige produkt... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 2 uger
Købte et par solbriller til voksne (modellen på produktbilledet i webshoppen er en voksen mand), men fik tilsendt et par i børnestørrelse. Jeg troede det var en fejl, men de har kun brillen i børnestørrelse og oplyser at de ikke har fået klager over det. De har tilbudt at jeg kan returnere varen, men jeg finder nok en lille dreng, der kan passe dem.
Stængerne på brillen kan ikke engang nå til ørerne, så det er en børnebrille. Mit barnebarn på 6 år har fået dem, de passer ham perfekt.

STOP
Køb ikke noget her, her er ekstrem dårlig service. Jeg købte et telt. Da de så ikke havde farven jeg bestilte sende de bare en anden farve. Nu er det så mig som står med problemet at få teltet returneret. Vanskelig opgave da jeg ikke kan printe, og firmaet vil ikke rette op på deres fejl og sende mig en returlabel.

Besvarelse fra PartyVikings
Jeg bestilte mine vare en torsdag og allerede fredag kunne de afhentes, det viste sig at der manglede to duge, jeg skrev en mail, efter ParyVikings åbningstid, men allerede dagen efter, før kl. 8, skrev Ida, at hun ville sende to nye, det er da service, jeg ved, hvor jeg skal handle en anden gang :-)

Besvarelse fra PartyVikings
Bestilte en ølbong 67, kæmpe fed kvalitet og levering hurtigere end mcqueen.
Køb før din nabo

Besvarelse fra PartyVikings
Fantastisk oplevelse, bestilte en ølbong og og et beerpong bord, det er top top top kvalitet, hurtig levering og klasse service!

Besvarelse fra PartyVikings
Jeg kontaktede PartyVikings, da varen var knækket under transport. De sender en ny samme dag. Super god service - Tak
Vivi

Besvarelse fra PartyVikings
Fantastisk kundeservice, fine priser og hurtig levering.

Besvarelse fra PartyVikings
Jeg bestilte 10 kg tøris tirsdag, hvor der stod dag til dag levering, og der var oven i købet et ur der talte ned (hvornår man skulle bestille inden for at få det dagen efter) som jeg noget at bestille inden den var talt ned. jeg modtager først pakken fredag. Efter telefonisk og mail kospondace ender det ud i at jeg ikke kan få min penge tilbage, da de siger at deres leveringsfirma havde ferie dagen efter jeg bestilte og derfor kan der ikke tilbagebetale efter deres handelsbetingelser.

Besvarelse fra PartyVikings
Super kundeservice, og medgørlig virksomhed!
Imødekommende kundeservice og et bredt sortiment til konkurrencedygtige priser.
Varm anbefaling.

Besvarelse fra PartyVikings
Aldrig har jeg oplevet så god service før!
Jeg havde problmer med at bestille min ordre så jeg skrev til dem omkring det, inden for 24 havde de allerede svaret og var klar til at hjælpe mig. Dog virkede intet af det :/.
Jeg blev ringet op, så de kunne kigge nemmere på det problem jeg havde og de fik det løst!
Aldrig prøvet så god service før! De gjorde deres bedste for det vil lykkedes, hvilket det gjorde i sidste ende🤩😍
Kan mega godt anbefales at købe produkter hos dem!

Besvarelse fra PartyVikings
God service. Deres kundeservice hjalp mig med at et problem.

Besvarelse fra PartyVikings
Hurtig levering og meget imødekommende kundeservice🙏💪

Besvarelse fra PartyVikings
Partyvikings kan klart anbefales. Gode produkter til skarpe priser. De yder service i top og produkterne kommer altid til tiden. Altid behjælpelige og venlige.

Besvarelse fra PartyVikings
Vi anvender altid Partyvikings til vores festlige anledninger. De har alt hvad der skal bruges til festen og levere en kanon service. Levere altid til tiden. Tak for god service og gode produkter!

Besvarelse fra PartyVikings
Super god oplevelse, farven på tragten af ølbongen jeg havde valgt er i rest ordre men da jeg skal bruge ølbongen i næste weekend ændrede de bare på farven
Mega god kundeservice!

Lyn hurtig lagerservice!
Jeg ved ik hvor de finder deres medarbejder, men tingene sker simpelthen med lysets hastighed⚡️⚡️⚡️
Høj høj service