PartyVikings Anmeldelser 915

4,3

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 59 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser konsekvent den fremragende service og den hurtige levering, hvilket mange finder yderst tilfredsstillende. Mange fremhæver især kundeservicens hjælpsomhed og imødekommenhed, hvor medarbejdere er hurtige til at besvare spørgsmål og finde løsninger, selv ved fejl eller mangler. Forbrugerne værdsætter den personlige tilgang og effektiviteten i håndteringen af bestillinger og eventuelle problemer, hvilket skaber en positiv samlet oplevelse. Dog oplevede nogle kunder problemer med leveringstider, der ikke levede op til det lovede, eller modtog forkerte varer. Enkelte nævnte også, at produkter ikke fungerede som forventet, eller at dele manglede i ordren, hvilket førte til frustration. Der var også tilfælde, hvor kommunikationen omkring restordrer eller forsinkelser var mangelfuld, hvilket skabte usikkerhed og skuffelse.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange fremhæver den "mega gode" og "fantastiske" service, de... Se mere

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produkter, hvor nogle forbrugere udtrykker tilfredshed med... Se mere

Customer service

Brugere beskriver positive interaktioner med kundeservice, idet mange roser den hurtige og hjælpsomme... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen positiv, idet mange roser den hurtige levering og effektive kundeservice.... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af ordrer, hvor nogle oplever, at den samlede ordre blev afsendt på... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg havde bestilt to mini frisbees og modtog i stedet 2 discgolf frisbees. Jeg skrev til kundeservice med et billede af tillægs sedlen og det forkerte produkt, og dagen efter blev det rigtige produkt... Se mere

Nemt, simpelt og overskueligt – og priserne er rimelige. Dog lever leveringstiderne ikke helt op til det lovede. Hvis der står, at en ordre betalt inden kl. 17 leveres dagen efter, så forventer m... Se mere

Jeg købte en "Digital alkometer med 5 mundstykker", da det er julefrokost sæson og tænkte jeg ville prøve at være lidt forsvarlig. Produktet virkede fint til de første 5 pust, men derefter stoppede... Se mere

Jeg har dog ikke købt et produkt, derfor kan jeg ikke give top score. Men jeg kan vurdere dem ud fra deres kunde service. Jeg havde et spørgsmål om et produkt, som jeg skrev om aftenen. Den næste dag... Se mere

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 2 uger

Det var en mega god oplevelse og en…

Det var en mega god oplevelse og en super service kan klart anbefales.

Hej Emil,

Tak for din gode anmeldelse :) Fedt høre du har haft en god oplevelse og en service du kan anbefale, det betyder meget!

Godt sted

Mega god service🔥 kundeservice var hurtige og hjælpsomme

24. juli 2025

Hej Mikkel,

Tak for din gode anmeldelse :) Godt at høre du har haft en hurtig og hjælpsom oplevelse

Virkelig god service

Virkelig god service. Flinke medarbejder. Hurtig ekspedition.

26. juni 2025

Hej Mette,

Tak for din gode anmeldelse :) Så dejligt at høre du har haft en god serviceoplevelse og at du synes vores medarbejdere er flinke :)

God behandling ☺️🥰

11. august 2025

Hej Laura,

Tak for din gode anmeldelse :) og så godt at høre du har haft en god behandling, det er vi glade for at høre!

PartyVikings

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering! Varerne var i topkvalitet og præcis som forventet. Handler helt sikkert her igen 🎉

9. august 2025

Hej Viktorilla,

Tak for din gode anmeldelse :) Så dejligt at høre at produkterne var i god kvalitet og som forventet, vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

20. juni 2025

Hej Emma,

Tak for din gode anmeldelse :) Godt at høre du har haft en god oplevelse!

Super fin service

Super fin service. Hurtig levering og nem kundeservice at arbejde med

Hej Laura,

Tak for din gode anmeldelse :)

Vi glæder os over du har oplevet en god service med vores kundeservice og fået leveret dine ting hurtigt. Ligesom det skal være!

PartyVikings

Nåede ikke engang at købe noget før…

Nåede ikke engang at købe noget før reklamemails begyndte at tikke ind i inboxen.

2. august 2025

Hej TKristensen,

Jeg er ked af at du har fået nyhedsmails som ikke har været ønsket, måske det er fra et tidligere køb eller grundet en tidligere tilmelding af nyhedsmail? Du kan blot afmelde nyhedsmailen hvis det fortsat er et problem. Hvis det driller er du mere end velkommen ti lat kontakte os på 70404030 så sidder vi klar til at hjælpe dig.

PartyVikings

Er ikke lagerførende og kan ikke lever

Er ikke lagerførende og kan ikke levere

7. juli 2025

Hej Teis,

Har du lagt en ordre som vi ikke kan levere? De produkter vi ikke har på lager står anført med ny back order date eller et tidsinterval på så man som kunde kan se hvornår man skal forvente at modtage en vare der ikke er på lager. Jeg er ked af det har været en dårlig oplevelse, og vi har desværre nogle produkter der kortvarigt når at blive udsolgte. Hvis du kontakter os i kundeservice på 70404030 så er jeg sikker på vi kan finde en god erstatning til det du mangler, eller i hvert fald gøre et godt forsøg på det.

PartyVikings

Jeg havde bestilt 3 ølbongs og en af dem havde desværre fået en transportskade.
Partyvikings var virkelig hjælpsomme og sørgede at jeg fik en ny med det samme. Rigtig god og nem service, uden besvær.

21. juli 2025

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse :) Dejligt at høre du fået en god serviceoplevelse.

Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

PartyVikings

Det er en oplevelse man ikke ønsker…

Det er en oplevelse man ikke ønsker nogen skal opleve. Kontaktede dem vedr en vare som vi skulle bruge 5 dage efter henvendelse på telefon. Oplyst at man ikke behøvede at møde op fysisk da de leverede lagervare fra dag til dag, dagen før altså 4 dage efter kontakter vi dem igen telefonisk hvor blev vores bestilling af, konstaterede at en af de bestilte varer var i restordre hil sidst i august så derfor havde de ikke sendt de varer som var på lager, men ingen havde skrevet eller ringet og fortalt at varerne ikke kom, og at der var noget i restordre. Simpelthen utrolig dårlig kundeservice vil ikke håbe at der er en eneste kunde mere der skal tages ved næsen af dette useriøst firma. Og syntes det er usmagelig at drive forretning på den måde gid de må gå ned med firmaet.

11. juli 2025

Hej Henning,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre du har haft en dårlig oplevelse. Hvis man laver en ordre hvor en af varer er udsolgt, så står det oplyst at den er udsolgt på kategorisiden, på produktsiden og igen i kassen ved checkout. Samt der kommer en opfølgende mail efter ordren der fortæller at den ene vare er udsolgt hvor der spørges indtil om der er andet du ønsker i stedet for denne vare eller om du blot ønsker at vente. Hvis du ikke har besvaret dette så afventer vi med at sende som vi også skriver.

Jeg er ked af hvis der skulle have været nogle misforståelser undervejs, vi forsøger at dele disse informationer meget tydeligt og så mange steder som muligt for at undgå dette. Håber trods alt du fandt en anden god løsning :)

PartyVikings

Fantastisk god service og må sige at…

Fantastisk god service og må sige at det ikke er sidste gang jeg bestiller ved jer👍

2. juli 2025

Hej Sanne,

Tak for din gode anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre at du har haft en god serviceoplevelse. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Bestilte en flagstang

Bestilte en flagstang, hvor den forventede levering var 8-12 dage. Jeg skrev så på 12 dagen for at hører hvornår jeg kunne forvente den, da den skulle bruges om 8 dage. De svarede så tilbage at de først ville have den 1,5 måned senere. Ingen kommunikation fra deres side, andet end en mail der sagde 8-12 dages levering. Dog intet omkring at leveringen var 2 måneder og ikke 8-12 dage. Voldsomt dårligt!

20. juni 2025

Super service!

Super service!
Super fin webshop! Rigtig nemt og hurtig levering! Virker som en super troværdig webshop, og det er ikke sidste gang jeg handler her!

11. juni 2025

Hej Sofus,

Tak for din gode anmeldelse :) Så dejligt at høre om din oplevelse. Og du kan tro vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang. God sommer.

Kan klart anbefales!

Kan klart anbefales!
Jeg har lige handlet hos PartyVikings. Super nem hjemmeside og hurtig levering. Selvom der var en lille fejl i leveringen, var der super hurtigt svar fra kundeservice og det blev løst! Vil derfor helt sikkert handle her igen næste gang jeg skal bruge grej til fest!

18. juni 2025

Hej Oscar,

Tak for din gode anmeldelse :) Hvor er vi glade for din anbefaling. Vi glæder os til at hjælpe dig og dine venner en anden gang også. God sommer

Studenter banner

Vi købte nogle bannere og maling til studentertiden. Vi oplevede god service, hurtig levering og generelt bare en rigtig god oplevelse. Vi fik en rigtig god vare, som var den, vi bestilte, så vi er meget glade. Nu er bannere til vores studentervogn reddet.

18. juni 2025

Hej Cecilia,

Tak for din gode anmeldelse :) det er godt at høre der blev fundet en tilfredsstillende løsning. Nyd studentertiden.

Rigtig god service

Jeg bestilte deres store studenterpakke, hvor det efterfølgende viste sig at en af delene ikke var på lager alligevel. De var super hjælpsomme og vi fandt hurtigt en rigtig god løsning på problemet jeg er tilfreds med :)

Hej Sofus,

Tak for din gode anmeldelse :) det er godt at høre der blev fundet en god løsning da noget fra studenter pakken var udsolgt. Nyd studentertiden. Vi er misundelige her på kontoret.

PartyVikings

Købte noget til mit studentergilde og der var rigtig hurtig levering

11. juni 2025

Hej Ditte,

Tak for din anmeldelse :) Vi er glade for at du fik en hurtig levering og ønsker dig en rigtig god studentertid. Stort tillykke med huen.

PartyVikings

Super nice virksomhed og elsker…

Super nice virksomhed og dygtig personale!

Hej Mads,

Tak for din gode anmeldelse :) Vi er rigtig glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os.

Skidt kundeservice

Der bliver skrevet inde på siden at hvis man bestiller inden kl. 17 så modtager man pakken dagen efter. Det passer åbenbart ikke, og når man ringer og spørger ind til det siger de at det er bare ærgerligt?

13. juni 2025