Jeg havde bestilt to mini frisbees og modtog i stedet 2 discgolf frisbees. Jeg skrev til kundeservice med et billede af tillægs sedlen og det forkerte produkt, og dagen efter blev det rigtige produkt... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 2 uger
Det var en mega god oplevelse og en super service kan klart anbefales.

Besvarelse fra PartyVikings
Virkelig god service. Flinke medarbejder. Hurtig ekspedition.

Besvarelse fra PartyVikings
Super service og hurtig levering! Varerne var i topkvalitet og præcis som forventet. Handler helt sikkert her igen 🎉

Besvarelse fra PartyVikings
Super fin service. Hurtig levering og nem kundeservice at arbejde med

Besvarelse fra PartyVikings
Nåede ikke engang at købe noget før reklamemails begyndte at tikke ind i inboxen.

Besvarelse fra PartyVikings
Er ikke lagerførende og kan ikke levere

Besvarelse fra PartyVikings
Jeg havde bestilt 3 ølbongs og en af dem havde desværre fået en transportskade.
Partyvikings var virkelig hjælpsomme og sørgede at jeg fik en ny med det samme. Rigtig god og nem service, uden besvær.

Besvarelse fra PartyVikings
Det er en oplevelse man ikke ønsker nogen skal opleve. Kontaktede dem vedr en vare som vi skulle bruge 5 dage efter henvendelse på telefon. Oplyst at man ikke behøvede at møde op fysisk da de leverede lagervare fra dag til dag, dagen før altså 4 dage efter kontakter vi dem igen telefonisk hvor blev vores bestilling af, konstaterede at en af de bestilte varer var i restordre hil sidst i august så derfor havde de ikke sendt de varer som var på lager, men ingen havde skrevet eller ringet og fortalt at varerne ikke kom, og at der var noget i restordre. Simpelthen utrolig dårlig kundeservice vil ikke håbe at der er en eneste kunde mere der skal tages ved næsen af dette useriøst firma. Og syntes det er usmagelig at drive forretning på den måde gid de må gå ned med firmaet.

Besvarelse fra PartyVikings
Fantastisk god service og må sige at det ikke er sidste gang jeg bestiller ved jer👍

Besvarelse fra PartyVikings
Bestilte en flagstang, hvor den forventede levering var 8-12 dage. Jeg skrev så på 12 dagen for at hører hvornår jeg kunne forvente den, da den skulle bruges om 8 dage. De svarede så tilbage at de først ville have den 1,5 måned senere. Ingen kommunikation fra deres side, andet end en mail der sagde 8-12 dages levering. Dog intet omkring at leveringen var 2 måneder og ikke 8-12 dage. Voldsomt dårligt!
Super service!
Super fin webshop! Rigtig nemt og hurtig levering! Virker som en super troværdig webshop, og det er ikke sidste gang jeg handler her!

Kan klart anbefales!
Jeg har lige handlet hos PartyVikings. Super nem hjemmeside og hurtig levering. Selvom der var en lille fejl i leveringen, var der super hurtigt svar fra kundeservice og det blev løst! Vil derfor helt sikkert handle her igen næste gang jeg skal bruge grej til fest!

Besvarelse fra PartyVikings
Vi købte nogle bannere og maling til studentertiden. Vi oplevede god service, hurtig levering og generelt bare en rigtig god oplevelse. Vi fik en rigtig god vare, som var den, vi bestilte, så vi er meget glade. Nu er bannere til vores studentervogn reddet.

Rigtig god service
Jeg bestilte deres store studenterpakke, hvor det efterfølgende viste sig at en af delene ikke var på lager alligevel. De var super hjælpsomme og vi fandt hurtigt en rigtig god løsning på problemet jeg er tilfreds med :)

Besvarelse fra PartyVikings
Købte noget til mit studentergilde og der var rigtig hurtig levering

Besvarelse fra PartyVikings
Super nice virksomhed og dygtig personale!

Besvarelse fra PartyVikings
Der bliver skrevet inde på siden at hvis man bestiller inden kl. 17 så modtager man pakken dagen efter. Det passer åbenbart ikke, og når man ringer og spørger ind til det siger de at det er bare ærgerligt?