Lej og Hop ApS  Anmeldelser 69

4,9

God og effektiv service. Virkelig god oplevelse. Oveni købet til en virkelig fin pris. Kan KLART anbefales. 🥳

Leje af borde, stole, hoppeborg, slushice maskine, popcornmaskine ad libitum, kæmpe, kæmpe JBL Sound boks, til konfirmations fest - 3800,- Indehaveren hjalp med opsætning, så kørte han igen, s... Se mere

Vi holdte sommerfest for min datters klasse, og det var virkelig en positiv oplevelse. Alt fungerede bare, fra levering til Montering og da de afhentede. Sluch ICE, popcorn og hoppeborgen virked... Se mere

Vi havde i dag besøg af Part time lej & hop til vores sommerfest I børnehave og hold nu op en perfekt service vi fik af de to gutter som kom og stillede hele balladen op, vi bestilte 2 pakker og a... Se mere

4,9

Uforglemmeligt

En uforglemmelig fødselsdag for min lille bror som lejoghop var med til at stable på benene den 10.juni. Alt var perfekt lige fra hoppeborg til alle maskiner og alt smagte godt, alle gæster gik glade hjem tusind tak for alt og tak for en rigtig rigtig god service til ham der kom.
Kan 100% anbefales🌸

12. juni 2022

Super god oplevelse og service

Super god oplevelse og service!
Alt spillede bare og firmaet var bare så søde og hjælpsomme. Intet at sætte en finger på. Det var en kæmpe succes for både børn og voksne.
Vi vil klart bruge jer igen og anbefaler jer varmt til alle!

6. juni 2022

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Bestilte donut kl 17 en helligdag og kl 19.45 havde jeg den lækreste kasse med alt hvad der var bestilt! Så lækkert og ikke sidste har vi har gjort dette.

26. maj 2022

Too klasse

Bedste service og medarbejdere... Alt var som aftalt og mere faktisk

Og ungerne var helt vild med det

26. maj 2022

Super nemt

Super nemt, god service :-)
Vi bookede en popcorn maskine til min søns klassefest og det var et hit

23. maj 2022

Super god service

Super god service, super god pris og super god kommunikation. Fik hoppeborg, slushice og candyfloss-maskiner levererer, sat op og hentet. Alt fungerede perfekt.

22. maj 2022

Det er ikke en fest uden "party time…

Det er ikke en fest uden "party time lej og hop".
Børnene hygger sig maks og kommer hinanden ved, mens du som forældre roligt kan nyde en hyggelig dag med de voksne.
Og så bliver du mødt med den rareste og mest smilende og hjælpsomme menneske, som energisk sætter det hele op og går oprigtigt op i at børnene får en uforglemmelig dag med venner og familie.
Party lej og hop skuffer aldrig, børnene elsker det og det tager en festlig begivenheden helt op på et andet niveau.
Tak for den gode stemning party time altid formår at skabe.

3. maj 2022

Vi afholdte en Eid-fest (islamisk…

Vi afholdte en Eid-fest (islamisk højtid) for de yngste i familien. Efter en anbefaling fra bekendte besluttede vi os at prøve Party time.
Og det var virkelig en FEST for børnene.
De var især begejstret for candy floss maskinen og hoppeborgen.
Det var en af de fedeste og sjoveste fest vi afholdte for familien og vennerne.
Selvom festen var til de små som hyggede sig hele dagen med en masse hop på hoppeborgen, var vi voksne dog blevet glade for softice maskinen. Vi valgt jordbær og vanilje smag, som havde en god cremet og forfriskende smag.
Børnene glæder sig allerede til næste fest.

3. maj 2022

Party time er et fedt og meget enkelt…

Party time er et fedt og meget enkelt koncept! Hvor os som forbruger/kunde faktisk ik skal løft en finger, det gør party time for dig!

Stærkt arbejd, er virkelig glade for jer!

Det er ikke første gang og hverken sidste gang!💪🏾💪🏾👍👍

2. maj 2022

Fremragende service 😍

Tilfreds er et fattigt ord, vi er mere end en Tilfredse😍

Gæsterne i alle aldre nyd popcorn, candyfloss og slush ice🍿🥤Børnenes begejstring var absolut ikke til at tage fejl🥳🥳
Kan stærkt anbefales, og det bedste af det hele, så sørge de for levering, opsætning, vejledning, rengøring af maskinerne og afhentning igen. Bedste service ever, søde og imødekomme personale.

Kæmpe anbefaling herfra⭐⭐⭐⭐⭐

13. marts 2022

Vi har nu flere gange bestilt fra…

Vi har nu flere gange bestilt fra Lejoghop og hver gang lever de op til vores forventninger. Super service og venlig personale. Festen bliver bare bedre og fuldkommen med udstyr fra Lejoghop. Vil helt klart anbefale virksomheden.

15. februar 2022

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra!
Super service, super glade børn efterfølgende og ikke mindst rigtige gode priser, alle kan være med på 👍😍
Glæder mig til næste fest, hvor vi også skal prøve at leje deres nye kostumer 🥳

14. februar 2022

Super god oplevelse

Super god oplevelse, alt som var blevet aftalt blev holdt til punkt og prikke.

Vores datter var uendelig glad for oplevelsen. Vi takker for denne gang og vi ses helt klart en anden gang!

13. februar 2022

Det var det bedste vi kunne gøre for…

Det var det bedste vi kunne gøre for vores Prinsesses 5års fødselsdag hun var over lykkelig tusind tak for den bedste service det bliver absolut ikke sidste gang vi bruger lej og hop og kommer 100% til at anbefale jer til mit netværk

Super tilfredshed
Hvis I vil sikre jer en god fest med alt, så står lejoghop klar.
Bedste service, søde og imødekomme team.
Vi havde en fest til vores søns fødselsdag, alle var super tilfredse.
Det bliver ikke sidste gang, vi kontakter dem.
De burde få flere ⭐️
Kæmpe anbefaling herfra 🥳🥳

Super tilfredshed
Hvis I vil sikre jer en god fest med alt, så står lejoghop klar.
Bedste service, søde og imødekomme team.
Vi havde en fest til vores søns fødselsdag, alle var super tilfredse.
Det bliver ikke sidste gang, vi kontakter dem.
De burde få flere ⭐️
Kæmpe anbefaling herfra 🥳🥳