Meget dårlig kundeservice i Odense. Pigerne på job taler alt for højt om private ting, virkelig upassende. For at afbryde deres samtale for at få hjælp, skulle jeg helt op og stå foran disken og l... Se mere
Havde købt en helium pumpe. Pustede ca. 18 balloner op kl. 18 fredag og lørdag kl. 12:00 var samtlige balloner døde og havde mistet alt helium. Fik af vide i butikken i Kolding storcenter, at det... Se mere
Planlægger du en fest? Så skynd dig ind i Partyland, Kolding storcenter og få en masse vejledning i netop det pynt eller de balloner du søger til din store fest!
kolding storcenter, store no 1004, skovvangen 42, 6000, Kolding, Danmark
- partyland.kolding@gmail.com
- partyland.party
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Partyland har alt hvad du skal bruge…
Partyland har alt hvad du skal bruge til en fest 😊🥳 De har RIGTIG mange forskellige temaer som Spiderman, Gurli gris, Havfrue, Minecraft, Fodbold, Batman, Prinsesse OG MANGE FLERE TEMAER! Derudover har de alt andet, som man kunne tænke sig til en perfekt fest. Helt klart en anbefaling at besøge butikkerne, der er altid god stemning ✨🎈
Halloween
Jeg var hos Partyland på selve Halloween-dagen, og trods mange kunder var kvinden, der stod og ekspederede, super dygtig til at håndtere flere opgaver på én gang.
Thumbs up!
Vi havde en rigtig god oplevelse hos…
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Partyland! Personalet leverede fremragende kundeservice, var hjælpsomme og imødekommende gennem hele besøget. Vi fandt alt det, vi havde brug for, og mere til. Vi kommer helt sikkert tilbage!
Dyr og holdte kort tid
Der var én på arbejde, så jeg stod over 15 minutter i kø.
Så købte jeg en ballon med helium der kostede 150kr.
UNDER 24 timer senere, var ballonens helium feset ud, og den ligger nu på gulvet.
Bliver mødt af dårlig service fra…
Bliver mødt af dårlig service fra personale i partyland rosengårdcenter i dag. Spørger ind til bestemt produkt samt viser billede af produktet, hvor personale uden at undersøge siger at det har de ikk, hvorefter jeg selv finder det i butikken. Bestemt ikke imødekommende personale.
Uhøflig betjening
Kassedamen er virkelig uhøflig og ikke særlig hjælpsom. Hun blev ved med at rulle øjne fordi jeg misforstod noget ift. prisen på tekst på ballon….
Dårlig Oplevelse i Field’s
Kasse damen, var mega uhøflig, og ubehøvlet. Hun havde et grimt sprog og spurgte mig og min søster om hvorfor vi stilede dumme spørgersmål.
Meget dårlig oplevelse, kan ikke anbefales. Vil råde jer til at holde jer væk derfra.
5-stjernet service
5-stjernet service
Bestilte deres sæbebobler i hvide beholdere. Efter 1 dag kan jeg hente pakken, men opdager at de har sendt sæbeboblerne i lyserøde beholdere. Sender en mail til kundeservice med vedhæftet billede og 2 dage senere har jeg modtaget de korrekte sæbebobler uden beregning - og jeg må endda beholde de lyserøde! Det kalder jeg 5-stjernet service!
Partyland Fields
Fin oplevelse i Partyland i Fields. God og hjælpsom ekspedient.
Vi ville i dag i party da da vi snart…
Vi ville i dag i party da da vi snart skal holde fest. Vi har 60 km til den nærmeste og det er Kolding. Jeg tjekker siden med åbningstider og hvor den ligger osv….men da vi kommer derop er den lukket… hold kæft det er for dårligt i ikke har skrevet det på siden😡 så spild af tid og brændstof. Total dårlig service.
Forfærdelig oplevelse og endda af chefen selv.
Var til Black friday i fields og chefen fra butikken partyland går rundt og deler balloner ud, men åbenbart kun til udvalgte børn, så da min datter på 5 år ser ballonerne og vi så spørger om hun må få en, får vi af vide at det kun er til små børn…WHAT??? Er man ikke lille når man er 5 år…Hvilket resulterede i en pige der blev meget ked af det, hvordan kan man gå rundt med balloner og kun dele ud til nogle børn og ikke andre, det er under alt kritik. Jeg hørte flere andre have samme ubehagelige oplevelse som os, det er på ingen måde okay at opføre sig sådan overfor børn i så lille en alder..de kan jo ikke forstå det og føler sig fravalgt og ikke gode nok. Der er nok mange der ikke støtter den butik når de skal købe ind til festlig pynt til børnefødselsdag, jeg sætter aldrig mine ben der igen.
Forfærdelig oplevelse
Kære Partyland,
Jeg skriver til jer for at udtrykke min store utilfredshed med mit seneste køb hos jer. Jeg købte helium onsdag i jeres butik i Fields og brugte torsdag aften/nat flere timer på at pynte op til min fødselsdag. Desværre vågnede jeg næste morgen og opdagede, at alle balloner var faldet ned på gulvet.
På jeres hjemmeside står der, at jeres helium er af høj kvalitet og kan holde i flere dage, men mine balloner holdt ikke engang en nat. Derudover er der ingen information på pakken om, hvor længe latexballoner forventes at holde med helium, og jeg blev heller ikke informeret om dette af medarbejderen ved købet. Det er ikke almindeligt kendt, hvor længe latexballoner holder, så jeg stolede på, at jeres produkt ville leve op til det, I reklamerer med.
Jeg besøgte jeres butik for at få hjælp og en løsning, men blev mødt med en meget ubehagelig oplevelse. Jeg blev fortalt, at det ikke var jeres ansvar, selvom der står på jeres hjemmeside, at helium skulle holde op til flere dage. Ekspedienten nævnte også, at hendes chef, er en person som er mere på den kolde side og ikke ville tage ansvar, og denne besked blev leveret på en flabet måde.
Jeg står nu uden pynt, uden helium og uden mulighed for at fejre min fødselsdag, som jeg havde planlagt og brugt penge på, takket være jeres helium og den dårlige serviceoplevelse. Jeg er dybt skuffet og har ingen intention om at handle hos jer igen. Jeg forventer en kompensation for min ødelagte fødselsdagsforberedelse.
Fields partyland.
Fields partyland.
Jeg var derinde for at finde en ballon, og fik en rigtig god hjælp. Fik endda et stykke majs af dem.
Rigtig god service
Partyland rødovre
Bedste oplevelse, flotteste balloner og kundeservice. Klart anbefaling
Veninde hygge under arbejde
PARTYLAND RØDOVRE
En travl fredag morgen står jeres medarbejder og snakker i telefon med en veninde. Ja det fint nok, hvis du snakker diskret. Tag AirPods i og hold pause når der kommer kunder. Men nææ nej, de laver sgu FaceTime. Total uprofessionelt at snakke foran kunderne og endda at veninden er på højtaler 🫠🫠
En flabet ung lyshåret pige
En flabet ung lyshåret pige, der ikke goder snakke med kunder, kundebetjening kenderhun ikke noget til.
Godt jeg ikke brugt mine penge i jeres butik. For det fortjener i ikke!
Lære jeres medarbejder noget kundebetjening!!
Super god oplevelse i Partyland…
Super god oplevelse i Partyland Kolding!
Var sent ude med konfirmations-pynt, men pigerne i Partyland var super gode til at hjælpe med de flotteste balloner 🤩
Rosengårdcenter Odense butik.
Rosengårdcenter Odense butik.
Den 12 april står jeg og snakker med en bekendt foran Partyland og jeg har min søn på 14 måneder med , han blive fristet af en stor ballon som stå ved indgangen af butikken og gå stille og roligt og rører ved ballonen, straks kommer der en medarbejer ud og fortæller mig at det ikke er noget som børn skal lege med ….
‘Kære medarbejder ,det er kun få børn som vil gå forbi sådan en stor og flot ballon ‘det er helt naturlig at se, børn er nysgerrig og i tjener kassen på baggrund af de børn og så bliver man jaget væk ved butikken ‘
Mange gange har jeg handlet ind hos jer og kommer aldrig mere….
Spild af penge.
Købte en helium hos partyland d. 5 december (i fields), dagen før mit barns fødselsdag. Da jeg skulle bruge den dagen efter, fandt jeg ud af, at den var tom. Så det var knap 300 kr. For absolut ingenting.
De tager ikke helium retur. Så hvis man skal købe helium, så sørg for at få dem til at vise at der er helium i den først.
(Der var dermed flere ting, som jeg købte med fra partyland, som vi ikke fik gavn af pga. der manglede helium - og intet er billigt i den butik).