Er ei som driver med drifting og trenger alltid deler til bilen. Derfor sendte jeg en mail til Parts4speed om et samarbeid. Dette ble veldig godt mottatt og angrer ikke på det. Har alltid god ko... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Helt ubrukelig å drive en bedrift.Lyver til kundene sine. Sender aldri varene du kjøper. Bare sier sender neste uke sender neste uke men skjer ingen ting.
STYR UNNA!!! Enten er fyren en svindler, eller en som absolutt ikke bør drive en bedrift. Bestilte en vare i mars, fikk beskjed om at de ikke hadde deler av det jeg ønsket. Dermed avbestilte... Se mere
Andre kiggede også på
Helt ubrukelig å drive en bedrift.Lyver…
Svindler!!!
STYR UNNA!!!
Enten er fyren en svindler, eller en som absolutt ikke bør drive en bedrift.
Bestilte en vare i mars, fikk beskjed om at de ikke hadde deler av det jeg ønsket. Dermed avbestilte jeg bestillingen i mailkommunikasjonen.
19.desember får jeg beskjed om forsendelse. Uten noe som helst forhånsvarsel.... ingen ting!!
Prøver å kontakte selger som har null innsikt, enda maillogg ligger vedlagt.
Pakke ble returnert 29.desember og hentet ut av selger 8.jan. Og i dag tikket det inn innkassovarsel fra selger! Dette vil selvfølgelig bli møtt med juridiske handlinger.
Så for all del! Styr unna denne!!!!
Bestilte felger jr21
Bestilte felger jr21, levetid va kort, og det var kombinasjon hele tiden veldig fornøyd, eneste som var dorlig var at jeg fikk feil senter ring til felgene men det ordnet seg raskt. Anbefaler disse veldig møye 👍
Super service
Super service. Kjapp respons og står på for kundene sine
Bestilt deler 28 mai, ingen deler mottatt enda
Bestilt deler 28 mai, ikke fått noen deler enda 9 juli, sendt de mail ang staus, ingen svar, dette er dårlige greier, får se om jeg i det hele tatt får delene som er bestilt🤬🤬🤬
Nytt sett med JR36 felger
Meget fornøyd med nye felger og spesielt den gode kundeservicen. Hadde god dialog med selger hele veien og fikk felgene raskt etter bestilling. Konkurransedyktige priser og ikke minst kundeservice!
Japan Racing JR37
Bestilte ett sett med JR37 felger, og må si meg aldeles fornøyd med både service og leveranse. Kundeservice som er helt rå, samt konkurransedyktige priser🤩🤩 Anbefaler parts4speed på det sterkeste for deg som er ute etter god service og kvalitetsprodukter😎
Fornøyd
Hadde alle delene jeg trengte. Rask levering. Veldig fornøyd:)
Scam!!!! Useriøst firma!!!!!!
Bestilte intercooler til min bil til 13.000.- kr men ikke sett noe til produkt og dem Svarer meg ikke heller. Dette er 8 månedersiden og ikke fått pengene tilbake...
Bra kommunikasjon og ikke minst priser…
Bra kommunikasjon og ikke minst priser 😊 tok litt lang tid, men det var helt innafor mtp. Deler som blir bestillt ifra utlandet. 😊
Fornøyd med varene jeg har fått og god…
Fornøyd med varene jeg har fått og god kommunikasjon med selger.
Ambefales på det sterkeste😎👍
Bestilte japan racing felger
Bestilte japan racing felger, tok 12 dager. Fornøyd.
Kjempegod service
Kjempegod service. Litt uflaks med at styling ble knust i frakt til Norge første gangen. Men ordnet opp og fikk nytt veldig kjapt
God å kommunisere med
God å kommunisere med. Litt skeptisk, men positivt overraska! Fått felgene som bestilt og er fornøyd👍
Leverer ikke bestillingen
Bestilte en del varer i April 2023. Ikke fått levert hele bestillingen. Det ble slutt på svar etter en tid og ikke hørt noe mere på et halvt år.
Satt i gang apparat hos klagenemda for å klage inn såpass at folk få visshet i hvor elendig denne sjappa er.
Er en del negativ omtale her. Men popper tidvis opp noe 5 stjerner. Men vær obs på at disse kan absolutt være fiktiv.
Så vær varsom. Jeg anbefaler seriøst å styre unna.
Går faktisk fortere og er sikrere og bestille fra utlandet selv. Om det blir en 500lapp eller en tusning dyrere så er det verdt det. for du får det i det minste.
Tenk dere lenge og vel om før dere handler hos parts4speed
Er ei som driver med drifting og…
Er ei som driver med drifting og trenger alltid deler til bilen.
Har alltid god kommunikasjon og får svar raskt når det trengs.
Parts4speed har masse fine og gode produkter og varer for oss bil interesserte.
Annbefaler å ta en titt innom nettbutikken.
Får alltid varer i god og god stand.
Gleder meg til å samarbeide med deg i 2024.
Veldig behjelpelig med hva jeg trengte…
Veldig behjelpelig med hva jeg trengte av deler til bilen.
Bestilte en vare i april
Bestilte en vare i april, fikk den nå i november… dårlig kundeservice!!!!
Ikkje fikk eg sporing eller vite om pakken var sendt heller. Dette er den værste bedrifta eg har bestilt fra noen sinne!
Fikk heller ikkje svar av bedrifta når eg tok kontakt flere ganger. Skal ALDRI bestille fra parts 4 speed igjen!!!!!! Drittselskap
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.