Jeg kan ikke anbefale
Jeg kan ikke anbefale. Har været en langsommelig proces. og ville ønske at jeg efterhånden bare kunne afbestille.
Bestilte en julegave d. 11 december, men modtog ingen yderligere information de første dage, derfor kontaktede jeg dem selv den 16 dec. Jeg modtog svar om at min bestilling var i rest ordre, men blev lovet at de havde en alternativ løsning. Jeg modtog IKKE noget op til juleaften, og kontaktede dem derfor igen d. 29 dec, og modtog først svar igen d. 2 januar, hvor der stod at de havde fået varen hjem, og der ville være en ekstra lille hilsen med, som et plaster på såret. Den 3 januar ankom min pakke, UDEN "plaster til såret".. altså 2 gange har de lovet noget, og 2 gang har de ikke overholdt deres ord!
hade en toaster fra OBH som jeg købte for ca 2 år siden med points fra yougov. men(med non-stick belægning, hvor det var ved og kommer af), skrev så til dem (Patnerstore), og hade en god dialog, og de fik den sendt ind, og jeg fik noget andet nyt til gengæld (en ny højtaler som jeg kunne vælge) som de hade givet som mulighed for (som var okay) tilgengæld og mere til, og (toasteren var udgået i deres sortiment) men fik toasteren retur, og et headset med i prisen, og selv om jeg synes der gået langt tid i sagen/deres mand svaret mig af og til, så er det kun gået under 1 måned til hele sagen er afsluttet, så synes nu det godt gået ´+ alt det gode for mig, så ingen dårlige ting her fra med det jeg har fået med
Brugte mine point til at købe en Bülow julekalender d. 8. december. Kalenderen var i pakkeshoppen d. 11. december, og var pakket fint og forsvarligt ind. Kommer helt sikkert til at handle her igen.
Har altid haft en dejlig oplevelse, når jeg har brugt Partnerstore, som håndterer Yougovs panelshop. Aldrig en finger at sætte på behandlingen af deres kunder, og når man ringer, så får man altid en venlig medarbejder og en sjov og herlig snak, såfremt man har spørgsmål. Udvalget i shoppen tiltaler mig, og mine venner, som ligeså er medlem af Panelshoppen hos Yougov.
Desværre har Yougov nu valgt at ændre på måden der opspares point på, og hvordan de nu kan bruges. Hvorfor flygte fra et produkt, som rent faktisk virker og få noget ringere, som er mere begrænset, og som folk ikke have? Ærgerligt at vi ikke mere har Panelshoppen. Vi savner den allerede! Giv os Partnerstore tilbage.
Da Yougov har valgt at udstede gavekort for point, og dermed begrænse muligheden for at bruge point når man har lyst, så har jeg valgt at melde mig ud af Yougov, ligesom mange af mine venner og familie også har gjort det. Igen, vi venter på at Partnerstore kommer tilbage hos Yougov. For mulighederne er mange i deres shop.
´Har benyttet mig af Partnerstores service i mange år, som medlem af Yougov panelet. Jeg har altid været rigtig godt tilfreds med udbuddet af gevinster. I dag modtog jeg en pakke der skulle indeholde to røde Le Creuset Müsli skåle. Desværre var der en rød - og en sort.
Ringede ind og fik fat i Sanne. Hun var i strålende humør og kunne grine højt af, at de to farver nok ikke lige var tæt på hinanden. Det blev en skøn, morsom samtale, der endte med, at hun sender mig en ny rød skål. Her for lidt siden fik jeg mail om at den er på vej.
Herhjemme griner vi stadig af den skønne samtale med Sanne.
Tak for dagens herlige grin, den fantastiske service og god jul herfra
Dorthe
Havde sparet en masse point op på Yougov som jeg fik fyret af på en pastamaskine + fire kopper. Der manglede to kopper, men efter lynhurtig respons på kundeservice modtag jeg de resterende i løbet af to dage. Her fik man vendt en dårlig oplevelse til en god på en meget simpel måde!
Er medlem af yougov.dk så havde point til at købe en ting, som jeg bestilte.
Det tog 14 DAGE før de overhoved sendte (man kan nå at bestille og modtage en pakke fra den anden side af jorden på 14 dage)!!!!! Det er helt uacceptabelt indenfor landet grænser. Man kan desværre ikke selv vælge hvor man bruger sine point, for så have jeg helt sikkert valgt et andet sted.
De skriver at man får pakken efter 14 dage..
En uge efter modtager jeg en sms om at pakken er klart til afhentning i Faaborg, problemet er bare,at jeg bor i Aalborg, og det står meget klart i ordren. Jeg henvender mig og ca. et døgn efter får jeg besked om at det ikke er min pakke der er sendt afsted, og min først vil blive sendt torsdag eller ugen efter.. I dag får jeg en besked om at de så har sendt den afsted, håber så bare det er min pakke. Jeg synes simpelthen det går alt for langtsomt. Både med at få sendt tingene afsted, men også om at svare på henvendelser.
Jeg er bruger af YouGov og har der optjent nogle point som man kan købe varer for hos partnerstore. Min bestilling faldt d.17-11-2014 og efter en uge havde jeg endnu ikke fået mine varer. Jeg skriver til dem og de svarer, at der kan gå op til 14 dage! 14 dage? Selv ikke leveringer fra Kina tager 14 dage! Nå men jeg venter. Her efter lige knap 14 dage (ja mine varer dukker nok ikke op Mandag, for så skulle de være afsendt nu og det er de IKKE!) Har jeg endnu ikke modtaget mine ting. Min teori er, at de skider højt og flot på folk som ikke har smidt penge fra deres egen lomme, selvom jeg har måtte kaste 42kr efter dem i porto. Jeg fraråder på det KRAFTIGSTE den mindste handel overhovedet hos dem. Til dere ikke konkurrence dygtige priser er i MEGET bedre stillet ved, at handle andetsteds.
Kanon sted at handle, fantastisk service, kort ventetid og god kvalitet - alt er som det skal være! Ikke sidste gang jeg benytter mig af dette.
skulle have en lille mini heldikopter men den var udsolgt...æv men hvad valdte de så at gøre...de tilbød sørme en enu finere heldikopter eller pointene retur.
det må jeg sige det er ikke sidste gang jeg henter ting der.