Almen lægeklinik Nørre Alslev Lægeerklæringer der har afgørende betydning for ansættelse og arbejdsskade sag. Lægen der lovede at lave erklæringerne hurtigst muligt, blev desværre syg. Nu er en... Se mere
Mage til flabet læge skal man lede længe efter. Først og fremmest bliver min konsultation fejlnoteret, så jeg må vente fire timer! Derefter bliver jeg negligeret, afbrudt uendelig mange gange fordi... Se mere
Skælskør lægen, (og mange andre kan man læse her) taler dårligt dansk og forstår ikke detaljerne i det man siger. Pga lægemangel et forventeligt, alment problem med kommunikation på mere end helt bana... Se mere
Almen lægeklinik, Hvidovre, NM, er ganske forfærdelig. Har holdt ud i 2 år, men skifter nu. De skifter læger, som vi andre skifter tøj. Ustandseligt vikarer, hvor af mange er svære at forstå, og af in... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Kompetent personale og henrivende…
Kompetent personale og henrivende åbningstider. Meget tilfreds!
Perfekt med hjælp i weekenden!
Kom hurtigt igennem på telefonen, fik lynhurtigt en tid og blev hjulpet af utroligt sødt personale, både sygeplejersker og lægen. Fantastisk (endelig) at kunne ringe til lægen i weekenden.
Jeg er MEGET tilfreds.
Jeg er yderst tilfreds med mit valg af læge!
Som tilflytter var der ikke så meget at vælge imellem, men det fortryder jeg så absolut ikke.
Jeg har Nordic Medicare i Slagelse og jeg har sjælendt mødt så søde og kompetente mennesker. både mine børn og jeg har intet imod at tage til lægen og vi får altid en fair og kompetent behandling.
Selv når man ringer om morgenen og man høre "du er nr. 17 i køen" så tager det ikke mange minutter, før du er igennem til sødt menneske, der hjælper så godt de nu kan og ofte kan de hjælpe med en tid selv samme dag. OG MEGA PLUS med de lange tlf tider!
Roser til NordicMedicare, Aabenraa
Mit første møde med Nordic Medicare , Aabenraa var rigtig positivt. Lægen var meget professionell, kompetent og dygtig, og gav mig et rigtig godt førstehånds indtryk. Han gav sig tid til at lytte og tog så først stilling til en videre behandling efter at have lyttet til mig. Han mødte mig , som patient der, hvor jeg var. Jeg følte mig rigtig tryg og hørt. Jeg skulle derefter ind til sygeplejersken for at få taget diverse prøver. Her havde jeg også en positiv og god oplevelse. Hun var lige så professionel ,hjertevarm og dygtig. Kan kun anbefale det nye lægehus . Velkommen til Aabenraa.
Nordic medicare Nakskov, gør mig tryg.
Nordic medicare Nakskov, får rmig til at føle mig tryg og sikker,takker dem for hjælp og tålmodighed for at hjælpe mig ud af morfin,den 1 juli er det 4 måneder siden jeg tog den sidste contalgin tak for tryghed og omsorg
Nordic mediccare i slagelse yder en god…
Nordic mediccare i slagelse yder en god og stabil service, de tager sig altid god tid til at lytte og kommer med konstruktive ideer og gode råd om dine problemer.
Alt i alt rigtig glad for deres gode service
Velkommen til bananrepublikken!
Velkommen til bananrepublikken!
Nordic Medicare er et glimrende eksempel på, hvor slemt en udlicitering af lægepraksis kan være.
Jeg går sjældent til lægen. Men når jeg gør og med det skattetryk i DK, så forventer jeg en professionel og sober behandling. Ingen af delene formår Nordic Medicare tilnærmelsesvis.
Man har en helt klar fornemmelse af lægerne skal have ekspederet en ud af klinikken hurtigst muligt, som ses gennem lægernes dårlige attitude. Man sidder med en fornemmelse af man som patient er et irriterende element i deres daglig praksis. De virker ikke på nogen måde sønderlig interesseret i at behandle dig.
At der sidder en ledelse i Rungsted og skummer fløden på dette foretagende, som handler om mennesker, er dybt forkasteligt.
Mit livs værste læge-oplevelse!!
Jeg ville slet ikke have givet nogle stjerner, disse læger fortjener et absolut rundt 0!
5. Marts sendte jeg dem en email for at forklare at jeg havde valgt dem som læge da jeg lige er flyttet til Nakskov.
Jeg forklarede dem at jeg er døv og derfor ikke kan ringe og bestille en tid, så derfor bestilte jeg via email. Og så opsummerede jeg grundene til at jeg ville have en tid.
Men efter flere dages tavshed uden svar, besøgte jeg dem selv personligt for at få en tid hos lægen, da min medicin er opbrugt.
Så fik jeg en tid onsdag i denne uge kl 12.45 og jeg ankom 15 minutter før kl. 12.30.
Jeg meldte min ankomst via deres skærm.
Stor var min overraskelse, at alle andre der ankom efter mig, de blev kaldt ind af lægen, og da kl. var 13.15 spurgte jeg receptionen hvad der var sket, og hvorfor jeg ikke kom til?
Receptionisten gik ud på gangen og fandt en læge til mig, men ikke eet ord som undskyldning for at de havde glemt mig!
Jeg sagde goddag til lægen og forklarede at jeg var døv og at jeg skulle kommunikere med ham via skrift, da jeg ikke stoler på min egen mundaflæsning i så vigtige sager.
Jeg kan læse udmærket og tale fint så kommunikationen er ikke et problem, så længe lægen skriver til mig i stedet for at tale og mumle i sit fuldskæg.
Jeg spurge ham så, fik du min email?
Han rodede rundt med sin PC og kikker på mig og jeg kan se han siger "nej", men så starter han med at snakke, og jeg afbryder ham og beder ham skrive til mig.
Han fortsætter med at snakke, og jeg siger igen, "vil du godt skrive til mig?".
Han rykker nærmere min stol, og jeg kan se han taler højere.... og jeg gentager for 4 eller 5 gang om han ikke godt vil skrive til mig.
Så tager lægen fat i begge mine overarme, rykker helt tæt på og RÅBER mig ind i ansigtet med sin dårlige kaffe og osteånde.
Jeg bliver chokeret, og RÅBER tilbage, "SKRIV SÅ TIL MIG, JEG ER DØV OG KAN IKKE HØRE DIG RÅBE!!".
Han slipper mine arme og rykker tilbage med et overrasket udtryk i ansigtet.
Så fatter han en blok og en kuglepen og skriver med enorme store BLOKBOGSTAVER som fylder en hel A4 side:
"VI KAN IKKE GØRE NOGET FOR DIG, DA VI IKKE HAR DINE OPLYSNINGER!"
Jeg siger til ham: "Undkyld, jeg er døv, ikke blind, og kan godt læse."
Og spørger "Hvorfor har I ikke det. Min sygehistorie er da på Borger.dk hvor I kan finde den."
Han skriver igen med STORE blokbogstaver der fylder en hel siden:
KONTAKT
BORGER
SERVICE
Yderemre skrev han:
Du skal medbringe en døvetolk næste gang du kommer.
Og jeg spurgte hvorfor?
Og han svarede på skrift: "Fordi vi ikke kan kommunikere med dig".
Og jeg svarede at jeg godt kan læse hvad han skriver, så det er da noget pjat at bede kommunen om en tolk til 1.000 kr. i timen, blot for at få at vide at I ikke kan hjælpe mig, og fordi du ikke gider skrive til mig!
Jeg ville have spurgt ham, hvorfor han eller en sekretær IKKE havde INFORMERET mig om det via EMAIL, så jeg havde SPARET os ALLE for at spilde vores tid til ingen verdens nytte???
Men jeg var så chokeret og rasende at jeg bare sagde farvel og tak og skred.
Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var at skifte læge! De 200 kr. var givet godt ud.
Jeg kan ABSOLUT IKKE anbefale NOGEN SOM HELST at gøre brug af disse læger...
I forbindelse med et besøg
I forbindelse med et besøg, bad vi lægen om at udfylde en erklæring til en ansøgning om et Handikabskilt.
Lægen bad mig om at hente den næste dag hos Sekretæren.
Jeg havde selv udfyldt skemaet, så alle svar stod der, så det var simpelt at udfylde, og ikke særligt tidskrævende.
Der blev på intet tidspunkt nævnt noget om betaling af erklæringen.
Dagen efter henvendte jeg mig hos Sekretæren, hun lagde ud med at sige at det kendte hun ikke noget til, og der lå ingenting, og hun bad mig om at smutte.
Sygeplejersken mente dog at den nok stadig lå hos lægen, og jo sørme lå den der.
Herefter tog tingene fart, hun spurgte ind til hvem jeg var, jeg forklarede at erklæringen ikke var til mig men til en ældre dame som boede hos os.
Så skulle hun se fuldmagt og jeg skulle køre sygesikringskortet igennem skanneren.
Jeg forklarede at damen er Retaderet og ikke selv kunne varetage hendes egne ting og at der lå en Generel Fuldmagt i Sundhedsvæsnet.
Det var hun ligeglad med, og at jeg bare skulle lukke, det sagde hun flere gange, og pludselig begyndte hun at råbe op om at jeg fik intet udleveret før jeg havde betalt for erklæringen.
Erklæringen var for øvrigt afskrevet nøjagtigt som jeg selv havde skrevet oplysningerne.
På et tidspunkt skulle hun pludselig have et kopi af erklæringen, dette fik hun og himlede op om at jeg fik den ikke tilbage før jeg havde betalt, og at sådan var det bare så zip var ordene fra hende, jeg forklarede hende at jeg har børn som er ældre end hende, og ville ikke finde mig i sådan en opførsel.
Jeg skulle bare lukke, og skride og skulle aldrig komme ind til hende igen var afskeds salutten.
Jeg har nu modtaget en Faktura på 500 + Moms altså 625 Kroner for at skrive en tekst af, dette syntes jeg er direkte tyveri ved højlys dag, jeg ved godt at det står lægen frit for hvad han tager for at udfylde erklæringer, men alligevel.
Jeg har talt med ledelsen hos Nordic medicare hvor vi blev enige om at tale ordentligt til hinanden.
Dette fandt for øvrigt sted i Maribo.
Poul Nilsson