Parmapizzabar Anmeldelser 23

2,4

Bunden er nået! Lige afhentet 2 Salatpizzaer og en med Gorgonzola.. Vi kan ikke finde Sharvarmaen på Salat Pizzaerne og Gorgonzolaen havde vist erstattet tomatsauce og ost generelt.. hamrende t... Se mere

1. Restaurant
  2. Pizzalevering
  3. Pizza-takeaway
  4. Takeaway

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bestil lækker pizza online hos Parmas Pizzabar ♥ Bedste pizzeria i Hvidovre ✓ Bedste priser ✓ HURTIG LEVERING ✓ Nemt og hurtigt ✓

2,4

Under middel

Stedet er middelmådigt

Stedet er middelmådigt. Min oplevelse er at maden er meget olieret, pommes altid bløde, pizza underbagt og grillkylling tør. Har prøvet stedet fra tid til anden, men efterfølgende fortrudt hver gang. Kan ikke anbefales.

Der er så mange andre pizzeriaer i omegn, så vil hellere ligge mine penge der.

22. marts 2026

Forfærdelig service.

Forfærdelig service.
Forsøgte i dag at bestille mad fra Parma’s pizza, hvor jeg får svaret “De har travlt så de kan ikke lever maden”, har jeg dog aldrig noget ligne.

29. november 2025

Spild af tid

Jeg ventede over en time og manden jeg taler med når jeg ringer til dem siger bare “not my problem”
Det kan man kalde kundeservice

29. september 2025

Maden er såmænd ok ( de serverer dog…

Maden er såmænd ok ( de serverer dog ikke citron til fiskefilet ), men forlanger derimod en langt højere pris, end der står i menukortet, hvor fisk og pomfritter f.eks. står til 75 kr, men ved betaling vil de have 100 kr. Jeg kommer ikke igen :-(

24. april 2025

Vi bestilte mad herfra

Vi bestilte mad herfra, og desværre levede oplevelsen ikke op til forventningerne. Vi bestilte en pizza med ekstra ingredienser, men det var svært at sige, om de faktisk var tilføjet, da alt var overdækket med dressing og salat. Derudover bestilte vi ruller, hvor der på billedet var tre ruller. Vi modtog dog kun én. Da vi ringede og spurgte, fik vi at vide, at én rulle koster 40 kr.

Vi vil gerne gøre andre opmærksomme på at være ekstra opmærksomme, når de bestiller herfra. Vores oplevelse var, at billeder og beskrivelser på hjemmesiden ikke stemmer overens med det, man reelt får. Det er en skuffelse og noget, man bør tage i betragtning, inden man vælger at bestille her.

1. december 2024

Bunden er nået!

Bunden er nået!

Lige afhentet 2 Salatpizzaer og en med Gorgonzola.. Vi kan ikke finde Sharvarmaen på Salat Pizzaerne og Gorgonzolaen havde vist erstattet tomatsauce og ost generelt.. hamrende tørt.

Størrelserne er kritiske, bestilte 2 Store Pommes og fik Alm bakker halvt fyldte. Bestilte Salat Mayo og Chilli og det er lykkedes dem at finde et bærger der er halv størrelse af dem man normalt får, til gengæld tager de 10kr for dem.

Den Olie pommes laves i er vist ikke skiftet for nyligt, det var uspiselige.. og råvarer og renlighed snakker vi slet ikke om, generelt er hamrende skuffende oplevelse og utroligt man rent faktisk vil byde at tage penge for det.. glæder mig til Apex åbner igen..

29. juli 2023

Jeg gav 75kr for en durum rulle.

Jeg gav 75kr for en durum rulle.
bestilte med lidt chili og ekstra dressing.
den var helt tør fra dressing og det dressing der var i smagte ikke af det sædvandlige, og der blev ikke sparrer på chilien.
Manden der lavede og serverede mig maden, havde rørt sig i håret og pilet sig i numsen og næsen uden og vaske hænder inden han rørte mit brød og salat uden handsker.
derudover var der ekstremt varmt og sveden tørre han af i sit forklæde.

1. maj 2023

Engang var det godt… i dag opfinder de…

Engang var det godt… i dag opfinder de selv retter, og undskylder med “sådan laver vi det”. FAT DET… en buritto er ikke en durum dej på en paptallerken med salat, cremefraiche og diverse.
Det værste er så at maden sidder fast i den for-pulede paptallerken, så man får papir i maden.

Ekstra fedt at skulle diskutere med en som fatter “hat” af dansk, og siger … sådan laver vi den.
Da jeg spøger om jeg så også kan lave en deep pan pizza og kalde den “Etli Ekmek”, så næææ nej, for for den er tynd og en speciel tyrkisk pizza…

Igen… FAT DET… en buritto er også en specielt ret…

Da man ville tale med ejeren blev der lagt på.

10. april 2023

Vi bestilte 2 fam

Vi bestilte 2 fam. Pizzaer og en stor bakke pomfrits, 20 min så kunne de afhentes, men de var ikke en gang, startet på dem efter de 20 min. Så fik jeg til gengæld set hvordan de arbejder i køkkenet, fy for pokker, den ene der lavet pizzaer, kom direkte fra en levering og ind i køkkenet, uden at vaske hænder og begyndte at ligge toppings på pizzaerne. Det blev påpeget af en kunde, men han blev bare bedt og at lukke munden. Sløj sløj oplevelse..

10. april 2023

Pygmæ-pizzaer

Sur og tvær betjening.
Bestilte 5 frokostpizzaer til 60 kr. pr. stk. De var så små, at jeg troede, det var løgn.
Det var så også de tørreste pizzaer, jeg nogensinde har smagt, så konklusionen er klar; KØB IKKE MAD HERFRA!

11. juli 2022

Dårligste oplevelse nogensinde

Dårligste oplevelse nogensinde!
KØB ALDRIG DERFRA !
Man laver en stor ordre, og når man så modtager maden så er det langt under standard, pommes frits pakken er kun halvt fyldt og den durum vi modtog var nærmest kun brød, 10 stykker salat og 10 stykker kylling. Ringe med ringe på !
Når man ringer for at påpege det, er servicen ufattelig dårlig !

27. februar 2022

Er dette din virksomhed?