Banner for Parlem Telecom

Parlem Telecom Anmeldelser 157

3,8

De moment un 10. -Servei al client sempre a punt per tu -Educats -Respectuosos -Ràpids -Servei tecnic extern boníssim -Covertura molt bona. Amb posibilitat d'ampliar-la si al teu domicil... Se mere

Soc client vostre i estic content, pero la meva amiga Carme de 77 anys malauradament va perdre el seu fill Blai per una malaltia. Ella i ell tenien un contracte conjunt. Des de fa mesos la Carme, amb... Se mere

Pésima experiencia fins ara, després de un mes i pico encara no disposo del servei de TV. Quan entrregan la fibra et diuen que en 24 a 72 hores rebràs el decodificador per missatger. Estic 30 dies des... Se mere

Hace un año me cambié a Parlem, porqué estava harta de Movistar i ahora pago la mitad de teléfono i con un servicio i un trato muy correctos. Además roda mi família es de esta compañia i si algún miem... Se mere

1. Teleudbyder
  2. Internetudbyder
  3. Mobilnetoperatør
  4. Telefon- og internettjeneste
  5. Telekommunikationsentreprenør

Parlem Telecom és una operadora de telecomunicacions catalana que ofereix serveis de fibra, mòbil i televisió amb un tracte proper i personalitzat. Apostem per la proximitat, la qualitat i la innovació, connectant persones i empreses amb solucions adaptades a les seves necessitats. Som una empresa arrelada al territori, compromesa amb la llengua catalana, la sostenibilitat i el desenvolupament de la tecnologia de proximitat. A Parlem, escoltem els nostres clients per oferir un servei àgil, transparent i de confiança. Si busques una operadora diferent, amb valors i un servei d’atenció proper, Parlem és per a tu.

3,8

God

Svarer typisk inden for 1 uge

Molt divertit

Besvarelse fra Parlem Telecom

Gràcies per la teva valoració, Anna! 💛 Ens fa molt contents saber que t’ho vas passar tan bé!

Tan bé com sempre!

Besvarelse fra Parlem Telecom

Moltes gràcies per la teva valoració, Anna! 💛 Ens fa molta il·lusió saber que has tornat a gaudir de l’experiència!

Muy bien

Actividad chula en el campo del girona

Besvarelse fra Parlem Telecom

Gràcies per la teva valoració, Alfons! 💛 Ens fa il·lusió saber que vas gaudir de l’activitat a Montilivi!

Fue muy bonita

Besvarelse fra Parlem Telecom

Gràcies per la teva valoració, Carlos! 💛 Ens alegra molt saber que et va semblar tan bonica!

Estupendu

Bunisima experiencia brutal

Besvarelse fra Parlem Telecom

Moltes gràcies per la teva valoració, Naiara! 💛 Ens fa molt feliços saber que va ser una experiència tan bona!

Show

Molt divertit

Besvarelse fra Parlem Telecom

Gràcies per la teva valoració, Núria! 💛 Ens alegra saber que el joc et va agradar tant!

Muy buena

Muy buena, ha sido una experiencia muy buena

Besvarelse fra Parlem Telecom

Moltes gràcies per la teva valoració, Emma! 💛 Ens alegra saber que has tingut una molt bona experiència.

Molt divertida.

Molt divertida.

Besvarelse fra Parlem Telecom

Gràcies per la teva valoració, Aleix! 💛 Ens encanta saber que t’ho vas passar tan bé.

No recomanable

Un cero. Marxa la wiffi cada dos per tres i mora que estem al centre i tenim bones connexions. No és una companyia catalana. Això és mentida perquè pertanyen a Orange i el.dervei d'atenció al client són desagradables, lents i poc professionals. No recomanable

31. januar 2026

Hola, Patricia,

Lamentem la teva experiència. Tal com t’hem demanat, necessitàvem algunes dades per poder revisar el cas, però no hem rebut resposta per la teva part.

Tot i així, traslladem aquesta incidència directament al nostre servei d’atenció al client perquè en facin seguiment.

Ens agradaria poder revisar el teu cas amb més detall. Si ens facilites les dades per privat, ho gestionarem al més aviat possible.

Gràcies.