Park simply valet parking Rotterdam Airport Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het VIP gevoel. Je komt aan en er staat een vriendelijke medewerker. Sleutels afgeven en de terminal in. Terug bellen als je geland bent en wederom een vriendelijke medewerker. Auto staat klaar en naa... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De eerste keer je sleutels afgeven is altijd even wennen. Maar als je belt wordt er gelijk opgenomen en afspraken worden nagekomen. Bij terugkomst staat de auto ook al weer klaar op een plek die je te... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles weer perfect geregeld !! Zelfs nadat we met 2 uur vertraging geland waren stonden ze ons netjes met onze auto op te wachten. Echte aanrader deze mannen !

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super fijn!! Zowel bij het brengen als bij het halen, auto stond al klaar en vanwege de hitte waren de ramen open gezet voor een beetje frisse lucht, heel attent van Jordy. Een aanrader om hier je a... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Parkeringsservice
  2. International lufthavn

Skrevet af virksomheden

Met de jarenlange ervaring in de parkeerwereld is Park Simply de ideale keuze voor parkeren Rotterdam Airport. Wat houdt de valet parking service van Park Simply in? Park Simply biedt een handige valet parking service op Rotterdam Airport. Het doel hiervan is om het gehele proces rondom parkeren op het vliegveld een stuk makkelijker te maken voor jou als reiziger. Dit concept werkt als volgt: Dag van vertrek: Bij je aankomst met de auto op Rotterdam Airport word je opgevangen door een professionele chauffeur van Park Simply op een vooraf afgesproken ontmoetingspunt, meestal vlakbij de terminal. Deze chauffeur is getraind om je auto veilig en efficiënt in ontvangst te nemen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek of het lopen van lange afstanden, omdat je direct bij de vertrekhal uitstapt en de auto overdraagt. Na ontvangst van je voertuig voert de chauffeur een uitgebreide inspectie uit om eventuele bestaande schade te documenteren. Deze stap is belangrijk om ervoor te zorgen dat je auto in dezelfde staat wordt teruggebracht en om mogelijke geschillen te voorkomen. De chauffeur parkeert vervolgens je auto op een beveiligd en goed onderhouden parkeerterrein dat specifiek bestemd is voor Park Simply. Dit terrein is uitgerust met cameratoezicht en 24/7 beveiliging om de veiligheid van je voertuig te waarborgen. Dag van terugkeer: Bij je terugkomst op de luchthaven kun je eenvoudig via de Park Simply website of telefoonservice aangeven dat je je auto wilt ophalen. Park Simply zorgt ervoor dat je voertuig op het afgesproken ontmoetingspunt staat, klaar voor je vertrek. Met deze service bieden we extra gemak en besparen we je een hoop tijd, omdat je niet hoeft te zoeken naar je auto of een lange rit naar de parkeerplaats moet maken. Met Park Simply’s valet parking ervaar je een stressvrije en efficiënte manier om te parkeren bij Rotterdam Airport. Zo komt het er in principe op neer dat we het volledige parkeerproces voor je uit handen nemen. Je hoeft zelfs nergens meer aan te denken op het moment dat je de auto aflevert. Vervolgens krijg je deze gewoon op de luchthaven weer terug wanneer je terugkeert van je vliegreis. Veel gestroomlijnder dan dat gaat het niet worden! Kosten goedkoop parkeren op Rotterdam Airport bij Park Simply Bij Park Simply bieden we vaste tarieven voor onze valet parking service op Rotterdam Airport. De totale kosten zijn alleen afhankelijk van het aantal dagen dat je je auto parkeert. Voor een dag valet parking betaal je €35, terwijl de prijs voor twee dagen €65 bedraagt. De tarieven stijgen geleidelijk met de duur van je verblijf, met een maximale prijs van €100 voor 14 dagen. Daarnaast zijn er extra opties beschikbaar: Je kunt je elektrische voertuig laten opladen voor €19,50 of kiezen voor indoor parking voor €27,50. Indien je bij je terugkomst op Schiphol Airport je auto direct klaar wil hebben staan, brengen we een extra vergoeding van €100 in rekening. Stap voor stap goedkoop parkeren op Rotterdam Airport Voor de duidelijkheid nemen we je bij deze complete gids nog even stap voor stap mee met het proces rondom goedkoop parkeren op Rotterdam Airport: Reserveren: Bezoek de reserveringspagina van Park Simply en voer je vertrekdatum, -tijd en retourdatum in. Kies de gewenste valet parking service en bevestig je reservering. Je ontvangt een bevestiging per e-mail met alle details van je boeking. Aankomst op de luchthaven: Op de dag van je vertrek rij je zelf naar Rotterdam Airport. Volg de instructies in je bevestigingsmail voor de exacte ontmoetingslocatie waar je de Park Simply chauffeur tegenkomt. Dit punt is vaak dichtbij de terminal om je het allemaal net wat makkelijker te maken. Overdracht van je auto: Een professionele chauffeur van Park Simply verwelkomt je bij de ontmoetingslocatie. Je geeft je sleutels af en de chauffeur voert een uitgebreide inspectie van je auto uit, waarbij eventuele bestaande schade wordt genoteerd. Dit voorkomt misverstanden bij de terugkomst. Parkeren en beveiligen: De chauffeur parkeert je auto op een beveiligd parkeerterrein dat 24/7 wordt bewaakt. Dit terrein is uitgerust met cameratoezicht en andere beveiligingsmaatregelen om je voertuig veilig te houden tijdens je afwezigheid. (Reserveren terugvlucht): Een optionele stap voor wanneer je bij vertrek nog niet precies wist wanneer je terugkeerde of wanneer de retourtijden om een andere reden zijn veranderend. Controleer je reservering en kijk of alles nog klopt. Ophaalservice bij terugkomst: Na je terugkomst op de luchthaven, heb je als het goed is via de Park Simply website of telefonisch al je retourdatum en -tijd doorgegeven. Op het afgesproken ontmoetingspunt staat je auto klaar, zodat je zonder vertraging weer door kunt naar huis of een andere bestemming. Je auto ophalen: Bij het ontmoetingspunt ontvang je je sleutels terug en controleer je je voertuig om te bevestigen dat alles in orde is. Na een laatste controle van je auto, ben je al snel weer op weg! Begin nu direct bij stap 1 en boek je reservering! FAQ: Goedkoop parkeren Rotterdam Airport Meer vragen over goedkoop parkeren op Rotterdam Airport? Bekijk dan de volgende veelgestelde vragen: Kan ik goedkoop parkeren op Rotterdam Airport? Goedkoop parkeren op Rotterdam Airport is heel goed mogelijk via Park Simply. Aan de hand van een innovatief concept zorgen wij ervoor dat je op een goedkope wijze je auto aflevert én weer ontvangt op de luchthaven. Zo betaal je voor 7 dagen parkeren bijvoorbeeld slechts €87,50. Bekijk hier alle tarieven. Waar kan ik goedkoop parkeren bij Rotterdam Airport? Goedkoop parkeren op Rotterdam Airport zelf is niet mogelijk. In plaats daarvan doe je er goed aan te kiezen voor een externe parkeerservice, zoals die van Park Simply. Je ontkomt dan aan de onnodig hoge parkeerkosten op de luchthaven zelf. Hoeveel kost parkeren Rotterdam Airport? Parkeren op Rotterdam Airport via Park Simply is per dag mogelijk. Voor 7 dagen betaal je €87,50, terwijl je voor 14 dagen slechts €100 betaalt. Bekijk nu wat de tarieven zijn voor een duidelijk overzicht van de kosten.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

100 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super service en uitstekende…

Super service en uitstekende communicatie bij deze valet parking op Rotterdam/Den Haag Airport. Vooral de vriendelijke chauffeurs, waaronder Faisel, maakten een positieve indruk en vroegen actief naar onze ervaring.

22. september 2025

gewoon doen : 10/10

Het bedrijf heeft alles goed gedaan :
* zeer punktueel, geen wachttijden
* professioneel
* zeer billijke prijs
* zeer vlotte en vriendelijke communicatie
We heben geen enkele reden om het niet opnieuw op deze manier te doen.

20. august 2025

Perfect geregeld!

Perfect geregeld en keurig volgens afspraak.
Vriendelijke medewerkers 👍🏼.

Wanneer we weer vanaf Rotterdam vliegen zullen we zeker opnieuw deze service kiezen, dank jullie wel!

21. september 2025

Goede ervaring met Park Simply

Goede ervaring met Park Simply. 45 minuten voor aankomst gebeld en toen we aankwamen stond er iemand op ons te wachten. Ook bij ophalen gebeld na het landen, direct stond er iemand klaar met onze auto.

6. september 2025

Ontspannen op vakantie

Wat heerlijk om zo ontspannen op vakantie te kunnen gaan en in vertrouwen je auto af te geven aan park simply valet parking Rotterdam wetende dat het goed is 👍
Bij terugkomst stonden onze auto’s er alweer zodat we na de reis fijn snel naar huis konden
Top voor ons niets anders dan Park simply vaker parking Rotterdam !!!!

6. september 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Parkeren op onbeheerd P&R terrein

OK, personeel was vriendelijk die de auto kwam ophalen en afgeven vandaar 2 sterren. Verder wordt je gewoon keihard opgelicht door ParkSimply. Ze beloven je 24/7 aanwezigheid, een omheind parkeerterrein en camera bewaking. In werkelijkheid wordt je auto achter gelaten op P&R Meijersplein, geen hekwerk, geen aanwezigheid 24/7 en camera toezicht via stadstoezicht Rotterdam waar Park Simply geen toegang toe heeft. Als je hierover vragen stelt krijg je terug dat de marechaussee langs rijd (onzin is niet vliegveld gebied) en dat ze een deel van het P&R terrein huren van gemeente Rotterdam (maar die weet ook van niets) Tot slot auto op de K&R te Rotterdam Airport OPEN aangetroffen en geen medewerker aanwezig in de nabijheid van de auto. Na 5 minuten een telefoontje dat hij er bijna was en dat hij de auto open zal maken maar toen lag onze koffer al in de auto. NOOIT maar dan ook NOOIT meer en deze parkeer oplichter is nu in behandeling bij de rechtsbijstand (net als Parkos)

1. september 2025

Top!

Top!! Geweldige service! Om 05:00 uur de medewerker gebeld en die was er binnen 5 minuten voor de overdracht van de auto. De auto heeft bijna 3 weken in de garage bij ze gestaan. Leuke mail gehad ( uit naam van mijn auto) dat hij het naar zn zin heeft in de garage en ik onbezorgd kan genieten van mijn vakantie. 🤣 Bij terugkomst stond de medewerker al paraat op de kiss & ride om de auto af te leveren en wij onze weg naar huis konden vervolgen. Professionele en aardige medewerkers. Top service ! Bedankt voor de goede 24/7 camerabewaking en de top ervaring die ik heb gehad bij jullie. Zeker voor herhaling vatbaar!

13. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onprofessioneel, onbetrouwbaar en onverantwoord! Boek hier niet!!

Mijn ervaring met Park Simply is ronduit slecht en onacceptabel.

Het begint al met het onprofessionele gedrag: jonge medewerkers die onverantwoord rijden met klantenauto’s (bevestigd door rijdata), schade die simpelweg ontkend wordt en een totaal gebrek aan verantwoordelijkheid. Schade hoort hoe dan ook vergoed te worden, maar hier wordt alles ontkend of verdraaid. Daarnaast is mijn auto zelfs tientallen minuten onbeheerd en open laten staan – een grove fout die de veiligheid van mijn voertuig echt volledig weg haalt.

Daarbovenop komen leugens en het niet durven nemen van verantwoordelijkheid voor eigen fouten. Sterker nog: er worden dingen verzonnen om onder aansprakelijkheid uit te komen. Ongelofelijk hoe onprofessioneel een bedrijf kan zijn.

Naast bij aanrijden 45min vooraf gebeld zoals hun eisen meer dan 10 keer moeten bellen. Bij inlevering 25+ keer moeten bellen om ook maar iemand aan de lijn te krijgen. Waardoor wij ineens van mooi op tijd zijn, meer moesten haasten. Dit is laatste wat je ook wil hebben met je vliegreizen.

Ook de beloftes kloppen niet: er wordt zogenaamd indoor parking verkocht, terwijl het in werkelijkheid slechts een afdakje betreft en géén echte garage. Dit is misleiding en puur klanten oplichten, want mensen betalen hiervoor in goed vertrouwen extra geld.

Kortom: onprofessioneel, onbetrouwbaar en misleidend. Wij zullen nooit meer gebruik maken van Park Simply en raden dit iedereen nadrukkelijk af.

Tip: neem een van de andere bedrijven daar, die werken wat ik zo kon zien gewoon met volwassen mensen niet studenten enz.

26. august 2025
Park simply valet parking Rotterdam Airport-logo

Besvarelse fra Park simply valet parking Rotterdam Airport

Beste Kevin,

We vinden het jammer dat u onze service zo heeft ervaren, maar uw review bevat meerdere onjuistheden.

De schade die u noemt betreft een klein krasje aan de passagierszijde van de auto, een plek waar wij tijdens onze werkzaamheden niet eens komen. Bovendien: áls er ooit schade zou ontstaan tijdens onze dienst, dan is dat direct zichtbaar en gaat het om meer dan een enkel krasje. In dat geval doen wij daar ook niet moeilijk over, aangezien wij hiervoor gewoon verzekerd zijn.

Uw auto is niet onbeheerd achtergelaten. Onze collega stond zichtbaar bij de Kiss & Ride, die maximaal 50 meter lang is.

Wat betreft onze medewerkers: wij werken niet met studenten, maar met een team van volwassen collega’s tussen de 23 en 54 jaar.

Ook over de telefonische bereikbaarheid hebben wij geen data van u ontvangen, ondanks ons verzoek daartoe.

Tot slot: indoor parking bij ons betekent overdekte parkeerplaatsen, wat ook correct wordt gecommuniceerd.

Wij streven altijd naar transparantie en professionaliteit en herkennen ons daarom niet in uw beschrijving.

Park Simply

Netjes en conform afspraak

Netjes en conform afspraak, goed bereikbaar en een keurige prijs. Auto stond al klaar toen we net geland waren. Enige opmerking is de herkenbaarheid van personeel. Tip zou zijn om een polo of jasje met bedrijfslogo te dragen. Straalt herkenbaarheid en professionaliteit uit.

1. august 2025

PERFECT

vriendelijk, correct, goed bereikbaar, goede communicatie. zeer gemakkelijk. kortom PERFECT

2. august 2025

Super!

Supergemakkelijk, vooraf even bellen, afleveren aan de ingang van het vliegveld en bij terugkomst stond de auto, na een telefoontje, terug klaar aan de uitgang van het vliegveld. Superservice, we komen graag nog eens bij jullie terug.

11. juli 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.