Parkguellticket Anmeldelser 10

2,0

2,0

Under middel

FAKE - Don't use it

Don't use it! They charge 10€ more (28 instead of 18 of the official website) and also sell you tickets for a completely different time than you booked. We thankfully could still use them but had to replan our whole day. Company is based in Estonia.

2. maj 2026

It’s a scam

It’s a scam, the website is based in Estonia or Latvia. They charge 10€ more, which is still manageable. Most ridiculous they send you wrong tickets! We choose 10am and got 12:30 a lot. Which we can not take coz of the return flight. Don’t use it.

14. marts 2026

Scam

Scam - overcharged by 10 eur per ticket, they also sent tickets with different time slot! No way of getting our money back.

10. marts 2026

Scam - selling tickets for unavailable timeslots

We bought two tickets for Park Güell Barcelona, for entry at 13:30, they sent a ticket at 13:25 for a 18:00 entry slot.
They refused to give a refund stating the time of entry we selected was only for reference purposes, and depending on availability they issue a ticket on that date for a different timeslot.
We would have never bought a ticket for 18:00 since we already had something booked for that time.

19. oktober 2025

Apportunist. Stay away and verify you visit official attraction sites only!

They are a scam. Website is deceiving making you think you are on the parks website to later find out they are not. They overcharge for tickets you could have just booked directly from the park.
They do not make it clear and once booked you cannot cancel.
They are opportunist! these types of businesses should clearly state they are resellers.

17. juni 2025

Overcharge tickets

They overcharge the tickets, and look very much like the official ticket site for parc guell,but charge you extra. Choose the official site instead.

29. november 2024

Er dette din virksomhed?