Københavns Kommune parkering Har fået en afgift på adressen hvor jeg bor selvom jeg har et handicap skilt på ruden Den P vagt som er fast på området mente at det var nok en fejl og jeg skulle ba... Se mere
F****** pengemaskine. Provisionslønnede p-vagter som kommer frem fra deres skjul og fedter din forrude til med deres klamme fingre og øjeblikket efter er de krøbet tilbage i det hul de kom fra. Kommun... Se mere
Jeg vil gerne rose KK/parkering for deres administration af beboer-licenser. Jeg har igennem længere tid lejet biler igennem DRIBE med jævnlige skift. KK's system og deres administration er hurtig og... Se mere
Kære Turist Hold jer langt væk fra København , og besøg istedet Danmarks andre dejlige byer. Københavns kommune og diverse grådige parkeringsbødefirmaer har en rigtig god forretning i at udstede... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Copenhagen Municipality, also known in English as the Municipality of Copenhagen, located in the Capital Region of Denmark, is the largest of the four municipalities that constitute the City of Copenhagen, the other three being Dragør, Frederiksberg, a...
Copenhagen, Danmark
- parkering.kk.dk
Jeg vil bare sige
Jeg vil bare sige, at det at ansætte så mange parkeringsvagter er virkelig overdrevet. Der er efterhånden flere parkeringsvagter end biler i København. Det er mærkeligt – uanset hvilken gade man går ind på, står der fem parkeringsvagter. De tager folks penge, som de har arbejdet en hel dag for, og det føles som et slags lovligt tyveri. Der er alt for mange parkeringsvagter.
Københavns Kommune parkering
Københavns Kommune parkering
Den P vagt som er fast på området mente at det var nok en fejl og jeg skulle bare klage så ville de annullere den... Men nej nej de finder på alverdens forklaringer og trusler at de har retten på deres side og hvis man ikke betaler så ryger man i kødhakkeren igennem systemet
Så pas på folkens kommunen er ikke meget bedre end alt de andre parkering firma
De Riber folk
Det kommer og sætte skilte oppe
Det kommer og sætte skilte oppe, med ny regler, fra en dag til den næste (på Nørrebro) og få mand et bøde???
GROTESQUE SWINDLE!!!!
Ren penge maskine..
Ren penge maskine... giver ugyldig bøder ud som de selv erkender er ugyldig. Snakkede med en ubehøvlet medarbejder i telefon, og han gav mig ret i at bøden er ugyldig, da det er privat område.
Men nu skal jeg stadig igennem hele møllen med indsigelse og hele skidtet.
Nu skal jeg bruge tid på deres manglende kompetencer. De P-Vagter der render rundt i KBH er dummere end en dør.
Havde jeg kunne give nul stjerne til…
Havde jeg kunne give nul stjerne til københavns kommune / parkering havde jeg gjort det
Syntes først og fremmest at der lange behandlingstid er elendig ..fik en p bøde 16/2 og her den 17-6 fik jeg så svar på min klage ...desværre kan man ikke klage igen når kbh kommune selv har afgjort sagen så man får ikke lov til at svare tilbage om man syntes man er enig i afgørelsen eller ej ...Jeg må give jer andre ret i at det er en penge maskine med den parkering i kbh. kan godt forstå at folk holder sig væk ..Det er også meget smukt ned på Lolland hvor man gerne må holde gratis God dag til alle undtagen Kbh Kommune / parkering
Deres sider er svære at navigere i
Deres sider er svære at navigere i, det er bøvlet at kontakte dem når der er behov, det er skammeligt at borger opdeles i dem der har råd til en el bil får bedre vilkår og andre bliver til andenrangs borgere bare fordi vi nægter at acceptere at el biler virkeligt forurener mindre. Parkering kbh- deres side er ofte nede pga. såkaldte eksterne samarbejdspartnere så jeg ikke kan registrere biler som jeg låner. At registrere en bil bør tage sekunder og elektronisk adgang bør være top prioritet at holde kørende, for 660 millioner i 2020 har i stadigvæk nedetider næsten hver gang jeg skal til. Der bør også være mulighed for at betale parkering for gæster eller lejede/lånte køretøjer par med at trille mønter i en parkeringsautomat, i en app. At borgere skal betale for at vedligeholde veje og derved også parkeringspladser på offentlige veje og så samtidigt skal døje med en service i bund for en milliardforretning som parkering i kbh skovler ind er ikke i orden. Det er meningen at der skal være færre biler i byerne, siger de, og samtidigt stiger prisen på det offentlige transport i vejret og service knalder i bund. Kan i som det mindste sende mig en tudekiks mens i tramper på min værdighed? Tak fordi du læste dette, hvem end du er. Har du mulighed for at gøre noget ved det må du meget gerne. Tak.
Beboerlicens
Grotesk at beboerlicens ikke kan tilmeldes betalingsservice. Betaler i forvejen alt for meget for at have muligheden for at parkere, men må køre rundt i lang tid for at finde en plads. Parkering i København er en skandale.
Kære Bygge-
Kære Bygge-, Parkerings- og Miljømyndighed
Teknik- og Miljøforvaltningen
Vi har behandlet din klage og har besluttet at annullere parkeringsafgiften
ekstraordinært på baggrund af sagens konkrete omstændigheder.
Hvor uintiligent
I havde tabt i retten
John
Hurtig og brugbar hjælp
Jeg rettede henvendelse til KK Parkering for at forstå de nye (og i mine øjne komplicerede) parkeringsregler vedr. elbiler.
Jeg fik hurtigt svar, fik en god og navendelig forklaring, havde et par uddybende spørgsmål og fik hurtigt svar på disse også. Medarbejderen (Nicklas Opstrup Hvass) gjorde sig også den ulejlighed at forklare baggrunden for reglerne, hvilket gjorde mig mere positivt stems for restriktionerne.
Fantastisk fin borgerservice 😀
Forkert skiltning.Inden jeg forlod…
Forkert skiltning.Inden jeg forlod stedet,kontrollerede jeg parkeringsskiltningen for at sikre at jeg overholdt reglerne. Desværre viste det sig efterfølgende at skiltningen var problemet.modstridende med andre skilte eller manglende..
I bliver sku nød til at opdatere jeres p-vagter på de skilte i har .. og ikke
Gør alt for at vedholde p afgifter og…
Gør alt for at vedholde p afgifter og tvinger sag i retten, efter nævnte overtrædelse var begrundet ugyldig ved lov. De ignorer tydelig fremtræden af paragraf som modsvarer deres afgifts begrundelse for sagen og skriver at det kan prøves i retten.
Til de politiske ansvarlige, jeg kritiserer ikke de meget unge sagsbehandlere, de er jo bare lønslaver, som alle os andre. Beløb 510,-kr. har ingen betydning for mig, småpenge.
Kom hjem fra ferie og parkerede som vanligt på min bopælsvej, hvor jeg har boet i 15 år. Gik op og sov efter lange køretur.
Da jeg om aftenen kom ned for at tømme bilen, var der en parkeringsbøde på min forrude.
Jeg fik åbnet postkasse og så nu brev om vi skulle til at have p-licens.
Senere så jeg skiltet som slet ikke kunne ses fra hvor jeg parkerede på min bopælsvej. Kommunen skal jo spare, så der er kun opsat et skilt på hele vejen.
Da jeg mener at jeg har parkeret i god tro, fordi jeg intet vidste om parkeringslicens skulle indføres på min vej grundet feriefravær, skriver jeg til Kbh. kommune og forklarer at jeg ikke havde mulighed for at rette ind efter regler fordi jeg havde ferie, og derfor intet vidste om ny besluttede parkeringstilladelse.
Vi borgere skal svare på dage, men kbh. kommune skal have 10 uger til at behandle noget så banalt som en afgift?
Der står på vores retsbygninger flere steder at loven er lige for alle? Paradoks eller bevidst manipulation?
Da jeg ringer til parkeringskontor, viser sagsbehandler, at han ikke har forstået det skrevne fra mig korrekt, og tilbyder en revurdering, som jeg venligt takker ja til.
Efter yderligere laaang tid, får jeg at vide at kbh. komm. fastholder afgørelse om at jeg skal betale for en forseelse jeg ikke var bekendt med.
Det er unge mennesker kommunen har ansat til at varetage brev og telefonfunktion, uden korrekt instruktion/god ledelse.
Mennesker med lidt mere moden alder og erfaring, ville aldrig acceptere at være ansat på de betingelser, som parkeringskontor ansætter folk på.
Grunden til Kommune ansætter så uerfarne unge mennesker er fordi de unge mennekser skal kun bruges til AI virker, så om ikke mange år vil ikke tale med mennesker mere, men med robotteknologi.
Gad vide hvordan ungen mennesker opfatter at de er ansat i en stilling som skal overtages af 100% digitale systemer.
Desværre er det blevet sådan med internettet at unge mennesker på sociale medier lærer hvad de skal tænke, snarere end hvordan man skal tænke selv.
Kan Kbh. kommune ikke selv se hvad problemet er. I tjener ca. 1 milliard om året på afgifter, som kun burde gives såfremt folk parkerer og generer andre.
Meningen med p-bøder er, at vi skal blive bedre til at parkere og bedre til at vise hensyn til andre.
Vi borgere ønsker bare at blive behandlet ordentligt.
Når kommunen fastholder deres ret til at behandle deres borgere uanstændigt og med manglende bevisførelse, får de borgerne imod sig.
Hvordan vil i styre et land, hvor befolkningen allerede nu og i stigende grad, så tydeligt viser, at de ikke tror på systemets måde at hjælpe borgere på mere. Hvad vil kommunen gøre når det hele vælter?
Politikeres vigtigste opgave er, at gøre livet nemt for os borgere.
Tidforløb i denne sag, fortæller hvordan det politiske system opfatter os.
Tankevækkende at der findes offentlige og private virksomheder som vurderes så horibelt lavt på trustpilot, uden at der gribes ind overfor det.
Jeg har læst mange anmeldelser på trustpilot af kbhs kommune. Jeg har kun en forudsætning, at størstedelen skriver sandheden.
Er det et demokrati vi kan være stolte af, som behandler borgere så respektløst?
Det mest triste er, at Kbh. kommune/Offentlige Danmark ikke kan se at de sidder på en gren og skærer grenen af helt inde ved stammen, som de selv sidder på.
Når i skærer sidste snit på grenen og i falder ned, vil det være for sent, fordi så har i ødelagt det som mange generationer før os har kæmpet for at bygge op, for at skabe et samfund hvor mennesker behandles ordentligt.
Gæstelicens systemet fejler konstant
Der er virkelig mange fejler med gæstelicenser. Man kan ikke bestille selvom en gæstelicens er udløbet og systemet virker ikke som den skal. Det er så frustrerende at brug når den fejler konstant.
Er P-vagter dummere end alle andre
Er det normalt man får en bøde får at have betalt 125 kr for parkering fra kl 13.40 til 21.20 og får en bøde kl 17.32 i blå zone i København V. Ringede ind til dem på telefon nummer der står på betalings automaten og de kunne godt se jeg havde betalt og sende mig en kvittering på at jeg havde betalt for parkeringen.
De P-vagter er jo helt blæst i deres hoveder. Jeg betaler ikke den bøden.
De snyder så det ikke er til at tro
Fik en bøde for at parkere i hvad der åbenbart er en betalt zone. Der var ingen skiltning i området der tyder på det så jeg skrev en klage, da loven netop siger at skiltningen er nødvendig hvis der er tale om en betalingszone. De skrev tilbage at bøden stadig er retsmæssigt udstødt da der angiveligt skulle være skilte i Københavns området der siger hvilken zone man er i.
Hvordan kan det være at i bare bøjer reglerne på den måde? Hvordan i alverden forventer i at en billist skal kunne orientere sig omkring hvilken zone han er i, når han ikke engang er i nærheden af hvor han skal parkere og for slet ikke at nævne alle de andre ting man samtidig skal orientere sig om? Det er simpelthen svinsk, hvordan de bare tager penge til sig uden noget grundlag.
Jeg er så træt af hjemmeplejen i…
Jeg er så træt af hjemmeplejen i Rødovre Kommune's konstante ulovlige parkering, fordi de ikke gider at gå to skridt mere end højst nødvendigt. Konstant parkerer de langs kantsstenen, hvor der er standsning og parkering forbudt. Når man påtaler det for dem, så føler de, at de er vigtigere end et udrykningskøretøj - så de kan ikke se det forkerte i det. Min mening er, at når man kan finde på at parkere og/eller standse ulovligt, så burde folk ikke have kørekort, fordi de er til fare for andre. Heldigvis har jeg noteret både tidspunkt og nummerpladen.
ELENDIG SKILTNING
De giver mig en bøde et sted hvor jeg har holdt ca. 100 gange uden at få bøde.
Der er ingen skiltning på den vej hvor jeg holder, om at der er tidsbegrænset parkering. På modsatte side af vejen er der dog en tidsbegrænset parkering på nogle enkelte pladser, hvilket de mener også gælder hele vejen. Så den ENE skilt som står langt nede af den ene side ad vejen, skal simpelthen vise dem nede for anden af den anden side af vejen at der er en tidsbegrænsning?? Hold kæft det er dårlig skiltning. Intet andet end tyveri af borgernes penge.
Man skal virkelig være et meget specielt koldt og kynisk menneske for at arbejde i dette firma.
Få sat et skilt op i starten af Milanovej på Amager, så folk har en chance for at forstå hvor man må parkere.
Stigning på 30% på beboerlicens i en…
Stigning på 30% på beboerlicens i en tid hvor alle er økonimisk skrøbelige. Rædselsfuld kommune. Bor her af nød.
P-afgift til trods for P-app var aktiveret
Til trods for at jeg startede min easy park app hvor jeg betalte for parkeringen fik jeg en p-afgift fordi mit p-ur ikke var indstillet korrekt - jeg klagede naturligvis men fik afslag på min klage og fik samtidig trukket beløb for parkering via easy park app
Ren pengemaskine
Ren pengemaskine, ingen mulighed for overhovedet at kunne klage og når du gør får du aldrig medhold. Nu måler de så afstanden og det er deres afstandsmålinger som gælder og hvis den siger 160 og din siger 182 så er det deres der gælder.