Ceres park er uden kompetancer
Ceres park har helt klart ikke format til at afholde events. Kan på ingen måde håndtere store menneske mængder og er til stor gene for det omliggende område
Håbløst varmt og alt for høj luftfugtighed under Minds99 koncert. Øv og ærgerligt til så god en koncert.
Kun en stjerne forårsaget af rygepolitikken. Det er et af de sidste stadions i Europa, hvor rygning er tilladt på tribunerne. Der er indrettet ikke-rygerområder, men de er placeret langt væk fra de mest attraktive sæder og koncentrationen af rygere i rygerområderne samt vindforholdene på stadion betyder ofte, at det føles som om, man alligevel sidder i rygerområdet. Jeg går ikke ind for heksejagt på rygere, men vi skriver 2020 og efter min mening vil det være på sin plads, at mindst tilskuerpladserne på hele nedre tribune blev gjort røgfri, det vil klart kunne hjælpe på forholdene.
Jeg var til musical på ceres arena, til en efter min mening, meget stiv pris ift at man ikke kunne se hele scenen. Jeg betalte 540 kr for at se Skagen Musical, og da det gik igang gik det op for mig, at der jeg sad kunne man ikke se det bagerste af scenen, og det der skete bag et staffeli, hvilket jeg mener var ret vigtigt, eftersom dette var en musical om Skagenmalerne. Jeg var nødt til at flytte til et andet sted i salen, men sæderne var allesammen flat placeret på gulvet, så man skulle sidde helt forrest for at kunne se hvad der foregik, da der ikke var nogen hældning i gulvet.
Musicalen synes jeg var meget godt udført, der var gode skuespillere og de sang godt. Dog kunne man kutte ned på længden af hver enkelt sang, da man ret hurtigt forstod pointet sangene forsøgte at videreformidle.
Kunstnerne fortjener 4-5 stjerner, så den dårlige anmeldelse handler udelukkende om det praktiske.
Volbeat koncert - juni 2019.
Parken eller omgivelser var slet slet ikke klar på at håndtere 38000 mennesker.
Vi ankommer kl. 18.30 og parkere en bil ulovligt og en bil 3 kvarters gang fra koncert.
Vi har ståpladser og skal derfor dele hvad der ligner 2 barer med 10 bartendere totalt, med de øvrige 30000 mennesker der er blevet proppet ind på plænen. Barerne er iøvrigt centralt beliggende, så INGEN kan komme til dem, ud over den kødrand der allerede står meget stille foran den og ikke kan komme ud.
Jeg forestiller mig de 100 mennesker i baren til koncerten der har haft verdens bedste plads. Egen bar og koncert med Volbeat.... dem køber jeg næste gang...
Barens placering gjorde at det var ganske umuligt at komme derhen i første omgang og dernæst derind.
Efter at have forsøgt 1/2 time at komme frem til baren på plænen opgiver vi og går ud og kigger efter en ølvogn udenfor - INGEN!!! hverken højre om eller i forområdet ved selve indgangen. Jeg hører efterfølgende at der åbenbart fandtes een ølvogn udenfor - hvor er skiltningen?
Der var een cocktail bar med 182 mennesker i kø foran - pænt i række, så man nemt kunne overskue hvor langt man var eller ikke var...
Koncerten starter kl. 20.00 - og kl. 20,30 har vi endelig, aller nådigst fået lov at gå på tribunen og købe drikkevarer i en kø med 4 foran os... Hvorfor gav jeg mere for at stå på plænen??
Man kan ikke engang købe VAND i 28 graders varme sammen med 38000 andre!! Der burde være konsekvenser for at sælge så mange billetter og ikke kunne varetage faciliteter omkring. Det er ganske enkelt sikkerhedsmæssigt uforsvarligt.
Vi hører inden koncerten starter rigtig mange der vil forsøge at få penge tilbage - det har jeg sgu alligevel aldrig oplevet FØR en koncert er startet...
Hvor er skiltningen til parkerings område, når vi kommer til byen?
Når I ikke kan håndtere det antal af mennesker, så sæt ambitionerne ned.
Een ting var der nok af - toiletter! - Klamme som sjældent set til koncerter, men trods alt eksisterende.
Jeg er en koncert rigere, en parkeringsbøde rigere og en erfaring rigere - aldrig mere Ceres Park & Arena!