Hej alle i skønne mennesker i den japanske have ,park 13. Vi holdt barnedåb og bryllup hos jer igår og sikke et arrangement, altså virkelig godt arrangeret , med dejlig mad og skøn vin og ja alt s... Se mere
Vi har netop holdt en større fest ved Park13 (kobberbryllup/40 års fødselsdag). Alt spillede bare og der har ikke været noget som helst at sætte en finger på. Alle vores gæster har komplimentere... Se mere
PARK13 - Danmarks Japanske Have er en oplevelsesplatform placeret i Aarhus, og der er i sandhed højt til loftet både inde og ude i denne oase kun 15 min. kørsel fra Aarhus C. Med sit 10.000 m2 haveanlæg i typisk shinsen kaiyu-stil omfatter parken restaurant samt event-, konference-, selskabs- og mødelokaler med en kapacitet på op til 350 personer. Haveanlægget, der med plaskende vandfald, små bjergsøer og slyngende stier danner rammen om parken, udgør således en oplagt kulisse til events, konferencer, selskaber, møder og afholdelse af andre arrangementer. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.
Randersvej 395, 8200, Aarhus N, Danmark
- info@park13.dk
- park13.dk
Uovertruffen oplevelse ❤️
Hej alle i skønne mennesker i den japanske have ,park 13.
Vi holdt barnedåb og bryllup hos jer igår og sikke et arrangement, altså virkelig godt arrangeret , med dejlig mad og skøn vin og ja alt spillede bare.
Sød personale med smil på læben.
Skøn skøn sted, kan klart anbefales ❤️
Barnedåb, hvor alt var perfekt!
Vi holdte i januar 2025 barnedåb for vores lille datter Novah i welnesshuset hos Park13. Vi havde en helt igennem fantastisk dag i flotte omgivelser. Dagen før dåben fik vi lov til at pynte op med balloner, blomster og bordkort. Nicolai, der har Park13 sørgede sammen med sit personale for, at alt spillede. Han præsenterede Park13 og maden, der blev serveret. Vi fik virkelig lækker mad, der bestod af en buffet (mange gæster roste både maden og stedet til skyerne). Vi havde et ønske om at få leveret en navnekage, der skulle bruges til dessert og det kunne sagtens imødekommes. Det blev lige præcis den dag, som vi havde drømt om. En kæmpe anbefaling fra Brian & Louise!
Gennemført fantastisk unikt sted!! 🤩🤩
Fantastisk sted, fantastisk service, fantastisk mad samt rent og utrolig flot.
Vi har afholdt bryllup lørdag d. 07.06.2025.
Vi blev viet i haven tæt ved vandfalet og havde den mest fantastiske dag og aften.
Kunne der gives 1000 stjerner her var det dette givet vi kunne ikke have ønsket en bedre dag!
Helt fra start var alt meget professionel angående planlægning og egne ønsker.
Nicolai er en yderst behagelig og profesionel mand, som er god til at tage alle ens behov med.
Altid utrolig nem at kunne få fat i og generelt klar på alt hvad man kunne ønske sig til en god dag.
Gode ideer til hvordan man bedst muligt kunne holde dagen!
Personalet på stedet er udover det sædvanlige!
Med et glimt i øjet og med sans for humor.
Flinke søde og rare og alt spillede bare som det skulle hele dagen og natten. (rigtig gode drinks!)
Omgivelserne er noget helt for sig selv.
Meget meget smukt og unikt!
(især godt til flotte bryllupsbilleder)
Maden er i en hel klasse for sig selv og kan virkelig kun anbefales!
Sjældent har vi smagt noget som har været så godt hele vejen igennem fra forret til dessert og natmad.
Alt i alt en kæmpe store anbefalinger herfra hvis man ønsker at holde en fest/arrangement et sted hvor der er fuld kontrol på planlægning, servicen, maden, omgivelserne samt alt hertil.
Tak for at give os en uforglemmelig dag for resten af vores liv.
Mange kærlige hilsner
Signe & Martin.
De varmeste anbefalinger!
Vi holdte vores bryllup i PARK13 d. 25.04.2025, og det var ganske enkelt fantastisk! Hele forløbet fra første gang vi bookede stedet og senere ombookede (uden at skulle betale nyt depositum), til møder om ønsker til mad og drikke til selve udførelsen af det hele var gennemført og professionel. Hele vejen igennem har samtalerne med Nicolai og personalet været præget af en ro og lethed, som gjorde, at vi følte os enormt trygge ved, at de havde styr på tingene.
Parken er jo i sig selv enormt smuk men den service, som Nicolai og Peter leverede før, under og efter brylluppet, var det der skabte magien. Der manglede aldrig noget, de tilpassede sig efter os og vores gæsters behov, og fangede små detaljer og gjorde dem til en del af vores dag. Der var simpelthen ikke en finger at sætte på noget, og vi kan ikke vente med at finde på en undskyldning for at holde vores næste fest derude. PARK13 får den største anbefaling fra os.
Fantastisk fest i den smukkeste have
Fantastisk fest i den smukkeste have. Tusind tak til Nicolai og Henrik for at give mine gæster og jeg en uforglemmelig dag, og til kokken for lækker mad OG gode vine.
Tak for denne gang fra Hanne🌸
Et absolut fantastisk sted 🫶🏻
Et absolut fantastisk sted 🫶🏻
Tak til Park 13 for en ubeskriveligt vellykket konfirmation. Utrolige omgivelser, skøn mad, lækkert udvalg af drikkevarer og fantastisk søde og skønne tjenere ❤️
Den absolut størte anbefaling her 🙏🏼
Fantastisk
Vi afholdte vores yngste datters barnedåb d.19 Maj i Park13's wellness hus. Det var helt perfekt.
Der blev sørget for pynt og opdækning præcis som vi ønskede. De havde også sørget for dejlig vejr ;)
Flere af gæsterne pointerede at de ikke kunne huske sidste gang de havde fået så god mad.
Kæmpe ros til Henrik, Nicolai og resten af personalet for at give os den bedste dag. Vi kommer helt sikkert igen.
En fantastisk dag i de smukkeste rammer
Smukkeste lokation og helt utrolig god og løsningsorienteret og betjening - både før og under selve festen. Fantastisk hold af dygtige og søde mennesker under festen, der sørgede for, at vi aldrig manglede noget - og var super opmærksomme på alle gæster, behov og ønsker.
Vi er både imponerede og taknemmelige - og ser tilbage på en dag, vi altid vil huske 🩷
Tusind tak 🙏🏼
Har været på kursus i 2023/2024 og må…
Har været på kursus i 2023/2024 og må sige, at rengøringen er mangelfuld. Toiletterne har de samme spindelvæv gang efter gang. Stolene er fulde af pletter, hår etc. Der trænger til en ordentlig rengøring. Og når man har 60-80 kursister om dagen, så skal toiletterne altså gøres rene, i løbet af dagen. Der er så mange bakterier. Pga det, desværre ikke et sted jeg vil anbefale.

Besvarelse fra PARK13 - Danmarks Japanske Have
Fantastisk oplevelse og rigtig lækker…
Fantastisk oplevelse og rigtig lækker mad.
Var der i dag i forhold til en uddannelsesdag og håber at komme forbi i nær fremtid.
Sara
Kæmpe anbefaling herfra
Jeg var til bryllup derude lørdag den 2/9 2023.
Fra sekundet vi kom var der verdensklasse service, masser af udvalg af drikkevarer og fantastisk mad. Der manglede absolut ingenting! Festen slutter når sidste mand går hjem - “vi er jo timelønnet” 😉
Varm varm anbefaling herfra.
Vi havde bestilt det smukke glashus ud…
Vi havde bestilt det smukke glashus ud til haven til vores datters konfirmation. Men da vi blev tvunget til at flytte datoen var Nicolaj utroligt fleksibel og hjalp os med at få det landet.
De er professionelle, hjælpsomme og ordentlige mennesker hos Park 13. Tak for det!
WOW! Vi vil gøre det hele igen
Kære Nicolai og HELE HOLDET ved Park13,
Vi ønsker at udtrykke vores dybfølte taknemmelighed for den fantastiske indsats, I har lagt i vores bryllupsdag i lørdags.
Fra det øjeblik, vi trådte ind i Gassalen, blev vi overvældet af den skønhed, I havde skabt, og den opmærksomhed, I gav hver eneste detalje.
Jeres professionelle og venlige personale gjorde hele oplevelsen uforglemmelig. Fra koordineringen af begivenheden til jeres smilende ansigter og hjælpende hænder, overgik I virkelig vores forventninger.
Vi ønsker også at fremhæve kokkens enestående præstation. Måltiderne var ikke blot en fest for smagsløgene, tallerknerne var varme og glassene fulde hele vejen rundt!
Jeres dedikation til kvalitet og kreativitet skinnede virkelig igennem, og vi har modtaget mange komplimenter fra vores gæster.
Sammenlagt skabte I den perfekte ramme for vores drømmebryllup, og jeres bidrag gjorde hele forskellen.
Vi er evigt taknemmelige for jeres engagement og dedikation. Endnu engang, tak for alt, hvad I gjorde for os. Vi ser frem til at anbefale jer varmt til venner og familie og håber på at krydse veje igen i fremtiden.
Med venlig hilsen,
L&C
Drømmebryllup hos Park 13!
Vi holdte vores bryllupsfest hos Park 13 og det overgik alle forventninger. Intet mindre. Vi havde snakket med mange forskellige steder ifm. vores bryllup, men ingen andre steder fik vi dette niveau af hjælp, gode råd og et ‘nej’ hvis det ikke gav mening grundet Park 13’s mange erfaringer. Og det hjalp rigtig meget med planlægningen!
På selve dagen var der sørget for det hele, og alle gæster var utrolig glade og imponerede. Vi festede til den lyse morgen og intet tidspunkt manglede vi noget.
Vi vil gerne anbefale Park 13 til alle! Tusind tak til Nicolai og Henrik for deres fantastiske arbejde før, under og efter den store dag. Vi kunne ikke have ønsket os mere! Vi fik det drømmebryllup vi havde ønsket :-)
De perfekte rammer
Vi har netop holdt en større fest ved Park13 (kobberbryllup/40 års fødselsdag).
Alt spillede bare og der har ikke været noget som helst at sætte en finger på.
Alle vores gæster har komplimenteret stedet og personalet til skyerne efterfølgende.
Maden kræver en anmeldelse for sig selv - den var fuldstændig exceptionel. Smagfuld og veltilberedt. Alle 3 retter var lavet og serveret til perfektion.
Vinen var skøn og selv dem der normalt ikke drikker vin, drak det denne aften.
Tak fordi I satte rammerne for en perfekt aften for os. I mere end levede op til vores (høje) forventninger!
Fantastisk bryllup hos Park13
Vi holdte vores bryllup hos Park13, og det var simpelthen en helt ekstraordinær skøn oplevelse! Både Nicolai, i planlægningsfasen, og Kasper, da selve dagen løb af stablen, var altid fleksible og løsningsorienterede på vores forslag og behov. Ikke nok med det, men det var altid med de største smil, hvilket sikrede os en fuldstændig fantastisk dag, der gjorde at vi kun skulle tænke på at nyde dagen, så vidste vi at Park13 havde styr på alt andet.
Vi kan kun give de varmeste anbefalinger af Park13 herfra og vi siger igen tak for en underskøn dag, aften og nat!
Fantastisk oplevelse (bryllupsfest)
Vi holdte vores bryllupsfest hos Park13 og det var helt fantastisk service. Helt fra start af planlægningsprocessen var Nicolai utroligt fleksibel og gjorde alt hvad han kunne for at vi kunne få den bedst mulige oplevelse.
På dagen var servicen også helt i top, maden var rigtigt lækker og parken er super smuk!
Vi er utroligt glade for at vi valgte Park13 og kan kraftigt anbefale dem.
I lørdags var vi til vores datter og…
I lørdags var vi til vores datter og svigersøn bryllup. Vi havde den bedste fest og omgivelserne på Park 13-hold da op, det er det smukkeste dejligste sted, og Nicolaj er super sød og rar!...personalet var simpelthen fantastisk, vi kan kun give vores allerstørste anbefalinger - så hvis
I har en fest i vente så tøv ikke med dette sted. I får en fantastisk gennemført fest i de smukkeste rammer
De kærligste gladeste hilsener Gitte
Intet mindre end perfekt
Til vores bryllup har Park13 ikke kun leveret udsøgt mad, særdeles venlig service, samt de smukkeste omgivelser i form af stedets velholdte japanske have - de har også leveret fuldt ud på tryghed og fremragende vejledning i forbindelse med planlægningen af dagen.
Da vi skulle finde et sted at holde vores bryllup, var Nicolai fra Park13 den eneste af de personer, vi kontaktede, der med det samme spurgte, om vi ville komme forbi til en snak og en rundvisning. Vi var solgt efter det første møde! Både fordi stedet er fortryllende smukt, men også fordi Nicolai virkelig forstod at omsætte vores løse idéer til en helt konkret plan.
Vores store dag forløb helt perfekt. Vi har de dejligste minder fra dagen, og vi har følt os i gode hænder hele vejen igennem. Park13 forstår virkelig at skabe rammerne for en uforglemmelig fest.
Vi vil anbefale Park13 til alle der går med planer om at holde bryllup, eller en anden stor begivenhed.
Bryllup, d. 31/08-2019
Min forlovede og jeg afholdte for nyligt vores bryllup hos PARK 13.
5 stjerne er simpelthen ikke nok i dén forbindelse: De bør få 10 stjerner i stedet.
I vores forarbejde havde vi været grundige. Vi havde undersøgt mange steder i Århus-området, men overalt var det svært at finde noget hvor vi havde følelsen af ro i maven. Vi ville især have lov til at sætte et stort præg på festen, så den blev personlig. Samtidig skulle festen slutte kl. 02.00 - medmindre vi ville betale et højt gebyr for at forlænge til 04.00.
Vi mødtes derfor med Nicolai fra PARK13, som gav os god vejledning og en rundvisning. Det var ikke vigtigt for Nicolai at vi valgte PARK13, men det var vigtigt for ham at vi fik netop dén fest vi drømte om.
Der blev lyttet til vores ønsker i forhold til mad, opsætning og agenda for dagen. Vi kunne feste så længe vi ville uden nogle begrænsninger. På selve dagen stod Linea for at styre begivenhederne til topkarakter og alle gæster var fuld ud tilfredse på vej hjem. Vi, brudeparret, tog hjem ca. kl. 03.00 mens nogle gæster blev hængende - her fik de selvfølgelig lov til at drikke videre og få serveret aftensmad.
Alt i alt har jeg kun positive tilbagemeldinger til PARK13, som gav min kone og jeg lov til at være 100 % afslappede og rolige op til brylluppet. På intet tidspunkt var vi nervøse for om noget ville være glemt eller overset, da vi vidste vi var i trygge hænder. Stor ros og kæmpe tak til alle involverede hos PARK13.
De bedste hilsener
Edin