Parfum Samples Anmeldelser 409

4,6

Er is een ruime keuze in parfums, zowel populaire/designer parfums en niche parfum. Ideaal om iets uit te proberen. De verzending is snel en in een goede stevige verpakking.

Je suis assez mitigé quant à l'authenticité des produits proposés. Après commande de plusieurs échantillons pour choisir un produit à offrir, le produit de marque acheté chez son distributeur officie... Se mere

Producten in goede staat ontvangen. PostNL liet wel op zich wachten (status veranderde 3 dagen lang niet), uiteindelijk zelfs even contact opgenomen met PostNL, deze gaf aan het nog even af te wachte... Se mere

1. Parfumeri
  2. Kosmetikindustri
  3. Helse- og skønhedsbutik

Welkom bij Parfumsamples.be! Bij ons test je de nieuwste parfums voor een fractie van de prijs. Een uitgebreid aanbod van designer- en nichegeuren voor zowel mannen als vrouwen. 100% Originele geuren verzonden in staaltjes van 2 ml, 5 ml en/of 10 ml Volgende werkdag verzonden.

4,6

Svarer typisk inden for 48 timer

Er is een ruime keuze in parfums

15. april 2026

Besvarelse fra Parfum Samples

Beste Corine, dank je wel voor de mooie woorden! Geniet van het weekend :-) Groetjes!

J’ai déjà passé plusieurs commandes

J’ai déjà passé plusieurs commandes, les produits sont toujours bien emballés & expédiés rapidement, je recommande ce site

8. april 2026

Besvarelse fra Parfum Samples

Bonjour Hugo! Merci beacoup! Ca me fait beacuoup de plaisir :-). Thanks!

every thing is good

every thing is good

25. marts 2026

Besvarelse fra Parfum Samples

Hello Ying! Thank you for very much for the amazing review, if there is anything we can do to get 5 stars the next time, please let us know :))

Commande jamais reçue

Commande jamais reçue

23. marts 2026

Bonjour,
Nous sommes vraiment désolés pour cette situation et comprenons parfaitement votre inquiétude.

Après vérification, nous constatons en effet que votre commande est toujours enregistrée comme étant en cours de traitement auprès du transporteur. Nous avons également pris contact avec le transporteur de notre côté, et nous vous avons envoyé un e-mail afin de résoudre cela au plus vite avec vous.

Malheureusement, une fois le colis pris en charge par le transporteur, nous dépendons de leur service, mais nous faisons bien entendu le nécessaire pour trouver une solution avec vous.

Thank youooo

18. marts 2026

Besvarelse fra Parfum Samples

Hello Ayoub! Thank you for the amazing review, we highly appreciate it :-).

Uitstekend!

Prima communicatie en snelle levering, authentieke geur samples.

22. februar 2026

Besvarelse fra Parfum Samples

Dank je wel Ivan! Groetjes :)

Het is niet 100% de zelfde geur want…

Het is niet 100% de zelfde geur want een vriend van mij heeft de zelfde en ik dacht die wil ik ook maar het is niet het zelfde ik raad iedereen aan om hier niet je product te kopen je ruikt niks van de noten en ik hoop dat ik mijn geld terug krijg

17. februar 2026

Besvarelse fra Parfum Samples

Dag Noud, jammer om te lezen dat u niet tevreden bent.
We werken uitsluitend met 100% originele parfums. We nemen hierover even contact met u op via e-mail en kunnen, indien gewenst, ook foto’s en batchnummers bezorgen om dit te verduidelijken.

Warm aanbevolen, helemaal niets op aan te merken

Tot op heden heb ik twee maal een (grote) bestelling gedaan bij parfumsamples.be en ik ben 100% tevreden. Het is de ideale manier om verschillende parfums te leren kennen. De samples waren met zorg verpakt, zodat ze de reis vanuit België naar Nederland onbeschadigd voltooid hebben. Toen ik vragen had kreeg ik iedere keer snel een vriendelijk en volledig antwoord. Warm aanbevolen!

14. februar 2026

Besvarelse fra Parfum Samples

Hoi Dennis, dank je wel voor deze mooie review!

Correct en snel geleverd

De samples werden heel snel geleverd net als beloofd en ze zijn heel handig om een geurtje mee te testen voor je deze gaat kopen

22. januar 2026

Besvarelse fra Parfum Samples

Dank je wel voor de mooie review Mohammed!

Zeer fijne ervaring met…

Zeer fijne ervaring met parfumsamples.be. Groot aanbod, duidelijke website en snelle levering. Ideaal om nieuwe geuren te ontdekken zonder meteen een volledige fles te kopen. Absolute aanrader!

29. januar 2026

Besvarelse fra Parfum Samples

Dank je wel voor de mooie review, Maikel :)

Parfait

Parfait, large choix de parfums

23. februar 2025