Parfumdistrict Anmeldelser 42

4,4

Geweldige service , Fantastisch product , snelle levering en prima prijs! Ik bestel meestal online omdat je dan kunt zien tegen welke prijzen het product word aangeboden. Valt mij op dat parfumdistric... Se mere

Geweldige service met een goede prijs kwaliteitverhouding. Hier al meerdere keren parfum gekocht. Er word altijd naar gestreefd om het pakketje zo snel mogelijk af te leveren. Erg klantvriendeli... Se mere

Ik kwam er pas na het bestellen achter dat ze op vakantie zijn en dat mijn bestelling pas over een week opgestuurd wordt. Ik heb er vast overheen gelezen, maar toch jammer. Wel sjiek van ze dat ik e... Se mere

Mijn geld werd keurig terug gestort. Alleen ik weet niet waarom mijn aankoop werd geannuleerd

1. Parfumeri
  2. Kosmetik- og parfumeleverandør

Uw online parfumerie

4,4

Svarer typisk inden for 24 timer

Pas mal mais dommage que ma commande a…

Pas mal mais dommage que ma commande a été acceptée au départ puis annulée car le parfum est discontinué et il n'y en avait plus en stock quand j'ai commandé mais j'ai bien été remboursée

6. oktober 2025

Beste,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat uw bestelling niet kon worden geleverd omdat het parfum niet meer op voorraad was. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn.
We zijn blij dat de terugbetaling correct is verwerkt en hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Parfum District

Super fijne ervaring

Super fijne ervaring.
Bedankt voor de parfum en de kleine cadeautjes erbij!

17. august 2025

Beste DA,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u een super fijne ervaring heeft gehad en blij bent met de parfum en de kleine cadeautjes. Daar doen we het voor! Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Parfum District

Very good product and service

Very good product and service.
Reliable people.
I highly recommend it.

30. april 2025

Besvarelse fra Parfumdistrict

Thank you for your wonderful feedback! We’re glad you had a great experience and truly appreciate your trust in us. Looking forward to serving you again!

De prijs van het product is goed en de

De prijs van het product is goed en de
snelheid van levering idem.
Verder geen contact gehad.

5. maj 2025

Besvarelse fra Parfumdistrict

Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat de prijs en levering naar wens waren. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Team Parfumdistrict

⭐⭐⭐⭐⭐ Levertijd was niet zoals…

⭐⭐⭐⭐⭐ Levertijd was niet zoals aangegeven op de website, maar ik neem dat er graag bij en geef alsnog vijf sterren vanwege de voordelige prijs.

26. oktober 2024

Besvarelse fra Parfumdistrict

Bedankt voor je begrip en geweldige review! We zijn blij dat je tevreden bent met de prijs en werken eraan om onze levertijden te verbeteren.

Geweldige service met een goede prijs…

Erg klantvriendelijk en goed bereikbaar!

Een bedrijf wat ik zeker zou aanraden aan anderen!

26. august 2024