Parapluwinkel Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Product kwam snel binnen. Eenmaal binnen constateerde ik een defect aan het product. Foto van gemaakt en gemailt. Er werd dezelfde dag op gereageerd en ik kreeg meteen een nieuwe toegezonden en die... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had doorzichtige paraplu’s besteld voor de bruiloft. Diezelfde dag zijn ze verzonden, alleen had DHL ineens een paar dagen extra vertraging er bovenop gegooid. Helaas heb ik ze dus niet kunnen gebr... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik bestelde een paraplu De levering was vlot De omschrijving op de website kan beter want is de UV paraplu ook gewoon capabel tegen regen?

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med modetilbehør
  2. Bagagebutik
  3. Dametøjsbutik
  4. Gavebutik
  5. Herretøjsbutik
  6. Tøjbutik

Skrevet af virksomheden

Welkom bij Parapluwinkel.nl, dé online winkel voor alle soorten paraplu’s! Of je nu een stijlvolle, compacte of stormbestendige paraplu zoekt, bij ons vind je een uitgebreid assortiment dat past bij elke situatie. Daarnaast bieden we bedrukte paraplu’s op maat, ideaal voor promoties of persoonlijke cadeaus. Ons familiebedrijf, gerund door vier broers, werkt als een hecht team om onze klanten snel en professioneel te helpen. Met een focus op kwaliteit, service en snelheid zorgen we ervoor dat jij droog blijft én tevreden bent. We leveren momenteel in Nederland en België, maar breiden binnenkort uit naar Duitsland. Heb je liever persoonlijk contact? Bezoek ons dan op afspraak bij onze fysieke locatie. Ga je binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Wij helpen graag om de dag zo romantisch mogelijk te maken. Wat denkt u van een rode of witte hartjes paraplu? Of gaat u liever voor een transparante paraplu? Wij hebben veel verschillende modellen voor u klaar staan. Waarom kiezen voor Parapluwinkel.nl? ✔ Breed assortiment voor elke stijl en situatie ✔ Professionele bedrukking op maat ✔ Snelle levering en uitstekende klantenservice ✔ Persoonlijke aandacht en advies Parapluwinkel.nl – Voor de beste bescherming, altijd in stijl! Of toch liever een paraplu op maat? Alles is mogelijk! Bezoek onze website op www.parapluwinkel.nl en ontdek jouw perfecte paraplu.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

31 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Handige paraplu voor in de zomer

Snel verstuurd, netjes verpakt. De paraplu is van een goede kwaliteit maar bij het uitklappen van de paraplu kwam mijn vinger tegen het klipje aan waardoor het leek alsof de paraplu stuk was en niet kon uitklappen. Klipje vorige paraplu's zat meestal op de stang waar de paraplu overheen schuift. Indien je het klipje niet aanraakt is het eenvoudig om de paraplu uit te klappen en klikt deze vanzelf vast. Mooie kleur, ideaal tegen regen maar voornamelijk tegen de zon. Het model is vooral makkelijk wanneer er veel mensen langslopen vanwege één korte zijde en/of zitten op een boot vol in de zon. Gekocht voor mijn moeder als Moederdag cadeautje.

12. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik was op zoek naar een transparante…

Ik was op zoek naar een transparante paraplu, zodat ik als het flink regent er doorheen kan kijken. Ik heb een mooie gevonden, er is een grote keuze!

19. marts 2025

Besvarelse fra Parapluwinkel

Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat je de perfecte transparante paraplu hebt gevonden en blij bent met de ruime keuze. Zo proberen wij voor iedere klant de perfecte match te maken. We hopen dat je er veel plezier van hebt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering en het product voldoet…

Snelle levering en het product voldoet aan de verwachtingen.

5. marts 2025

Besvarelse fra Parapluwinkel

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier ermee! ☂️
We helpen je graag weer in de toekomst! En mocht je vragen hebben dan staan we voor je klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

voor een mooie paraplu of parasol

Mooie producten. Vragen werden snel beantwoord. Meedenken, snelle levering en snelle bedrukking. Kortom een hele goede ervaring.

3. marts 2025

Besvarelse fra Parapluwinkel

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de Falconetti® - Inside Out - Windproof paraplu + bedrukking en onze service. We doen ons best om snel en goed mee te denken, en het is geweldig om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en zien u graag terug in de toekomst! Dan kijken we graag weer naar de perfecte oplossing!

Prima levering

3. marts 2025

Besvarelse fra Parapluwinkel

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering naar wens was. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en zien u graag terug! 😊☂️

Blij mee!

Snelle levering. Prima paraplu.
Goede prijs- kwaliteit verhouding.

24. februar 2025

Hi Annettee, 😊

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! We doen ons best voor een snelle levering en goede kwaliteit, en het is geweldig dat u dat ook hebt ervaren. Bedankt voor uw positieve feedback! We hopen dat u veel plezier hebt van uw nieuwe STORMaxi® - Aërodynamische Stormparaplu's ☔✨☔

De fijnste paraplu’s!

De fijnste paraplu’s bij Parapluwinkel.nl het open/close systeem van Minimax is geweldig!
Met volle handen en 1 druk op de knop en de paraplu gaat dicht!

14. februar 2025

Besvarelse fra Parapluwinkel

Wat een mooie review, bedankt voor het delen! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over ons open & close systeem van MINIMAX. Het is inderdaad super handig om met één druk op de knop je paraplu dicht(en open!) te krijgen, zeker als je handen vol zijn! 😊 We hopen dat je nog veel plezier zult hebben van je paraplu. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of nieuwe paraplu’s willen uitproberen, we staan altijd voor je klaar! We hebben namelijk nog veel open & close paraplu's!

We zagen dat je e-mailadres een bedrijfsnaam bevat, wat suggereert dat je wellicht een eigen winkel hebt. Mocht dit het geval zijn, neem dan gerust contact met ons op. Het zou een leuk idee zijn om je klanten een bedrukte paraplu aan te bieden, zodat ze hun kapsel niet verpesten tijdens regenachtig weer, terwijl jouw merk door de stad “barrigeert”! We denken graag mee over een mooie samenwerking.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een snelle en correcte levering

Een snelle en correcte levering! Ik ben erg blij met de producten die ik gekocht heb!

14. februar 2025

Besvarelse fra Parapluwinkel

Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de producten. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe paraplu's! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd klaar om je te helpen :)

Snelle service.

Snelle service.
Perfecte levering en verpakking.
Super tevreden!

11. februar 2025

Besvarelse fra Parapluwinkel

Dank je wel voor je geweldige review! :)
We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met de snelle service, levering en verpakking. We doen ons best om alles zo duurzaam mogelijk te doen, van de verpakkingen tot de producten zelf. Als je nog eens een nieuwe paraplu nodig hebt, staan we voor je klaar!

Perfecte levering

11. februar 2025

Besvarelse fra Parapluwinkel

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de levering. We streven altijd naar een perfecte service! Mocht je ooit weer een paraplu of andere beschermende regenkleding nodig hebben, helpen we je graag verder en staan we voor je klaar :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige paraplu’s tegen een scherpe…

Prachtige paraplu’s tegen een scherpe prijs, ik heb er meteen maar 2 besteld.
Goede service en snelle levering, erg blij mee!

13. september 2024

Beste Pauluske,

Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze paraplu’s en onze service. Twee paraplu’s is altijd een slimme keuze – zo ben je dubbel voorbereid op regenachtige dagen of als je bezoek hebt! 😊 We hopen dat je er veel plezier van hebt. Mocht je nog vragen of iets nodig hebben, laat het ons gerust weten. ☂️✨

Goede klantenservice

Verkeerde paraplu geleverd, goede klantenservice. Goede paraplu geleverd en een extra paraplu!

27. november 2024
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Parapluwinkel

Beste Sally, Bedankt voor je feedback! Nogmaals onze excuses voor de vergissing bij de eerste levering, maar we zijn blij dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen met een kleine bonus.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en de paraplu’s. We hopen dat ze je goed van dienst zullen zijn, en mocht je nog iets nodig hebben, dan staan we altijd klaar om te helpen! ☂️✨

Paraplu’s van goeie kwaliteit

Paraplu’s van goeie kwaliteit. Kan deze paraplu’s zeker aanraden.

18. december 2024
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Parapluwinkel

Beste Martijn, Bedankt voor je feedback. En mocht je nog iets van ons nodig hebben, dan staan we met piepende banden klaar om te helpen! ☂️✨