Parajumpers Anmeldelser 103

3. Herretøjsbutik
  4. Butik med udendørstøj og -udstyr
  5. Overtøjsbutik
  6. Dametøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Shop online the latest Parajumpers collection of jackets and coats, knitwear and accessories on our Official PJS Store. Free worldwide shipping for every order.

1,5

Dårlig

Købt en jakke fra Italien

Købt en jakke fra Italien. Hurtig levering. Sendt retur samme dag som modtagelse . Og pengene refunderet 7 dage efter retursendelse . Virkelig godt .
Godt råd . Husk at registrere din retur på deres hjemmeside.

12. marts 2025

Kunne man give 0 stjerner så fik de…

Kunne man give 0 stjerner så fik de det!
ELENDIG ikke eksisterende kundeservice:
Jeg bestilte 4 stykker tøj og sendte 3 retur- modtog penge retur for 2 og har nu i 2 måneder skrevet mails uden at få noget svar.
Det er jo fuldstændig vanvittigt at det kan lade sig gøre.
Handler der ALDRIG igen og vil på ingen måde anbefale det.

11. januar 2025

Den bedste oplevelse! 5 stjerner!

Jeg bestilte min jakke mandag den 18 november 2024 og modtog jakken den 22 november 2024. Den hurtigste levering og bedste service jeg har oplevet! Super super flot indpakning og bedste kvalitet. Elsker jakken og vil 100% anbefale hjemme siden til andre!🤩

22. november 2024

Anmeldelse af Parajumpers - Skuffende Håndtering af Reklamation

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Parajumpers i forbindelse med en reklamation af en jakke, jeg købte. Efter kort tid opdagede jeg et snit i stoffet på jakken, som jeg rapporterede til butikken, hvor den var købt. De sendte sagen videre til Parajumpers, og jeg havde håbet på en professionel håndtering fra en virksomhed med så højt anerkendt ry.

Desværre har det været alt andet end tilfredsstillende. Parajumpers afviste reklamationen med begrundelsen, at skaden skyldtes en ekstern påvirkning og ikke en fabrikationsfejl, uden at tage højde for, at jakken stadig burde kunne holde til normal brug uden at blive beskadiget. Derudover har kommunikationen fra Parajumpers været langsom og ufuldstændig, hvilket har gjort hele processen unødigt besværlig og frustrerende.

Som kunde forventer jeg bedre service og en større grad af ansvarsfølelse fra et premium mærke som Parajumpers. At skulle diskutere en åbenlys mangel på et produkt er skuffende og giver indtryk af, at virksomheden ikke værdsætter sine kunder eller står ved kvaliteten af deres produkter.

Jeg kan ikke anbefale Parajumpers til andre, baseret på min oplevelse, og håber, at de fremover vil forbedre deres kundeservice og håndtering af reklamationer.

23. august 2024

0 stjerner herfra elendigt service

0 stjerner herfra elendigt service. Har bestilt jakke d.26/12.23 skulle modtage d.3/1 og efter lang tids ventetid kan jeg se, at den ikke er sendt. Deres kundeservice er til ingen hjælp!!
Man skal ikke bestille herfra de er nogle tyve 🤬🤬🤬🤬🤬

22. januar 2024

Havde bestilt en Parajumpers Tilly…

Havde bestilt en Parajumpers Tilly jakke, Rock. da jeg fik en besked om den var på lager igen. Efterfølgende fik jeg mail på at de ville pakke den og sende. Samme dag de hæver mine penge skriver de så til mig at den desværre er udsolgt igen. Desuden skriver de så, at de vil returnere mine penge og st jeg vil få en voucher på 10% næste gang jeg vil bestille noget.
Har gentagende gange rykket for mine penge da jeg naturligvis ikke har fået dem endnu, selvom man siger til mig det hele er sat igang asap. De er hurtig til at trække pengene, men ikke så villig til at betale dem tilbage. Jakken skulle iøvrigt bruge til julegave. Dette komme jo så ikke til at ske. Det eneste resultat af st handle med dem er at jeg er 4900,- fattige og ingen jakke. God jul.!

14. december 2023

Bestilte en jakke d 27

Bestilte en jakke d 27. november og den er ikke engang sendt endnu. Har skrevet til kundeservice flere gange, men der er ikke sket noget. Der stod den ville blive sendt med Express levering 1-2 dage, nu er der gået 2 uger ..

11. december 2023

Vi bestilte i tirsdags

Vi bestilte i tirsdags, hvor de lovede varen ville komme i dag. Nu har de sat varen retur, hvor vi ydeligere har brugt 250 kr på, at ringe til kundeservice. Vores penge er blevet trukket til deres konto, så tak for ingenting og en masse penge smidt ud af vinduet.

11. juli 2023

Gode tilbud på deres side. De havde gratis fragt, hvilket var rigtig dejligt.
Bestilt tirsdag var hos mig fredag morgen med UPS.

Meget tilfreds med hele forløbet

14. juli 2023
Vis anmeldelser på alle sprog (103 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto