ParaconGaming.be Anmeldelser

4,4

We kochten een tijdje geleden een gaming-bureau-stoel (of hoe noem je dat) voor mn zoon. De originele wielen waren te hard voor de houten vloer. Na wat zoekwerk bij Paracon zachte wielen bestel... Se mere

Ik bestelde de Paracon BASE Gaming Bureau op Black Friday. Ik vond hem spotgoedkoop en met mijn beperkt budget zocht ik toch een degelijke bureau. De bureau was veel beter dan verwacht voor deze prijs... Se mere

van a tot z een positieve ervaring. handige website vlotte bestelling levering (weliswaar niet thuis dus naar ophaalpunt) smooth besteld product zéér in orde handig in elkaar geknutseld de eige... Se mere

4,4

Zeer correcte handel en top na service!

Zeer correcte handel. Gamingstoel besteld, bij het monteren opgemerkt dat de rugleuning scheef zat, foto gemaakt en contact opgenomen, 's ochtends meteen antwoord dat er een nieuwe rugleuning verzonden zal zijn, alles past nu zoals het hoort. Dus een dikke duim van mij!

6. juli 2022

Het werd daadwerkelijk na een dag al…

Het werd daadwerkelijk na een dag al geleverd, maar enige wat ik erg jammer vond is dat de stoel met witte vlekken op de leuning en zetel kwam ook leek het alsof het vochtig is geweest een van de metalen cirkels waar je de schroeven indraait was er roest op. Leek alsof ze een geretourneerde stoel hebben opgestuurd naar een nieuwe klant. Ik vond het zonde om het nu helemaal terug te sturen omdat het echt van belang was maar hopelijk zal dit niet opnieuw gebeuren bij mij of iemand anders.

25. juni 2022

Parfait

Chouette chaise achetée pour mon fils, elle est arrivée très rapidement et correspond à ce qu'il souhaitait, bref c'est un très bon rapport qualité-prix.

19. april 2022

Snelle levering van kwalitatieve zachte wieltjes

De originele wielen waren te hard voor de houten vloer.
Na wat zoekwerk bij Paracon zachte wielen besteld.
- juiste omschrijving
- snel geleverd
- niet overmatig maar degelijke verpakt
- kwaliteit
- past perfect

21. februar 2022

RGB Chair Gaming

Commandé à Bruxelles le vendredi et reçu le mardi, arrivé très rapidement.
La chaise est de bonne qualité, pas déçu de mon achat. RGB magnifique.
Un défaut, dommage qu'on ne puisse pas réglé la sangle du coussin de tête pour le maintenir plus haut :/.
A part ça, impeccable! Je recommande.

3. februar 2022

Goede stoel voor de prijs

Je merkt wel dat de stoel heel goedkoop is want de armsteunen wiebelen een beetje maar ik heb er geen last van als ik de stoel gebruik de stoel is wel gemaakt voor mensen van niet groter als 1m80 dus als je groter bent dan 1m80 raad ik een andere stoel aan

2. februar 2022

Perfecte levering

Perfecte levering, op tijd en alles zoals beschreven. Ik heb zelfs de stoel gekregen aan een lagere prijs omdat ik kon bewijzen dat er ergens een vergissing stond. Het verschil werd keurig terug op mijn rekening gestort. Tevreden klant.

12. januar 2022

Good product

Good product, fast delivery.
I would have given it 5 stars if I had had a little more communication about the delivery from the seller or the carrier.

11. januar 2022

jong bedrijfje met groot potentieel

paracon lijkt me op een jong bedrijfje met veel potentieel. ik heb er al de Paracon ROGUE Gaming Stoel - Wit gekocht voor de prijs echt wel goed niet echt iets op aan te merken zit misschien wat hard maar voor de prijs zeker heel goed. ik ben aan het denken om mijn hele setup paracon te maken. Waarom? prijs kwaliteit! kijk wat ze aanbieden voor wat een mooie prijzen. jammer is dat ze geen azerty game toetsenbord hebben dat is zeker nog een gat in de markt. deze vindt je weinig en/of heel duur. over de levering valt ook niet echt te klagen ik had het besteld tijdens de kerstperiode dus het kwam wat te laat maar zeker aanvaardbaar.
paracon doe zo verder ! En jullie worden nog een grote speler in de game wereld

5. januar 2022

Gaming-stoel

Stoel was bestemd als geschenk voor mijn klein-zoon, snelle levering,perfect verpakt, duidelijke handleiding.
Heb hem zelf even geprobeerd , voor volwassenen iets te weinig zitdiepte naar mijn gevoel,,, de kwaliteit leek oké voor zijn prijs,,,Mijn kleinzoon was er supper gelukkig mee.

15. december 2021