Rigtig fint koncept, dog ærgerligt de ikke tager imod nye ansøgninger. Har måtte bruge PANTSAT.DK i stedet, men det fungerede også rigtig fint
Ville pantsætte min bil, blev afvist pga morterlampen lyste og forståeligt, at de ikke ville tag den, men følte at jeg brugte 2 timers kørsel og brandstof for ingen ting, da jeg kom følte jeg at der i... Se mere
Jeg kan kun sige, de var hurtige og effektive , rigtig godt Bent Engberg
Jeg har haft pantsat værdier adskillelige gange hos Pantialt nu. Kort og godt kan jeg ikke sige andet end: ALTID FAIR VURDERINGER. ALTID FAIR PRIS. ALTID FAIR BEHANDLING. Er man kommet i situation... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Altid søde og flinke at snakke med!
Super tilfreds med dem!
Tak for god service
Fik god og præcis vejledning i min sag og frem for alt fik jeg hurtig ekspedition og pengene på min konto med det samme

Pantsætning
Det er faktisk også i dag et fantastisk begreb at pantsætte bla fordi at det er til stor rimelighed og sikkerhed for alle parter. Istedet for at låne penge med høj rente og sælge ud af dit indbo kan man med fordel pantsætte sine ting med viden om at man en dag får dem igen.

God oplevelse
Jeg kan helt sikkert anbefale pant i alt, til alle dem som ikke kan få et lån i banken. Nemt, bekvemt og rigtig hurtig og god service.

Helt som det skal være.
Har haft stor glæde af forretningen. Altid professionel behandling, og en opfattelse af at de går langt for at hjælpe dig, før dine varer bliver solgt.. Har kun rosende ord.👍🏼

Super og hurtig service
Fungerede super, havde pengene efter en time, og købte min effekt tilbage efter 3 måneder. nem måde hvis man lige skal bruge kontanter.
Kan varmt anbefale pant i alt og god service de yder.