Pannenwinkel Anmeldelser 208

4,4

Alles goed levering en ook het advies voor een voor mij geschikte pan Heb gisteren een gulasch gemaakt Toppie heb 10 pluspunten bij de familie!

Correcte en snelle levering. De informatie op de site kan wel beter: het gewicht van de pan is 3,5 kg i.p.v. de 4,3 kg aangekondigd, een plus punt wel. Maar ook de fabrikant mag beter informeren en in... Se mere

1 setje pannen op voorraad, deze is snel binnen. Had er 10 besteld, minimaal contact voor de leverdatum. Leverdatum duurt voor mij te lang. Klantenservice zeer slecht telefonisch bereikbaar. 1 uur... Se mere

Hele fijne en duidelijke communicatie wat betreft de levering. Misschien alles iets persoonlijker maken, is fijn. Een persoonlijke tekst, of iets amicaler. Moet natuurlijk ook goed voor jullie voel... Se mere

1. Køkkenudstyrsbutik

Om Pannenwinkel

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Pannenwinkel is de specialist voor alle pannen van kwaliteitsmerken zoals Fissler, Le Creuset, en WMF. U heeft keuze uit een ruim assortiment van koekenpannen, braadpannen, kookpannen tot complete pannensets. Daarnaast bieden wij pannen aan geschikt voor verschillende soorten warmtebronnen, zoals gas, inductie, elektrisch en halogeen. Heeft u vragen bij de aanschaf van een pan? Onze klantenservice helpt u graag verder!

Ga naar Pannenwinkel

4,4

Ik kocht een koekenpan maat 24 met…

Ik kocht een koekenpan maat 24 met deksel.
Deksel was stuk bij aankomt.
Gelijk gebeld. Ik
moet foto’s maken en uitleg geven (vertrouwen???)
Duurt even; dan ik moet de deksel retour sturen…..
Dan gaat de interne organisatie aan de gang…. Denk je…. Uiteindelijk na weken weer gebeld.
“We moeten kijken of hij als retour in behandeling genomen is”.
Al die tijd zit ik als klant zonder deksel.
Pas daarna krijg ik na lange tijd eindelijk een deksel opgestuurd. Zonder briefje of zonder iets erbij.
Klantbeleving: 0
Vertrouwen: 0

Koop ik hier nog iets?
Nee.

22. september 2025
Pannenwinkel-logo

Besvarelse fra Pannenwinkel

Het spijt ons te horen dat onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen uw frustratie over de vertraging en het gebrek aan duidelijke communicatie rondom de retour en het nieuwe deksel.

Vervelend dat u zonder deksel heeft gezeten. We nemen uw feedback dan ook zeer serieus en hebben inmiddels stappen gezet om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

We willen benadrukken dat het vragen om foto’s en een retour niet te maken heeft met een gebrek aan vertrouwen in u als klant, maar met onze standaard klachtprocedure op afstand. Dit stelt ons in staat om de situatie goed te beoordelen en de juiste oplossing te bieden. We begrijpen dat dit soms als omslachtig kan overkomen, maar het is bedoeld om zowel u als klant als ons als bedrijf te beschermen.

Met vriendelijke groet,
Team Etrias

altijd goede en snelle leveringen dat wist…

De volgende dag in huis ,en dat wist ik.Heb alleen maar goede ervaringen met Etrias,of nu om pannen gaat of dekbedden e.d
Altijd goed verpakt en snelle verzending. Retourneren doen ze ook niet moeilijk over.
Iets duurder uit vergeleken het blauwe ventje ,maar dat is het waard.

29. august 2025

Snelle levering

Snelle levering, goed verpakt en koekenpannen voldoen aan beschrijving en zijn van goede kwaliteit (de bk koekenpan). Duidelijk communicatie over levering via e-mail.

19. august 2025

Teleurstellende levering

Teleurstellende levering
De pannenkoekpan werd helaas beschadigd geleverd, met krassen op de achterkant en twee plekken op de voorkant. Heel fijn om zo’n pakket te mogen ontvangen… Jammer van de slechte staat.

7. maj 2025

Geleverd zoals afgesproken

Geleverd zoals afgesproken. Netjes verpakt. Ik had al zo een pan met deksel. Deze pan is echter zo goed dat ik nog een heb gekocht. Ik ben op zoek gegaan naar de goedkoopste winkel en ik kwam voor dit product bij de pannenwinkel terecht.

11. april 2025