En koskaan anna täysiä pisteitä vaikka olisi syytä. Äärettömän hyvä tuotevalikoima. Jotkut tuotteet ehkä vähän hintavia. Katsotaan onko tuotteet hyviä kun pääsen sidukkaa tekemään ompuista. J... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Nopea toimitus. Laadukkaat tavarat. Ohjeet aloittavalle hieman pään rapsutusta aiheuttavaa, A4 molemmin puolin painettua, myynti puheiden mukaan mukana tulisi kirja. No eiköhän tästä silti hyvä tule
Muuten hyvä, mutta mielestäni tuotteen nimi ei kuvaa tuotetta. Käymisastiassa on asteikko 12L asti. (Näkyihän tämä tuotekuvissa, mutta olin huolimaton.) Nyt kun nimi on "Käymisastia 15L" niin aloitt... Se mere
Hyvä valikoima tuotteita, osasta puutteita, mutta ilmoitus tavaran saapumisesta varastoon toimi loistavaSti. Bringin toimitusinfo puutteelista ja tavaran noutopisteet harvassa. Mahdollisuutta toimitu... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Panimoyhtio.fi-sivustolta löydät parhaan valikoiman kotipanimolaitteita ja ainesosia oluen valmistukseen. Kotona valmistaminen ei ole vaikeaa, ja me autamme mielellämme pääsemään alkuun antamalla ohjeita ja vinkkejä, kuinka tulla hyväksi kotipanimoksi. Se on helpompaa kuin luulet!
Kontaktoplysninger
Lumavägen 1, 37150, Karlskrona, Sverige
- +4673-515 09 19
- info@panimoyhtio.fi
- panimoyhtio.fi
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Laadukasta tavaraa nopeasti
Asiallinen ja nopea palvelu, tuotteet saapuivat hyvin pakattuna.
Lopuksi kaikki hyvin.
Ensin ei paketti näyttänyt lähtevän liikkeelle eikä tullut seurantaa,mutta tämä osoittautui kuriirin virheeksi.Asiakaspalvelukin vastasi kiitettävästi.

Besvarelse fra Panimoyhtio
I ordered 5 days ago and my order hasnt…
I ordered 5 days ago and my order hasnt been sent. This email about review came faster than my order.

Besvarelse fra Panimoyhtio
Hyvät laadukkaat tuotteet
Tuotteet ovat kunnollisia ja korkealaatuisia. Valikoima on hyvä ja laaja! Varma toimitus!
Hyvin meni!
Nopea toimitus
Hyvä asiakaspalvelu!
Todella nopea toimitus,ajantasainen…
Todella nopea toimitus,ajantasainen informaatio,tuote kerrotunlainen, täys10
Sujuva ja selkeä nettisivu
Äärettömän hyvä tuotevalikoima
En koskaan anna täysiä pisteitä vaikka olisi syytä.
Joissakin tuotteissa kuva ja tuotetiedot eivät täysin vastaa kuvausta joten täytyy selvittää tuote tarkemmin.
Better than what I expected
Better than what I expected. Thank you for your prompt service and good products!
MobilePay maksutapa puuttuu.
Tilaus ja toimitus hoitui alusta…
Tilaus ja toimitus hoitui alusta loppuun asti nopeasti ja tuote vastasi täysin, mitä siitä oli kerrottukin.
Tuotteet laadukkaita ja halpoja
Palvelu toimii hienosti
Palvelu toimii hienosti. Tuotteet saapuvat nopeasti ja hyvin pakattuina.
Ok tuotteet mutta pitkä toimitusaika.
nopea käsittely
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.