YouGov Shopper

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

När man registrerar sina varor belönas man genom att få poäng, sedan kan man få ta ut varor eller presentkort för sina poäng man har fått. Detta är smidigt och fungerar utmärkt. Gillar när man får någ... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Från något som var väldigt enkelt att hantera till något mycket krångligare. Från början skannade jag mina varor, ställde in i kyl, frys och skafferi och så snart jag hade tid, registrerade dem. Nu må... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Förutom att det är lätt att sköta skanningen och registrera varor så får man järnkoll på hushållets kostnader när det gäller livsmedel samt förbrukningsvaror. Sen är det ju en bonus med att kunna saml... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har varit med i många år och registrerat mina inköp. Under tiden har jag samlat poäng och kunnat hämta ut många fina varor.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Analyseinstitut
  2. Kupontjeneste
  3. Online markedsplads

Skrevet af virksomheden

YouGov Shopper is a community for individuals who share information about their purchasing habits. By reporting their purchases, our members help companies understand what consumers buy and why, enabling the range of products and shopping experiences to be optimized according to consumer needs and preferences. At YouGov Shopper, we use data to provide strategic insights into purchasing behavior, trends, and developments within the grocery retail sector, with the aim of advancing the market. Members of YouGov Shopper therefore play an important role in shaping the future of shopping and receive a range of benefits as a thank you for sharing their purchase data. YouGov Shopper is owned by YouGov, one of the world’s largest research and analytics companies, operating globally. We analyze everything from media consumption and technology to retail and financial matters. YouGov Shopper specializes in analyzing purchasing habits and consumer behavior. Our skilled analysts take a deep dive into the data registered by our members, ensuring we are always up to date on purchasing behaviors, trends, and developments within the grocery retail sector. As a member of YouGov Shopper, you help make a difference. Sign up today and start earning your first points.

Kontaktoplysninger

Alle anmeldelser

46 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Chans att påverka

3. september 2024

Hej Tore,

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att ha dig med i panelen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har varit med i flera år är mycket nöjd…

Har varit med i flera år är mycket nöjd som deltagare, och har tagit del av vad man kan medlem.

Hej Bernt!

Tack för ditt fina omdöme. Vad kul att du är nöjd med panelen! Dina registreringar betyder mycket för oss.

Önskar dig en fortsatt fin måndag,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det är lätt att registrera så då gör…

Det är lätt att registrera så då gör man det när man handlat

Hej Siv,

Vad roligt att du tycker att det fungerar bra med registreringen av inköp! Vi är väldigt glada över att ha dig med i panelen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enkelt att registrera inköp med app där…

Enkelt att registrera inköp med app där man scannar varorna och inte alls tidskrävande.
Stort utbud av valfria premier!

Hej Anne-Charlotte,

Vad roligt att höra att du är nöjd med panelen, processen och premierna! Det gör oss glada. Tack för att du registrerar dina inköp hos oss!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enkel o smidig o använda

Enkel o smidig o använda. Enda nackdelen är att inte telefonnummer blir lagrade utan man måste knappa in det varje gång.. Har beställt många fina produkter när jag fått ihop poäng.

Hej Gunilla,

Tack för ditt fina omdöme! Vad kul att höra att du är nöjd och tycker att appen fungerar bra. Tack för bra feedback, vi är medvetna om att det finns plats till förbättring när det kommer till registrerig av butikernas telefonnummer och jobbar på att hitta en smartare lösning! :)

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Enkelt & smidigt

Hej Alexandra!

Tack för ditt fina omdöme och för att du registrerar dina inköp hos oss.

Super

Allt är superbra. Enkelt att registrera.

Besvarelse fra YouGov Shopper

Vad roligt att du är nöjd med panelen. Stort tack för ditt fina omdöme!

Ha en härlig dag,

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Registrering krångligare nu

Tidigare kunde du snabbt registrera dina varor, plocka in i frys och kyl, innan du redovisade var du handlat och kvittosumma. Det har blivit krångligare nu.

3. september 2024

Hej Lena,

Jag kan förstå att du tycker att det har blivit krångligare om du är van vid det tidigare systemet. Vi tycker att mycket har blivit bättre med MyScan-appen, men det finns förstås alltid utrymme för förbättring. Därför tackar vi för din feedback och hoppas att du vill fortsätta registrera dina inköp hos oss.

Ha en fin dag,

Jennifer, hushållspanelen

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Krångligt registreringsförfarande

Trots att många sedan ett år tillbaka önskat möjlighet att själva välja tillfällen när man vill scanna och registrera sina varor, har man ännu ingen lösning. Nya appen kräver att du scannar samtidigt som du plockar upp varorna - trots att händerna inte räcker till åt allt man ska göra samtidigt. Riktigt dåligt! Den gamla appen Gfk scanner gav möjlighet att scanna varor först och i efterhand gå in på hemsidan och sköta registreringen separat. Det borde inte vara några problem att ha den lösningen för de som så önskar.

Hej Jonas,

Tack för feedback! Vi förstår att det kan kännas opraktiskt för många, och vi gör vårt bästa för att försöka hitta en lösning som passar alla. I dagsläget är det såhär appen är uppbyggd och vi är väldigt glada över att så många av er har fått in smarta rutiner när det kommer till registreringsprocessen. Vi arbetar dock ständigt för att förbättra appen och göra den mer användarvänlig och jag tackar därför för att du delar med dig av dina åsikter.

Du är alltid välkommen att kontakta vår panelsupport om du har frågor eller funderingar :)

Önskar dig en härlig start på veckan!

GfK bara +

Har deltagit i Gfk nu i många år! Ett roligt uppdrag där jag registrerar alla mina inköp varje vecka! Detta bidrar oxå till att jag själv har koll på vad olika varor kostar och att jag, när jag registrerar kvittot till Gfk, även har koll på att jag har betalat rätt pris! Detta stämmer tyvärr inte alltid! Man får bra belöning för sin medverkan och det går alltid lätt att kontakta personal på GfK vid frågor och funderingar!
Vill lägga till att jag oxå gillar att jag kan lägga in mina varor direkt när jag kommer hem med matkassen, scannar och gör klart kvittot! Tidigare kunde jag spara alla veckans inköp till på söndag vilket då var besvärligt med att lägga in kvitton o scanna varor som redan var slut tidigare i veckan o förpackningar kastade! Gott att allt blir klart på stört!

Hej Margaretha,

Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss!
Vi är så glada över att du registrerar dina inköp hos oss varje vecka. Härligt att höra att du tycker att processen fungerar bra och att det ger dig bättre koll på dagligvaru-utgifterna! Perfekt ju.

Ha en toppendag! :)

Formuläret

Bra att ha koll på inköpen. Skulle vilja att man kunde scanna allt först för att senare under dagen uppdatera formuläret. Nu är det lätt att missa något

Hej Peo!
Tack för ditt fina omdöme. Härligt att höra att du är nöjd med ditt medlemskap! Tack för bra feedback, det tar jag med vidare till teamet :)

Trevlig måndag!

Jennifer

Allt är bra

Allt är nästan bra. På ett sätt har det blivit enklare att registrera inköpen. Men det har blivit lite omständigt innan man börjar registrera.
Bra produkter att välja mellan
Allt som allt så är jag nöjd

Hej Lisbeth!
Vad roligt att du är nöjd med panelen och premierna. Vi förstår att det kan vara lite omständigt att komma igång och uppskattar verkligen att du tar dig tiden att registrera dina inköp hos oss.

Önskar dig en härlig start på hösten!

Känns meningsfullt

Tycker det är skoj att registrera sina matinköp och samtidigt får man bättre koll när man går igenom varorna hemma.
Sedan tjänar man veckopoäng som går att lösa ut efter ett tag.

Hej Annelie,
Tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du tycker det är både meningsfullt och roligt att registrera inköp och använda appen.

Vi är väldigt glada och tacksamma över att du är med i vår panel.

Ha en jättefin dag!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Toppstyrt och väldigt oflexsibelt

Toppstyrt och väldigt oflexsibelt. Kommer man med förslag till förbättringar får man alltid höra att de är en internationell orgnisationer som inte kan anpassas till Sverige.
Förstår inte varfär jag inte får fler undersökningar via mitt medlemsskap i GfK, då jag regelbundet får frågor från GfK i andra forum.
Otroligt senfärdiga att uppdatera aktuella koder. Har vid tre (3) tillfällen rapporterat in en "ny" kod för samma vara.
Begärde tidigare ca 10 ggr om utbyta av scanner, vilket nekades pga. "covidproblem".

Hej Sven,

Tack för din kommentar! Vad tråkigt att du upplever det som "toppstyrt" och oflexibelt. Som jag förstår det har du även varit i kontakt med vår panelsupport via mail och fått prata med min kollega. Jag hoppas att det kunde reda ut din frustration och eventuella frågetecken.
Vi är inte en toppstyrd verksamhet. När vi säger att MyScan är en global app menar vi att appen används i många länder, vilket gör att eventuella förändringar och uppdateringar i appen eller i registreringsprocessen ska igenom väldigt många steg innan de kan publiceras. Samt att vissa ändringar helt enkelt inte är möjliga i dagsläget. MyScan är fortfarande en relativt ny app - och vi arbetar ständigt på att förbättra användarprocessen för våra medlemmar och är tacksamma för den feedback ni ger oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss igen om du har några frågor.

Jag önskar dig en fortsatt fin dag Sven,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Får bra med poäng som man kan välja bra…

Får bra med poäng som man kan välja bra saker eller presentkort för.

22. august 2024

Hej Cecilia,

Tack för ditt fina omdöme och för att du är med i Hushållspanelen! :)
Roligt att höra att du är nöjd med panelen och premierna.

Ha en härlig dag!

Vinn-vinn aktivitet!

Bästa vinn-vinn aktiviteten/appen.

Jag hjälper GfK att svara på kundundersökning ang. min konsumtion.
GfK ger mig en belöning för detta.Samtidigt får jag bättre koll på min hushållsekonomi!

Besvarelse fra YouGov Shopper

Hej Berit! Tack för ditt fina omdöme, kul att höra att du är nöjd med Hushållspanelen. Vi är väldigt tacksamma för ditt medlemskap i panelen och hoppas på att du stannar kvar hos oss.

Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!
Önskar dig en fortsatt trevlig vecka :)

Stannade kvar!

Stannade kvar!
I början var det bara jobbigt att scanna sina varor när man kom hem, så jag var på gång att lämna GfK men så upptäckte jag att här var pengar att tjäna ( presentkorten ) och grejer att få om man kom upp i höga poäng så jag stannade kvar hos GfK och det ångrar jag inte + att deras kundtjänst är behjälpliga och trevliga.

28. august 2024

Hej Liselotte,
Tack för din fina recension. Vi förstår att det kan vara tidskrävande att registrera sina inköp och är väldigt tacksamma för att du liksom våra andra panelister tar er tid att bidra med er inköpsdata. Vad roligt att höra att du uppskattar poängsystemet och vår support. Det betyder mycket för oss!

Ha en fortsatt fin dag,

Jennifer, GfK CPS Sverige

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

GfK - en riktigt kul community!

Det är ett snabbt, roligt och enkelt jobb att skanna alla dagligvaror jag handlat, ta en bild av kvittot och sedan skicka in till GfK i deras lättanvända app. Som tack får jag poäng varje vecka samt extrapoäng efter genomförda undersökningar och extra bonuspoäng om jag rapporterar felfritt (meddelar att jag inte har handlat något pga semester/sjukdom så GfK förstår att jag ff vill vara med och rapportera) ett visst antal månader i följd. Poängen växer snabbt och kan bytas mot en mängd olika presentkort i premiebutiken. Jag har varit med många år och kan verkligen rekommendera GfK till alla som handlar, har en smartphone och gillar gratis presentkort! Medlemskapet är GIVETVIS gratis och INGEN reklam förekommer i kommunikationen mellan GfK och medlemmarna!

8. august 2024

Hej Susanne!
Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt medlemskap i panelen och de belöningar du får när du registrerar dina inköp hos oss. Vi är väldigt tacksamma över att du har varit med i Hushållspanelen i många år och hoppas att du vill fortsätta registrera dina inköp hos oss i framtiden.

Trevlig helg!

Jennifer, GfK Sverige

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bra panel för att få presentkort.

Bra panel för att få presentkort.
Men varför skickas bra standard mail? har försökt att ringa men det går inte att komma fram.
Hur ska man kunna få hjälp när någon blir fel då?

7. august 2024

Besvarelse fra YouGov Shopper

Hej Lisbeth! Vad roligt att du är nöjd med panelen och presentkorten! Jag vet inte riktigt vad du menar med bra standard mail? Vår Panelsupport är öppen måndag-torsdag: 08:00-15:30, Fredag: 08:00-12:00 och kan nås på telefon: 020-97 97 21. Behöver du hjälp utanför öppettiderna så är du välkommen att kontakta oss på våra sociala medier eller på e-post: hushall.se@gfk-cps.com, så återkommer vi till dig så snart vi kan. Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att ringa till oss eller skicka ett mail så hör vi av oss. Fortsatt trevlig dag!

Jennifer
CPS GfK Sverige

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En bra app som är enkel att använda

En bra app som är enkel att använda. Och registrera sina inköp varje vecka. Och kundtjänst på GFK hushållspanel är väldigt trevliga och hjälpsamma

28. juni 2024

Besvarelse fra YouGov Shopper

Hej Camilla! Vad roligt att du är nöjd med appen och ditt medlemskap i panelen. Tack för att du registrerar dina varor hos oss! Önskar dig en härlig start på veckan.

Jennifer, GfK Sverige

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.