Fusker med kødet...
D. 17/1 var vi 6 personer ude at spise på Pandrup Pizza og Steak House.
Vi var to der ønskede mørbradbøf, pg jeg spurgte tjeneren, om se kunne stege sådan en bøf helt perfekt. Det kunne de sagtens, så det bestilte vi.
Efter kort tid blev maden serveret, men jeg kunne straks konstatere, at det ikke var mørbrad. "Bøffen" var ca. 1 cm. tyk, og ca. 8x12 cm. i omkreds. Det lignede mest af alt en tilfældigt dårligt stykke kød.
Jeg spurgte tjeneren, om han mente at det bar mørbrad de serverede, pg det mente han da, men ville gerne tjekke med køkkenet. Det bad jeg ham om, og han kom tilbage efter nogle minutter og sagde "det er mørbrad".
Jeg fortalte ham at jeg nok har spist 100 kilo mørbrad i mit liv, og det de serverede for os, ALDRIG har været mørbrad. Det kunne vi desværre ikke blive enige om, så jeg måtte lade den ligge der, da stemningen ikke var optimal længere.
Dagen efter skrev jeg til dem, da jeg ville høre om de stadig mente, at de serverede mørbrad for os. Jeg vedhæftede selvfølgelig billedet af "herligheden. Men intet svar, overhovedet...
Skrev så en anmeldelse på deres fb side, men samme spørgsmål til dem. Dagen efter, havde de slået anmeldelser fra på siden.
Hmm, for et par dage siden, skrev jeg så til dem igen. Denne gang også helt og aldeles uden svar eller noget som helst.
Det jeg ikke kan li er, at man kommer og bestilleret et normalt godt stykke kød, mørbrad = luksus,men bliver spist af med en helt almindelig afskæring. Det er simpelthen noget svineri, og det er fuldstændig det samme som at stjæle fra folk. Det er ikke i orden, og jeg synes det er utroligt lavt.
Penge lige ud af vinduet, også til den smagsløse bearnaise sovs og fesne pommesfritter.
Jeg beklager ikke at kunne vedhæfte et billede af den såkaldte "mørbrad bøf" her. Men hvis i forestiller jer et stykke mørkt bark, så er det ikke helt skævt.
Skam jer folkens, det er snyd og bedrag, og ynkeligt ikke at turde forsvare det man serverer for sine kunder, tsk....
26. januar 2017