2021, enige tijd geleden.. aangezien ze onze ervaring hebben verwijderd hierbij nogmaals de slechte gang van zaken. Er kwam een nieuwbouwwoning op de markt, de vorige mensen kregen de financiën... Se mere

Virksomheden har svaret
De vriendelijke makelaar van Pandomo heeft geluisterd naar ons verhaal en onze wensen en gaaf ons nog een rondleiding in een ander gebouw. Dit was het. Verlieft op de eerste blik. En ja, wij mochten... Se mere
Skrevet af virksomheden
We hebben alles in huis om jouw volgende stap op de woningmarkt van begin tot eind te begeleiden. Deskundig, nuchter en persoonlijk betrokken! We denken mee, zijn betrokken en altijd (pro)actief op de woningmarkt; in en rondom Groningen.
In een wereld waarin iedereen schreeuwt de beste te zijn en de laagste courtage te bieden, zijn wij liever ‘gewoon’ en ‘betrouwbaar’. Een ervaren gids die je voor iedere woonvraag kunt inschakelen. Van een eerste oriënterend hypotheekgesprek voor starters tot deskundig verbouw- en verduurzamingsadvies voor doorstromers.
Bij Pandomo worden we nog altijd erg enthousiast om persoonlijk betrokken te zijn bij een aankoop of verkoop. En dat zie je terug in ons werk!
Welke woonvraag je ook hebt, wij gaan voor een passend antwoord! Samen gaan we voor wat jij nodig hebt om die volgende stap in jouw wooncarrière te maken.
Een betrouwbare marktleider met kennis van zaken Persoonlijke begeleiding vanaf de eerste kennismaking Actief, vernieuwend en resultaatgericht
Je bent altijd welkom bij ons op kantoor, maar ook kunnen we je helpen via een online meeting of een gesprek bij jou thuis.
Graag tot ziens!
Skrevet af virksomheden
Griffeweg 81, 9723 DT, Groningen, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Communicatie tbv bezichtigingen was goed. Ook bezichtigingen verliepen geheel volgens afspraak.
De opleverstaat van ons huurappartement van ongeveer 2000 euro per maand was ronduit vies, badkamer en keuken met aangekoekte resten en elektrische apparatuur werkte niet (oven).
Toen we Nico Nijenhuis hierover mailde antwoordde hij: “In basis moet de woning 'netjes en schoon' worden opgeleverd.
Dit is geen meetbare term en de interpretatie hiervan verschilt per persoon”. Oftewel geen enkele incentive of meetbare manier om als makelaar een woonhuis netjes op te willen leveren.

Besvarelse fra Pandomo
Snel op de hoogte gebracht van ontwikkelingen.
Websites nieuwbouw kunnen wel duidelijker. Niet alles even makkelijk te vinden, te weinig info.
Door de oplettendheid van Bea hebben wij uiteindelijk een woning gevonden, die we anders over het hoofd hadden gezien. Ook erg waardevol was de hulp bij de bezichtigingen van Marc. Zeer tevreden dus, een benaderbare makelaar die goed met je meedenkt.
heel fijn contact. erg flexibel zeer behulpzaam. Dankzij Pandomo Makelaars een ontzettend mooi huurhuis gevonden. De persoon waarmee wij onze bezichtiging hadden heeft ons echt enorm geholpen met haar inzet. We zijn haar ontzettend dankbaar.

Besvarelse fra Pandomo
Fijn en snel contact. De mogelijkheid gekregen om tussendoor naar de woning te gaan.
Op basis van mijn eigen ervaring
Goed bevallen ondanks dat ik nog geen woning heb gevonden.
Wel bijna maar ik ben het niet geworden.
Woning zag er erg goed uit bezichter was professioneel vriendelijk en duidelijk.

Besvarelse fra Pandomo
Wij hebben dit makelaarskantoor gekozen nadat we hadden besloten om bij een andere makelaar weg te gaan. Dit bleek een goede keuze. Het was dynamisch en verfrissend. Een hele andere kijk op de zaken. Duidelijk contact via MOVE.NL, daardoor bleven er weinig vragen over.
Op oudjaarsdag is ons huis verkocht, wat een feest.
Zelfs de makelaar werkte op deze dag aan een goede afloop, hoe tevreden kun je je klanten maken!

Besvarelse fra Pandomo
Ik praat met n deskundige makelaar.
Dat is prettig .
Vriendelijk contact met Kimberly en Nico als verhuurspecialisten.
Afspraken werden goed nagekomen.
Bij start huurovereenkomst netjes nulmeting en inspectierapport.
Verder geen op of aanmerkingen.
Spam spam spam. There is no easy Unsubscribe option, but instead they ask to send them an email. Who does that?

Besvarelse fra Pandomo
Fijne makelaar. Alles goed verlopen.
Vanuit Lunteren de sleutels opgehaald bij uw kantoor te Groningen. Wellicht een idee om een kopje koffie aan te beiden. Verkeerde zuinigheid!

Besvarelse fra Pandomo
We hebben dankzij Pandomo onze volgende stap kunnen zetten in onze Woon-Carrière! Wat een fijne ervaring! Deskundig en bekwaam in het hele traject van verkoop tot aankoop! Kimberly is een Vrolijke Vlotte Dame, gecombineerd met een gulle en aanstekelijke lach! Vakinhoudelijk sterk en een plezier om mee samen te werken!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.