Banner for Pandomo Makelaars

TrustScore 4 ud af 5

4,1

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het bedrijf was super goed en zeker want de makelaar (Mark Lanting) heeft heel goed gecomniuceerd en hij was eerlijk en rechtvaardig. We zijn dik tevreden. MVG, Nasrin &Yesin Grote Beerstraat 60... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

2021, enige tijd geleden.. aangezien ze onze ervaring hebben verwijderd hierbij nogmaals de slechte gang van zaken. Er kwam een nieuwbouwwoning op de markt, de vorige mensen kregen de financiën... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Professioneel : Beleefd personeel, kon snel afspraak maken. Werkwijze wel dusdanig traag/onhandig dat wij ons nieuwbouw huis misliepen (wij stonden op reservelijst; zodanig traag gecommuniceerd dat... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

heel fijn contact. erg flexibel zeer behulpzaam. Dankzij Pandomo Makelaars een ontzettend mooi huurhuis gevonden. De persoon waarmee wij onze bezichtiging hadden heeft ons echt enorm geholpen met haa... Se mere

Virksomheden har svaret

Om Pandomo Makelaars

Skrevet af virksomheden

Pandomo Makelaars - Flexibele en Professionele Makelaar in Groningen

Welkom bij Pandomo

Op zoek naar een flexibele en professionele makelaar in Groningen? Wij zijn full-service én beschikken over een gezonde dosis Groningse nuchterheid. We denken mee, zijn betrokken en altijd (pro)actief op de woningmarkt; in en rondom Groningen.

Deel je wensen met ons en wij gaan aan de slag om je naar alle tevredenheid te helpen. Want bij Pandomo Makelaars kun je terecht voor alles wat met huizen en goed en fijn wonen te maken heeft. Van het vinden van een nieuwe woonplek tot jouw hypotheek, een taxatierapport of het verhuren & beheren van jouw huis: wij zijn jouw specialist!

Welke woonvraag je ook hebt, wij gaan voor een passend antwoord! Samen gaan we voor wat jij nodig hebt om die volgende stap in jouw wooncarrière te maken. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor, maar ook kunnen we je helpen via een online meeting of een gesprek bij jou thuis.

Graag tot ziens!

Professionele hulp bij aan- of verkoop van je huis

Skrevet af virksomheden

We zijn er voor iedereen die een huis wil kopen of verkopen in of rondom Groningen
We delen onze kennis over de Groninger woningmarkt en zorgen ervoor dat je goed voorbereid en met het juiste gevoel een (nieuwbouw)huis kunt kopen, verkopen of huren.

Kontaktoplysninger

Promotion box for Pandomo Makelaars

Maak vrijblijvend kennis met ons

Voor een waardebepaling, hypotheekadvies of koop met hulp jouw huis!

4,1

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Verkeerde informatie over huis op…

Verkeerde informatie over huis op website. Het maximum aantal bewoners was niet twee maar één. Dus konden wij afhaken omdat mijn partner later niet bij mij kan komen wonen.

30. januar 2024

Besvarelse fra Pandomo Makelaars

Vervelend dat het zo is gelopen. We hebben naar aanleiding van jullie reactie de informatie nogmaals gecheckt op de juiste inhoud. Houd vooral onze website in de gaten voor ander passend aanbod. Vriendelijke groet, Team Pandomo Makelaars

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik kan niet beoordelen.

Ik kan niet beoordelen.
Per 01-11-2023 sta ik op de wachtlijst.

22. januar 2024

Besvarelse fra Pandomo Makelaars

De uitnodiging voor het reviewen van ons kantoor is dan ook zeker geen verplichting : ) Volgens onze informatie sta je ingeschreven als belangstellende voor een nieuwbouwontwikkeling. Voor alle duidelijkheid: dit betreft geen wachtlijst, maar een voorinschrijving. In geval er nieuws te vertellen is over de voortgang van deze ontwikkeling, dan brengen we je daarvan op de hoogte.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Begon goed, maar komen beloftes niet na

Gesprek gehad en dat was prima. Daar zijn afspraken gemaakt dat ik nog informatie/ foto’s zou ontvangen, maar daar is nooit meer iets mee gedaan. Wellicht konden ze de woning sneller aan iemand anders verkopen. Indruk: geldgedreven en niet klantgedreven

6. december 2023

Besvarelse fra Pandomo Makelaars

Het spijt ons hoe je je contact met ons hebt ervaren. Tijdens het gesprek bij ons op kantoor is alle beschikbare informatie met je gedeeld en tijdens diezelfde afspraak met je doorgenomen.

Ivm de kerstvakantiesluiting was het niet mogelijk om op de bouwlocatie te kijken of foto's te maken. Dat was jammer, maar desondanks is er - voor zover wij weten - geen afspraak gemaakt dat we op een later moment nog zouden gaan kijken of informatie zouden toesturen. Ook niet dat je als optant voor een van de woningen genoteerd wilde worden. Jammer dat je ons daar niet op gewezen hebt toen we niet reageerden zoals je had verwacht. Uiteraard is het nooit de bedoeling geweest om je te passeren op enigerlei wijze. Als we die indruk bij je hebben gewekt, dan spijt ons dat. Mocht je hierover nog nader contact willen hebben, dan horen we graag van je. Vriendelijke groet, Team Pandomo Nieuwbouw

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

The staff at Pandomo were always…

The staff at Pandomo were always reachable whenever I had questions or concerns. They were very helpful in advising me on the bargaining aspect and we managed to get a reasonable reduction in purchase price. They also assisted in arranging for the necessary paperwork required for the purchase and helped us finding a reliable solicitor to arrange the final settlement.

30. oktober 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vrouwelijke medewerker maakte…

Vrouwelijke medewerker maakte telefonisch zeer gestreste indruk bij eerste contactmoment. Ook werd er niet in oplossing gedacht, maar in haast en beperkingen. Ik ben naar een ander kantoor gegaan. Wilde geen review schrijven, maar werd er meermaals over gemaild. Hierbij daarom alsnog.

14. september 2023

Besvarelse fra Pandomo Makelaars

Het spijt ons dit te lezen. Helaas kunnen we deze ervaring niet meer terugdraaien. Volgens onze informatie is via email alle opgevraagde en beschikbare informatie over het nieuwbouwproject aan u toegestuurd. Mochten wij u nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we dat uiteraard graag. Vriendelijke groet, team Pandomo Makelaars

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.