Har fået lavet en Wordpress-side fra…
Har fået lavet en Wordpress-side fra start til slut hos Pandiweb og hosting. Samarbejdet har været professionelt og godt håndteret hele vejen.
Vi er et ungt, internationalt bureau med specialister indenfor udvikling og programmering af hjemmesider, webshops og app-udvikling. Vi tror på smarte løsninger til fornuftige priser, og vores engagerede team sørger for, at du som kunde, altid er i...
Efter en rigtig fin opstart med et behageligt møde, gik det ned ad bakke derfra.
Aftaler blev ikke holdt, feedback var sporadisk og ikke særligt konstruktivt og efter flere møder over en 2 måneders periode hvor Pandiweb gav udtryk for at de forstod opgaven og ingen spørgsmål havde, trak de pludseligt stikket og meldte tilbage at de ikke kunne hjælpe os.
De kunne heller ikke give en forklaring på hvor problemet lå, og de ville ikke stille op til et afsluttende møde.
Alt i alt en virkeligt uprofessionel oplevelse, som jeg håber at spare andre virksomheder for ved denne anmeldelse.
Top klasse bureau. Deres folk er super dygtige og når du laver en arbejdsfordeling med dem, så løser de deres del til UG og tager ansvar.