Personalet var super søde, og der blev sagt “velbekomme” og “i må have en god aften”. Der var en smule ventetid, men ikke noget der gjorde det store efter vi fik pandekagerne. Både dessert- og... Se mere
Byens hyggeliste have. Vi var forbi á 2 omgange og fik både prøvet mad- og dessertpandekagerne. Begge dele var der ikke noget dårligt at sige om. Det smagte fortrinligt og mættede godt. Prisen... Se mere
Den bedste service.
Vi har altid været i Pandekagehuset og spist, hver gang vi har på Bornholm. Det har altid været god mad og god service. Vi kommer gerne igen.
Dårlig oplevelse med reservation
Vi havde en meget dårlig oplevelse søndag d.27 juli 2025.
Lørdag d 26 juli reserverer vi ved personlig fremmøde et bord til d. 27 juli kl 19.00. Dette bliver noteret, samt vores navn og tlf. nr.
Da vi møder op kl 19.00 er hele restauranten lukket ( personalet sidder udenfor og ryster bare på skulderen og siger: vi har ikke åbent)
Hvis der var en gyldig grund kunne de godt ha’ ringet til os…På en anden restaurant senere hører vi dem sige: Det er typisk Gustav..
Vi kommer ihvertfald ikke her mere.
Dårligste isdesserter nogensinde
Vi bestilte 2 isdesserter. Den ene var en bananasplit, hvor der var trævler på bananen og isen skulle man lede længe efter. Når man så fik is på skeen var det lidt kedelig vanille is. Dårligste bananasplit jeg nogensinde har smagt. Yderligere bestilte vi en isdessert med frugt og chokolade. Halvdelen af desserten bestod af flødeskum hvilket ikke fremgik af menukortet der skulle på, så havde vi bestilt uden. Der var en udefinerbar frugt i, umiddelbart fra konservesdåse. Desserten blev ikke spist.
Absolut ikke et sted vi kommer igen.
Byens hyggeliste have
Byens hyggeliste have.
Vi var forbi á 2 omgange og fik både prøvet mad- og dessertpandekagerne.
Begge dele var der ikke noget dårligt at sige om. Det smagte fortrinligt og mættede godt. Prisen var til den peberet side, men det er det på hele bornholm.
Servicen var super og de ansatte var tilstede.
Vi kommer igen
Skinkestrimler og Røg 😟
Vi var 9 afsted - vi fik ikke vores mad samtidig så den første der fik var færdig før den sidste fik sin mad. Pandekagen med skinke og ost bestod af skinkestrimler (ja de der udefinerbare stykker sammenpresset restprodukt..)
Og så forstår vi ikke at man kan drive et madsted der stadig tillader at folk ryger ved borderne. Vi vil gerne nyde den danske sommer, men får forpestet vores oplevelse af røg fra nabobordet..
Vi var i dag 6 personer forbi
Vi var i dag 6 personer forbi, og fik madpandekager og omelet, og sjældent har jeg oplevet at få drikkevarer så hurtigt samt god og hurtig betjening af maden. Vi er yderst tilfredse. Og sød og god betjening af personalet
Turistfælde!
Turistfælde!
Madpandekager med “to good to go” frosne grøntsager, og optøet færdig kylling til en overpris.
Kan ikke anbefales herfra
To små børn der passede butikken alene
To små børn der passede butikken alene! De skændtes så butikken rystede - hvor i alverden var de voksne? Og på toppen af det hele, fik vi serveret de ringeste pandekager nogensinde! Det var både første og sidste besøg her!
hej pandekagehuset Gudhjem snyder
hej
Jeg var på pandekagehuset i Rønne med mine 3 børnebørn i august 22 .Udenfor hænger et skilt med HALV PRIS FOR BØRN under 12 år...Mine børnebørn er alder 9- 10 -óg 11.. Altså halv pris for 3 af os.
Vi bestilte 4 gange pandekager med kød. Stor var vores overraskelse da der kom 1 alm portion og 3 halve. vi følte os snydt og børnene var sultne da vi gik der fra... Det er jo ikke halv pris, det er en halv ret.. Kommer der igen når de holder hvad de lover...
Virkelig ringe kvalitet for pengene
Virkelig ringe kvalitet for pengene. Grøntsager fra dåse, kedelig salat, ingen smag i omeletten.
Hold jer væk fra stedet og køb en pizza istedet for.
FANTASTISK STED!
FANTASTISK STED!! Sødt personale og mega lækker pandekager😍😍
langsom og dårlig betjening
langsom og dårlig betjening. Pandekagen fejlede ingenting, men den er hurtig glemt
Sindssyg dårligt personale som ikke har…
Sindssyg dårligt personale som ikke har
styr på hvordan man skal betjent kunder
ordentligt
Madpandekager med ukrydret kylling og…
Madpandekager med ukrydret kylling og okse. Grøntsager som er frossen wok blanding som man kender det hjemmefra Føtex. Øv
det smager gooooodt
Her ville guderne vist ikke spise en fredag aften
Aftensmadpandekager i Gudhjem blev aftensmadsvalget. Forventningerne er naturligvis lidt større end hvis man sigter efter en kebabrulle på vejen hjem.
Børnene fik hver en "pandekage med is og blandede frugter", som lyder utroligt lækkert, indtil man må konstatere, at der er tale om dåsefrugter i sukkervand. Børnene spiste naturligvis kun pandekagen og isen og brokkede sig over, at pandekagen var blevet slatten pgs sukkervandet.
Vi voksne fik en "pandekage med kylling og bacon". Gode kyllingestykker med god bid, lidt joghurtdressing og salatblanding fra posen. Desværre alt for lidt smag. Ikke noget fantasi eller ambition. Vi tænker måske på ost og pesto og marinerede, stegte, sprøde kyllingestriber istedet for kogte filetskiver.
Fazit: når man kalder sig "Pandekagehuset" i Gudhjem, så forventer vi, at man har leget med ingredienserne for at skabe en guddommelig oplevelse. Vi er ikke en gang halvguder, bare almindelige mennesker, men vi har ikke lyst, at bruge vores sult på alt for uambitiøse pandekager igen.
(Juli 2022)
Oki portioner - minimal god betjening
Oki portioner, men ikke smilende personale ved alle mand- ærgerligt.
Der var hår i min omlet, ingen bemærkninger om de beklager eller her er en ny eller lignende.
Den mørkhåret ekspedient tog tallerken, lavede en ny og smækkede den på bordet, vendtesigomog gik. Man kunne beklage håret i maden som det mindste....
Sindssygt uforskammet personale
Sindssygt uforskammet personale, de talte grimt og nedværdigende til os. Mangel på opdragelse er fuldstændig uholdbart.
Dejlige pandekager med is :-)
Dejlige pandekager med is, og dejlig kop kaffe.
Fin, sød betjening.
Så fin oplevelse vi kommer igen :-)