Kjørte fra Bergen til Horten da jeg ønsket å ha Pål som instruktør. Jeg har mange års erfaring med høyhastighetsbåter men fikk meg noen aha opplevelser som ikke jeg har tenkt gjennom tidligere. Virkel... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Pål var en ryddig kar å forholde seg til og med god informasjon i forkant. Meget profesjonell og positiv da vi møtte opp på Kongen Marina, inkluderende og positiv med alle på sjøen. Tydelig i å demons... Se mere
Særdeles dyktig instruktør for høyhastighetsbevis som formidler risiko og muligheter med høyhastighetskjøring på en veldig pedagogisk riktig måte. Han har veldig mye erfaring å vise til og kompetanse... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
I over ni år har jeg jobbet som instruktør og kursutvikler på "Hastighetskurs for fritidsbåtbrukeren" ut i fra eget kompendie. De siste årene har jeg utdannet over 100 instruktører som kurser i høyhastighetsbevis Båt/Vannscooter rundt om i landet. Jeg har også trening for ulike spesialgrupper i Forsvaret, brann, beredskapstroppen og Politiet i høyhastighetskjøring. I tillegg over 30 års erfaring i internasjonal båtrace og raske båter, samt skrevet to bøker om hastighetskjøring (Båt i Hastighet i 2018 og Helt propell i 2015). Verdens, Nordisk, Norges og Australsk mester i ulike båtrace klasser og disipliner.
Kontaktoplysninger
Skaustranda 75A, 3209, Sandefjord, Norge
- +4791152866
- kurs@palviriknilsen.com
- palviriknilsen.com
Dyktig instruktør
Dyktig instruktør, som virkelig kan sine saker. Kan anbefale å bruke Pål Virik Nilsen om du skal ta høyhastighetsbevis.
Han utfører kurset på en sikker og trygg måte for de ombord og er flink til å forklare før og underveis.
Anbefaler veldig Pål som kursleder og…
Anbefaler veldig Pål som kursleder og instruktør! Var på vannscooter høyhastighet kurs med han. Kunnskapsrik og erfaring gjør at han formidler på en god og fin måte. Lærte mye selv om jeg har kjørt en del tidligere. Rolig og gode forklaringer gjør at man lytter og lærer.
Trivelig og utrolig dyktig instruktør!
En god opplevelse
Kurset er delt i en teoretisk og praktisk del. Jeg brukte fire timer på teoridelen og bestod eksamen på første forsøk. Kurset er informativt og har fin progresjon med avsluttende kontrollspørsmål etter hver bolk.
Den praktiske delen ble gjennomført fra Horten med retning Holmestrand. Pål Virik Nilsen er en utrolig god båtfører, det er få i Norge som holder matcher hans nivå.
Alt foregår på en rolig og sikker måte. Jeg lærte utrolig mye på 2 1/2 time. Båten var helt topp, Goldfish 28 Tender med 2x300 HK. Mye nyttige tips om hvordan du får det beste ut av eget fartøy.
Anbefales.
Pål er rå!
Pål er full av kunnskap på feltet. en Dyktig instruktør med både humor og glimt i øyet. Anbefales på det sterkeste !
Et lærerikt kurs
Et lærerikt kurs. Gjennomtenkt, fin øvelses-bane. Pål som instruktør er lett å forstå og med hastighets læring som gir kurs deltager solid grunnlag for godt sjømannskap.
😊
Mvh
Jonny Gabrielsen
Gjennomført proft kurs av Pål
Gjennomført proft kurs av Pål. Veldig bra teori og praktiske gjennomføringer etter hverandre. Trygghet og sikkerthet i fokus.
Veldig bra kurs og meget profesjonell…
Veldig bra kurs og meget profesjonell kursholder, praktisk kjøring burde også vært en obligatorisk del av båtførerprøven også.
Topp kvalitet
Topp kvalitet, service og supert utbytte av kurset. Den teoretiske delen er interessant og lærerik, den praktiske delen er trygg, pedagogisk og morsom.
Vi var 5 totalt, med ulik kompetanse - men på magisk vis følte alle at kurset var nyttig og morsomt. Pål er trygg, med bred erfaring og veldig god instruktør.
Anbefalles
Kurset hos Pål var ryddig, effektivt og tydelig. Kan anbefalles til alle som ønsker høyhastinghetskurs.
Skikkelig bra og seriøst kurs samtidig…
Skikkelig bra og seriøst kurs samtidig som det var morsomt. Pål er veldig smidig og tilgjengelig som resulterer i super service. Anbefales på det sterkeste
Veldig proft og godt strukturert
Veldig proft og godt strukturert! Pål er en dyktig og trygg instruktør, som vet hva han snakker om. Uansett erfaring og nivå fra før, tror jeg alle vil sitte igjen som en tryggere og bedre kaptein etter dette kurset. Vi hadde en hyggelig og lærerik dag på sjøen!
Anbefales virkelig
Anbefales virkelig! Lærerikt kurs og en utrolig dyktig instruktør.
Vi var ute med Goldfish Tender, og jeg lærte langt mer enn jeg forventet. Timene på sjøen var trygge og morsomme. Pål kan mye, deler raust av kunnskapen sin, og er genuint opptatt av hver enkelt deltaker. Alle blir sett. Kan også mye om ulike båter og modeller- og hele gruppen fikk stor nytte av å kunne spørre om «egne båter». Takk for et supert og trygt kurs!
Veldig bra kurs
Veldig bra kurs, praktisk kjøring burde også vært en obligatorisk del av båtførerprøven.
Dyktig instruktør - full score
Dyktig instruktør.
- Veibeskrivelser og detaljer i forkant.
- Godt gjennomført kurs på en pedagogisk og hyggelig måte.
- Flott båt.
- God stemning.
Full score.
Pål gir deg trygghet i håndtering av…
Pål gir deg trygghet i håndtering av båt i høy hastighet, han er klar å tydelig i opplæring og opplevelsen var veldig god. Kan anbefales!
Veldig bra kurs generelt.
Et godt kurs generelt. E-læringskurset var overraskende informativt og nyttig.
Ved praktisk gjennomførelse fremstår instruktør punktlig og ryddig. Man merker at Pål er pedagogisk anlagt og sitter på mye kompetanse. Veldig bra!
Kan være interessert i noen timer privatundervisning for min egen båt, hvis det er mulig.
Svært dyktig hyggelig instruktør
Svært dyktig hyggelig instruktør, med flott båt. Ryddig og profesjonelt kurs.
Anbefales
Møtte opp til avtalt tidspunkt hos RS i…
Møtte opp til avtalt tidspunkt hos RS i Horten og gjennomførte kurset slik det var planlagt. God informasjon før vi la ut, og fikk den informasjonen som ble forventet de to timene kurset pågikk. Fikk gjennomgått øvelser på fartsblindhet, kjøring mellom kjegler og kjøring i opp til 60 krop. Kurset setter meg i stand til å kjøre på en mer sikker måte i framtida, ikke minst å planlegge turen. Vi var fem som deltok og jeg oppfatter kurset som relevant for deltakerne.
Jeg tok kurset i 2025.
Jeg tok kurset i 2025.
Pål Virik Nilsen var en fabelaktig flink instruktør. Han kommuniserte veldig bra, var tydelig på det som er viktig og flink til å forklare hvorfor ting er viktige. Litt lun humor. Vi ble trent på emner som fartsblindhet og retningsendring i høy hastighet. Egenskaper til båter med step. Og mye mer. Alt godt gjennomtenkt.
Det praktiske rundt kurset var innertier. Goldfish-båten vi brukte var imponerende.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.